Shean Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 yeni öss bu evet. ygs ve lys diye 2 etaba ayırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 coğrafya ne iğrenç bir ders ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 ygsde iyi coğrafya. felsefede wotu döşediler mi gg ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 felsefem iyi ya wot döşeseler bile çözüyorum. güvender denemesine girdim bugün. türkçe 35 doğru 5 yanlış tarih 13 doğru 2 yanlış -kelime bilgisi- coğrafya 7 yanlış sdfgı felsefe 1 yanlış -kelime bilgisi- din 1 yanlış -gene kelime bilgisi- şosyal bilimlerden en azından 2 yanlış alıp 5-10 ar soru çözmem gerek matematik ve fenden. yoksa 400 puan alamam gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 türkiye geneli deneme vardı ona girdim ama türkçede senin doğrun kadar çözdüm :/ matematik yapıyo musun peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 matematiğim daha 0 yani öyle böyle değil direk 0 sgjs çok kolay soru varsa yapıyorum. geçen sene girdiğimde 5 soru çözmüştüm 3 doğru 2 yanlış çıkarmıştım. aynı şekilde geçen sene fenden 7 soru çözüp 5 doğru 2 yanlış çıkarmıştım. bunları 10 soruya çıkarıp, coğrafyayı fullemek istiyorum. türkçede yazım yanlışları, noktalama işaretleri, cümle öğeleri, fiiller de hatalarım var. nerde hatam olduğunu biliyorum da çok kasmak gerekiyor gene. 400 veya üstü aldığımda rahatlayacağım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 dilbilgisinde her denemede 2-3 soru boş kalıyor ya benim. noktalama işaretlerinide bilmiyorum ama ille bi şık ben yanlışım diye bağırıyor ondan sıkıntı olmadı bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 dil bilgisi 5 soru çıkıyor ygsde kolaya alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Artık barajı geçince mühendisliğe yerleşilebiliyor değil mi? Kontenjanların yeterince boku çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 bana lys dil sınavı için çalışma kitabı lazım. bilen eden varsa söyleyebilir mi? hangisi iyi filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ben internette gördüğüm ve bilmediğim her kelimeyi anlamıyla beraber not alıyordum sadece kötü değildi dil puanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ya bana 430-440 puan yeterli aslında. ingilizcem fena sayılmaz ama bu sınav işini beceremiyorum. kelime ve gramer çalışarak çözermiyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 sınava giriş yerinin tercih dışında bi yer olma ihtimali var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 öyle bir ihtimal yok. bana dağ çıktı ama. bildiğin dağ lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 banada saçma bi yer gelmiş nerede bilmiyorum bakalım nasıl gidicem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 fsdjgıj abi cidden çok saçma salak birşey ya google mapsten baktım okulun arkasında xxx dağı yazıyor lan dağ lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 benimki köyün yanındaymış ya sdfsdf. bursa yolunda oturuyorum ama gele gele balıkesir-uşak yolundaki yer çıkmış. keşke boyumu kısa yada bandırma yazsaydım ilk seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 boya göre mi belirliyorlar? 1.78 cm yazdım dağ verdiler 1.90 yazsam şehir dışı demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 sıralar büyük diye çam yarmalarını lise/ünilere veriyorlar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 2008 den beri çalışmadan giryom bu osym sınavlarına çok paramı yediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Kendimi sonuc listelerinde goremiyorum. Herhalde seneye reroll aticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 universitelerde siralar buyuk filan degil abi..kandirmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Ilkokullara gore buyuk. 1.80-90 100 kilo adam napacak sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 bu arada http://t24.com.tr/haber/osym-yuksek-yargi-kararina-ragmen-sorularin-tamamini-aciklamayacak,290201 "ÖSYM, yüksek yargı kararına rağmen soruların tamamını açıklamayacak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 daha dün ösym başkanı açıklama yaptı soruların tamamı açıklanacak deniliyordu ne ara çevrildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar