Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Buluşması vol.32445

Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

Baba şu kadar adam toplandınız 1 adet resim mi çıktı lan bütün geceden? Atsanıza şuraya 4-5 resim kim kimmiş tipleri nasılmış görelim.

Bi de babacum an itibariyle patidaş listemde net ilk 5e girer. Bi de ağız yüz dalsaymış direk 1. olurmuş.

Adam size bir küfür etmediğini bırakmıyo yavşak yavşak konuşuyo sizde aa noyan diye masanıza alıyosunuz asıl o ayıp , şu kadar facebook entrysine gelince hadi canım naş denilmeliydi şu deliye.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok görmek isteseydin kim kimmiş gelirdin...

biz adam ayırmayız kayırmayız ha babacunada laf ettirtmeyiz ayrı konu
ama sana kıl kaptım paticik halısaha filan yaparsa, yanlışlıkla duyarsam gittiğini filan... Gelip azının ortasına yumruğu ben indiricem senin rahat ol
Sosyal ağlarda paylaş

İşteyim çalışıyorum yoksa neden gelmiim.

İlla paticik buluşmasını bekleme çok kıl kaptım diyosan PM diye bir yer var ordan yer mekan muhabbeti yaparsın. Ben burada ' ezik gerizekalı tipler var alayı loser gelin şunlara bizim onlardan ne kadar daha üstün olduğumuzu gösterelim ahahahah' geyiği yapmadığım için anca noyanla editör kıl kapabilir zaten.

arcane said:

(noyan) kimsenin zkinde olmadığı için sorun yok.

asdfasdf , taşlar yerine oturmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

ortam çok amsterdamdı. sevdiğim eski bir arkadaşım ve kız arkadaşı da geldi. Üzülüyordum neredeyse hiç kimse eşlik etmiyor diye sonra yavaş yavaş açıldı ortam çok mutlu oldum.

bi ara evimde private pati parti yapıcam. bu tanışma güzel oldu. Herkes dost canlısıydız ildeniz dışında. Üzüldüm adına forumda o kadar gider yapan adamın insan gibi yüzyüze iletişim kurabilmeye özgüveni yokmuş. Eminim forumdaki bir çok nefret söylemi saçma sapan konuşan adam aynen ildeniz gibi gözlerimin içine bakıp forumdaki saçma tavrını gösteremez.

Mithat sende hiç konuşma saçma sapan. Sende birgün gelirsin aynı ortama ve insan gibi güzel iletişim kurmayı beceremezsen ne yapcağını şaşırırsın. NE kavgası ? ne dalması ? burada yaptığınız saçma sapan muhabbetler yetmiyor gibi gibi bir de fiziksel şiddete mi geçiceksin ?

En son hayatında ne zaman birisiyle gerçekten karşılıkla fiziksel zarar vermenin sınırı olmaksızın bir kavgaya tutuştun ? Sen insan bedenine , ananın doğurduğu cana böyle noobca hiçe sayacak ya da başkalarının bededine zarar verecek kadar şuursuz musun ?

O halde senin tımarlanman, yaşama uygun hale getirilmek için insanlaştırılman lazım. Bunuda büyük bir keyifle yaparım istediğin kadar kafandan olasılık yaz. Gerçek hayatta işler öyle değil =)) Merak etme bende gerçek hayatta çoğunlukla gülüyorum zaten ve fazlasıyla uzlaşmacı biriyim çünkü salak değilim, yaşamdan keyif almak güzel böyle daha üretken oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

En son hayatında ne zaman birisiyle gerçekten karşılıkla fiziksel zarar vermenin sınırı olmaksızın bir kavgaya tutuştun ? Sen insan bedenine , ananın doğurduğu cana böyle noobca hiçe sayacak ya da başkalarının bededine zarar verecek kadar şuursuz musun ?

Adam ince yerden vurdu. Ben susiim en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...