choner Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Theridone said: choner said: bu muhabbet cok hosuma gitti savas ilan ediyorum.Balgamli baklavalar tukuruklu kahveler getircem onlara gerekirsede attircam.. Su an tek basima yiyorum ve cok mutluyum:) BOK MUTLUSUN Vallaha mutluydum olm manyakmisiniz lan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 canavar yarattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Xaenin said: Yeni gelen adama hoşgeldin gel bugün bizle yemeğe demeyen insan grubunun ağzına sıçayım gerçekten, nasıl bir kültürmüş. Var boyle dingil kitleler ya. Hatta bi de ustune mudure -haliyle IK'ya- bize uymuyo bu eleman yeaa, takimla uyumsuz diye bik bik edeni var. Basima geldi ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ajanslarda cok oluyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 is gorusmesine gittigim bir firma lunch yapariz beraber demislerdi, ANASINI SATIYIM HERKES SANDVIC GETIRMIS EVDEN, ONU YIYOLARMIS. LUNCH DIYE BUNA DIYOLARMIS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Şimdi çağırıyorlar. Gelmiyor musun diye soruyorlar. Zaman ver insanlara. Kaliteliysen anlarlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 belki de seni deniyorlardır bakalım kendine ortam yapabiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kermit said: canavar yarattim amk sen direk şirketin içine sıçtın. evet şirket çalışanları baya öküzmüş ama insanlarla çalışma saatlerinde diyalog kuramıyor musun? ne bileyim denk gelince orantılı ve temiz bir espri, güler yüz vs. bunlar yok mu sende? hani bütün denyoları bir şirkette istihdam ediyor olamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 baklavanın içine balgamdan sonra, annem size kıymalı kol böreği yaptı diyip içine sıçabilirsin. sarımsak soğan ne varsa daya içine tadını almazlar. hadi aslanım görelim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Bence masalarına erkekliğiini boşalt onlar yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 yemeginizi yiyin kalkin gidin, basklariyla niye yiyosunuz, birbirinizin agzina mi veriyosunuz napiyosunuz anlamiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 şükrü hep yalnız yediğinden anlayamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Kimse ağzına vermiyor diye üzülsün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 choner said: Theridone said: choner said: bu muhabbet cok hosuma gitti savas ilan ediyorum.Balgamli baklavalar tukuruklu kahveler getircem onlara gerekirsede attircam.. Su an tek basima yiyorum ve cok mutluyum:) BOK MUTLUSUN Vallaha mutluydum olm manyakmisiniz lan:) milletin baklavasına attıran sensin adama soruyorsun manyakmısınız diye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 choner said: Beyler aksamdan itibaren tukuruk ve balgamlarmi bi kapta biriktirip alacagim baklavaya dokecem malum iyice bi yedirmek lazim belli olmasin.Bilgilendirmeyi burdan yaparim. Bundan sonrada savas actim aq. baska onerisi olan varsa onuda yapabilirim uygun sartlarda. Yemegede tek gittim gayette mutluydum. Yuzum guluodu aq:) Ayhancim yarin baklavalarini da alip odama gelirmisin -Arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 LAN YA ADAM KASLIYSA VE YARIN OFİSTE TÜKRÜKLÜ ADONİSLİ SEVİŞİLECEKSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ikidir yemek yerken bu konuya denk geliyorum. o değil evde tek yiyorum yemeği işsizim. ben nereye kime attırayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 lan bugün ofiste yeni başlayan bi arkadaş güllüoğlundan baklava getirdi öğlen. LAN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kaportacı kurumsal firmamı lan. panik yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 İşi bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ogle yemegini birak, zaten sismanca bi arkadasa benziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 choner said: bu muhabbet cok hosuma gitti savas ilan ediyorum.Balgamli baklavalar tukuruklu kahveler getircem onlara gerekirsede attircam.. Su an tek basima yiyorum ve cok mutluyum:) la bi kişi de Arda Bey? dememiş ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Dediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ginaly said: lan bugün ofiste yeni başlayan bi arkadaş güllüoğlundan baklava getirdi öğlen. LAN?! aksamustu isten atin yarin yeniden baslasin ise.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kim dedi hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar