Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ogle yemegi Sorunu

choner

Öne çıkan mesajlar

Theridone said:

choner said:

bu muhabbet cok hosuma gitti savas ilan ediyorum.Balgamli baklavalar tukuruklu kahveler getircem onlara gerekirsede attircam.. Su an tek basima yiyorum ve cok mutluyum:)

BOK MUTLUSUN

Vallaha mutluydum olm manyakmisiniz lan:)
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Yeni gelen adama hoşgeldin gel bugün bizle yemeğe demeyen insan grubunun ağzına sıçayım gerçekten, nasıl bir kültürmüş.

Var boyle dingil kitleler ya. Hatta bi de ustune mudure -haliyle IK'ya- bize uymuyo bu eleman yeaa, takimla uyumsuz diye bik bik edeni var.

Basima geldi ordan biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

canavar yarattim amk

sen direk şirketin içine sıçtın.

evet şirket çalışanları baya öküzmüş ama insanlarla çalışma saatlerinde diyalog kuramıyor musun? ne bileyim denk gelince orantılı ve temiz bir espri, güler yüz vs. bunlar yok mu sende? hani bütün denyoları bir şirkette istihdam ediyor olamazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

choner said:

Theridone said:

choner said:

bu muhabbet cok hosuma gitti savas ilan ediyorum.Balgamli baklavalar tukuruklu kahveler getircem onlara gerekirsede attircam.. Su an tek basima yiyorum ve cok mutluyum:)

BOK MUTLUSUN

Vallaha mutluydum olm manyakmisiniz lan:)

milletin baklavasına attıran sensin adama soruyorsun manyakmısınız diye!
Sosyal ağlarda paylaş

choner said:

Beyler aksamdan itibaren tukuruk ve balgamlarmi bi kapta biriktirip alacagim baklavaya dokecem malum iyice bi yedirmek lazim belli olmasin.Bilgilendirmeyi burdan yaparim. Bundan sonrada savas actim aq. baska onerisi olan varsa onuda yapabilirim uygun sartlarda. Yemegede tek gittim gayette mutluydum. Yuzum guluodu aq:)

Ayhancim yarin baklavalarini da alip odama gelirmisin

-Arda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...