Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 1 haftadır kafama taktım yapacam ama yapamıyorum deliricem öttürdügümüz ıslıgın sesini kelimelere dökmek * fiuuuuuuuuu * falanda degil baska bisi olmasi lazım kelimeye dökelim artık * ıslık * ta olmaz bunları yazcagınızı biliorm ne olsa gerek??[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yazıya döksek daha iyi olmaz mı?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bunu yazmak icin mi kastın kendini aynı sey sonucta..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yok kasmadım kendiliğinden çıktı :p ayrıca "fiiuwwit" olabilir ıslık şeysi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 o ıslıgın calamaması oluyor yane ıslıgı bilmeyenler nasıl calmaya ugrasirda cıkar bi ses aynı o oluyor.. :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır
octopus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben buldum ben buldum ! of abi o kdr düşündüm sonra aklıma geldi işte ışığın kelimeye dökülmüş hali " "[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ses efektlerini kelimelere dökmek o kadar kolay değil. örneğin cık cık değin ntç ntç gibi birşey dersin. ama çıkardığın sesin tam karşılığu ntç ntç değil sonuçta. ses efektlerini bire bir yazılışa çevirmeye kasmana gerek yok yani
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bence imkansız çünkü açıksesleri mesela "A"yı yapamazsın[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 S.Teksoy un bi gezisinde görmüştüm adamlar ıslık çalarak anlaşıyolardı flm[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 lem biz daha düzgün ıslık çalamıyoruz noluyo burda =))[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 *fuuuııiiiiwwwttt*[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 * hu hüyghh * :D[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 stewart.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bence çok zor bişey...Ama bence şudur : '' Füüuuwtt''[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 "fışşşştttt" benden bu ses çıkıyor.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b]
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hhe abe bunalr hep boşluktan kaynaklanan gereksiz sorunlar:)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bariz garbage :) ıslıkla farklı tonlar verebileceğin için stabil bir yazıya dökülüşü olamaz olsa olsa füüü olabilir :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 fışş :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 127)
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Füüffüüüüüü glb :P[signature][hline]...Techno Cocaine...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 üffüüüfüfüüf böylede olabilir.. s[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 127)
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben ıslık calamıyorum ya :( :([signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Saeros, 17 Ocak 2005 04:44 tarihinde demiş ki: "fiiuwwit" bence böledir :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Kolayı var, maksat ses dimi? *!zoooooort*[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ben de çalamıyorum ama çalmaya çalışınca öyle ses çıkıyor vallah :)[signature][hline]...Techno Cocaine...
Öne çıkan mesajlar