Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Döner

Seele

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En iyi döner avrupada yapılıyo ya, salatalı, soslu miss .
Belgrad'da gecenin bi körü her yer kapalıyken köhne bi taksi durağının yanındaki yunan bi dönerciden döner yemiştik, yıllardır unutamıyorumo tadı.
Mesaj tarihi:
kermit said:

döner dediğin beşiktaşta heykelin ordaki karadeniz dönercisinde yenir
yer bulabilirseniz tabi
resimdeki dönerin daha kalınını adamlar saat 10da takıyolar öğleden sonra 4 5 gibi bitiyo.
kıyma değil gerçek et

http://cdn1.bugunbugece.com/images/d.images/ck/doner-2-1024x682.jpg

allahu ekber

allahu ekber

ps. istanbulda olup karadenizden doner yememek nedir pls =/
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

aspavanın çok bi esprisi yok,sunumu fln güzel

masa donatılıyor böyle,üstüne çay ve uzun malbuş ikram ediliyor,sırf onlardan kazanıyor bence

yoksa döneri sosu fln öyle ahım şahım bişi değil

sana göre değil bana göre harika alla alla kljdskaljd
Mesaj tarihi:
Ankara için de dipnot düşelim: Aba ve hosta bitti. Gitmeyin.
Gmk bulvarında, ykmden sonraki ilk taksi durağının yanında özge piknik var göt kadar yer. Senelerdir orda. Halen marka ile veriyorlar :))
Ben daha güzelini görmedim. Eskisi gibi yanında közlenmiş biber bile veriyorlar.
Mesaj tarihi:
İzmir'de bornova'da akın döner var (hala kapanmadıysa).Ufacık bir yerdir ama döneri resmen orgazmik bir tat.

Küçükparkı metroya bağlayan bir sokak var(üniversite-2'nin başında olduğu, sokak üstünde COLO falan var bilir herkes o sokağı) bu akın döner de orada.Akşama falan kalmaz yalnız gidip yiyiniz bir an önce.Nefistir.
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Gmk bulvarında, ykmden sonraki ilk taksi durağının yanında özge piknik var göt kadar yer. Senelerdir orda. Halen marka ile veriyorlar :))
Ben daha güzelini görmedim. Eskisi gibi yanında közlenmiş biber bile veriyorlar.

Onlar da ibne olmuş. Doymak için yersen fiyat yüksek. Lezzet güzel ama 1,5 veya duble almadıkça herifler az koyuyor. 100 gr değil tek porsiyonu 75-80 gr yapıyorlar ayıp yani. Geçen gittik iki kişi iki dönere 52 lira hesap verdik. Ulan dönere o kadar para mı verilir ekmek arası.

Aynı ayarda Kumrular'da Cici Piknik de var o da güzel.
Mesaj tarihi:
dis
bingildak said:

fotoda döner göremedim

and dis
Anelor said:

alman döneri baya kötü

(tu)

almanyada çok kez döner yedim daha doğrusu yemek istedim ama her seferinde iğrenç dönerler tattım. artık havasından mı, suyundan mı, koşer kesmedikleri için mi? bilemedim.
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

ankarada lise okuyup kızılayda dershaneye gidip de yolu gözde pikniğe düşmeyen var mı bilmiyorum =)

aspavaların olayı da eskidendi bence, sigaranın 3 lira olduğu dönemde istemesen de sigara tutuyordu adamlar başka hiçbir yerde yokken menu gibi patates kızartması falan getirmeyi çıkarmışlardı, millet içtikten sonra çorbacıya gideceğine aspavaya gitmeye başlamıştı.

ankarada yiyebileceğiniz en güzel döner bence çubukta.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Avrupada eti dosuyolar icine abi. Guzel olan o. Sossuz cok yavan ama, ille de koycan o sour cream i falan

Kuzudan yapiyo allahsizlar. Dana doner ne bilmiyolar. Cok kalbimi kiriyolar coook.
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Benim de karnım çok acıktı. Soğan-sarımsak-ıspanak soteleyip üzerine 2 yumurta kırıp yarım ekmekle yicem birazdan.

En kral aksam yemegi su ya
  • Yeni Oluştur...