haydari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 facebook'a animated gif koyabilelim kapnayası yapsak?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Yapalım, facebook da bu isteğin paticikten gelmesini bekliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 yahudiler bizden once dusunmustur. bugune kadar olmadiysa vardir bi siyonist oyunu. bye sadsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 burda olgunlaştırıp gezegene yayarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Bir ara yapılabiliyordu zaten galiba. Sonra akılları başlarına geldi de vazgeçtiler. Bi zahmet yapılmasın. Animated gif saçmak tam bir internet kıroluğu. Zamanında küçüklü büyüklü yazıp "V"leri "W" "k"leri "q" yazmak neyse bugün ota boka animated gifle cevap vermek de aynı halt. Birden her yere yayıldı zaten. 9gag'den reddite hepsinde amele amele gifler, facebook'a da koyup bokunu çıkarmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 bu gif i "beğen" yaparsanız farklı, "paylaş" yaparsanız farklı bir resim oluşuyor. çok şaşıracaksınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ben zaten yapabiliyorum... Oha fixlemişler yapamıyorum... play işareti çıkıo pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 rewendor kardeş senin kroluk dediğin şeyi kedi medi ile kendisi yapıyo. ayrıca beyaz çoraba düşman bir nesil ve kurallı tavşanlık bana göre değil. çarşı her şeye kroluk demeye de karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar