Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Fraps hem avi (sanırsam uncompressed) kaydettiği ve dosyanın boyutu çok yüksek çıktığı için hem de free versiyonu yamulmuyorsam uzun kayıt yapmadığı için uymuyor. Böyle 2-3 saatliğine masaüstü görüntüsünü capture etmek istiyorum mesela o sırada bişeyler yapıcam tabi. ne önerirsiniz bunun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 şu streamerların kullandığı OBS var, local kayıtta da gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 obs olabilir ücretsiz hem. bir de action! var istediğin bir alanı da kayıt edebiliyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 http://www.nchsoftware.com/capture/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 obs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 obs stream dısında lokal kayıt yapıyor mu? bu ozelligini bilmiyorum, fraps'ı sileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Baya iyi yapiyo hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 OBS iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 toggie said: obs stream dısında lokal kayıt yapıyor mu? bu ozelligini bilmiyorum, fraps'ı sileyim. yapıyor, settings kısmı biraz sıkıntı sadece. benim ayarlarım bunlar; edit: btw buffer size ve bit rate'i 3-4k yapmak yerine 1000'e 0 yapmak çok daha kaliteli görüntü veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar