aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 En iyi döner avrupada yapılıyo ya, salatalı, soslu miss . Belgrad'da gecenin bi körü her yer kapalıyken köhne bi taksi durağının yanındaki yunan bi dönerciden döner yemiştik, yıllardır unutamıyorumo tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kermit said: döner dediğin beşiktaşta heykelin ordaki karadeniz dönercisinde yenir yer bulabilirseniz tabi resimdeki dönerin daha kalınını adamlar saat 10da takıyolar öğleden sonra 4 5 gibi bitiyo. kıyma değil gerçek et http://cdn1.bugunbugece.com/images/d.images/ck/doner-2-1024x682.jpg allahu ekber allahu ekber ps. istanbulda olup karadenizden doner yememek nedir pls =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Avrupada eti dosuyolar icine abi. Guzel olan o. Sossuz cok yavan ama, ille de koycan o sour cream i falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kıyma aslında yağ oranını daha rahat ayarlamak için ama kıyma haline getirelecek et kalitesiz yerden seçiliyor dolayısıyla et in kalitesi önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Fin said: mecidiyeköy'de buket lahmacun var 10 nuamra bide orası yakın mısın buket lahmacuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 DoGMeaT said: aspavanın çok bi esprisi yok,sunumu fln güzel masa donatılıyor böyle,üstüne çay ve uzun malbuş ikram ediliyor,sırf onlardan kazanıyor bence yoksa döneri sosu fln öyle ahım şahım bişi değil sana göre değil bana göre harika alla alla kljdskaljd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Sandviç yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Benim de karnım çok acıktı. Soğan-sarımsak-ıspanak soteleyip üzerine 2 yumurta kırıp yarım ekmekle yicem birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Yumurta yerine, sarımsaklı yoğurtla götür. Ağır olur bu saatte yumurta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Yoğurt yok heralde ya dolapta. Bi canlı var evde : Sabah kahvaltıda yarım kilo yoğurtla nutellayı ekmek arası yapıyor. Eve yoğurt almıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Ankara için de dipnot düşelim: Aba ve hosta bitti. Gitmeyin. Gmk bulvarında, ykmden sonraki ilk taksi durağının yanında özge piknik var göt kadar yer. Senelerdir orda. Halen marka ile veriyorlar :)) Ben daha güzelini görmedim. Eskisi gibi yanında közlenmiş biber bile veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 hosta zamanında ne güzeldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Böyle topic mi olur ya canım fena döner çekti. İzmir'de doğru düzgün yapan yer yok. Denediğim hiç birini beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Ulan bu karda yürütüp döner aldıracaksınız bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 İzmir'de bornova'da akın döner var (hala kapanmadıysa).Ufacık bir yerdir ama döneri resmen orgazmik bir tat. Küçükparkı metroya bağlayan bir sokak var(üniversite-2'nin başında olduğu, sokak üstünde COLO falan var bilir herkes o sokağı) bu akın döner de orada.Akşama falan kalmaz yalnız gidip yiyiniz bir an önce.Nefistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Rotweiler said: Ankara için de dipnot düşelim: Aba ve hosta bitti. Gitmeyin. Gmk bulvarında, ykmden sonraki ilk taksi durağının yanında özge piknik var göt kadar yer. Senelerdir orda. Halen marka ile veriyorlar :)) Ben daha güzelini görmedim. Eskisi gibi yanında közlenmiş biber bile veriyorlar. Onlar da ibne olmuş. Doymak için yersen fiyat yüksek. Lezzet güzel ama 1,5 veya duble almadıkça herifler az koyuyor. 100 gr değil tek porsiyonu 75-80 gr yapıyorlar ayıp yani. Geçen gittik iki kişi iki dönere 52 lira hesap verdik. Ulan dönere o kadar para mı verilir ekmek arası. Aynı ayarda Kumrular'da Cici Piknik de var o da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 maslakta konsept döner var. patlıcan beğendili döneri var. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 dis bingildak said: fotoda döner göremedim and dis Anelor said: alman döneri baya kötü (tu) almanyada çok kez döner yedim daha doğrusu yemek istedim ama her seferinde iğrenç dönerler tattım. artık havasından mı, suyundan mı, koşer kesmedikleri için mi? bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Rotweiler said: Ankara için de dipnot düşelim: Aba ve hosta bitti. Gitmeyin. Gmk bulvarında, ykmden sonraki ilk taksi durağının yanında özge piknik var göt kadar yer. Senelerdir orda. Halen marka ile veriyorlar :)) Ben daha güzelini görmedim. Eskisi gibi yanında közlenmiş biber bile veriyorlar. ankarada lise okuyup kızılayda dershaneye gidip de yolu gözde pikniğe düşmeyen var mı bilmiyorum =) aspavaların olayı da eskidendi bence, sigaranın 3 lira olduğu dönemde istemesen de sigara tutuyordu adamlar başka hiçbir yerde yokken menu gibi patates kızartması falan getirmeyi çıkarmışlardı, millet içtikten sonra çorbacıya gideceğine aspavaya gitmeye başlamıştı. ankarada yiyebileceğiniz en güzel döner bence çubukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 döner macht schöner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 lan ne döner mis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 keser döner sap döner, gün gelir hesap döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Esh said: Avrupada eti dosuyolar icine abi. Guzel olan o. Sossuz cok yavan ama, ille de koycan o sour cream i falan Kuzudan yapiyo allahsizlar. Dana doner ne bilmiyolar. Cok kalbimi kiriyolar coook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 yildirimokur said: Benim de karnım çok acıktı. Soğan-sarımsak-ıspanak soteleyip üzerine 2 yumurta kırıp yarım ekmekle yicem birazdan. En kral aksam yemegi su ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar