Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 deadwoll said: Vay kardeşim! Beyaz peynirle reçel yiyen bir kişi daha. Bizde reçeli annem yapar. Mürdüm eriği, narlı ayva, çilek, vişne hepsini o kadar iyi yapıyor ki. Her sene mevsimi gelse de yapsa diye bekler oldum resmen. Hatta bu sene işi profesyonelleştirdi biraz, tanıdıklar bahçelerindeki meyveleri getiriyor; bizimki reçel yapıp bir kısmını onlara geri veriyor eheh. (tu) ayrıca o reçelleri yapmasa iyiymiş. zira kilo sebebi hepsi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Her sabah 1-2 dilim götürüyorum hala 78 kiloyum :P (boy 1.91) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 1 2 dilim ne ki asdjaskljdasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Daha yeni yapıldı kolileme yeri, bi sene olmadı gönderilen maillerden hatırladığım kadarıyla. Site neredeyse hiç güncellenmediği için hikayede değiştirmemiş olabilirler, ama mail grubuna girmenizi tavsiye ederim, sadece kendileriyle ilgili değil çünkü, trdeki gıda raporu tadında mailler atıyo bazen, o maillerde işe kendini aklama tadında baksanız bile, hatta onları da kara kabul etseniz bile en azından yediklerimizde neler olduğunu görmeniz sizin yararınızadır diye düşünmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ben aileye siteyi linkledim. denesinler bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Mail grubundan bi tanıdık bulmaları gerekiyo çünkü sipariş Kapasitelerini baya doldurdukları için referanssız almıyolar Yani enazından öyle diyo ama o kadar katı olduğunu da sanmıyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 yöresel organik falan diye tonla para bayılınıyor şunlara bizim köy pazarında domatese 50 kuruş vermiyolar gdo yok diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Abi zaten bunlara korkunç paralar verilsin diye köylü cahil bırakılıyo. Köylü elindekinin kıymetini anlasa nası köle edicek devlet köylüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 yok be yaa..koylu neyini yapacak..zaten koylu de kalmadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 de o ipek hanim bayagi kazik gibi 2012 de z yagina 14 tl litre demis de..sizmayi ortalama 10-11 tl lt alma sansi oluyor diye biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Drall said: Mail grubundan bi tanıdık bulmaları gerekiyo çünkü sipariş Kapasitelerini baya doldurdukları için referanssız almıyolar Yani enazından öyle diyo ama o kadar katı olduğunu da sanmıyorum aslında "sipariş veremezsin tanıdık yoksa" derse ekime kadar cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 dana22 said: de o ipek hanim bayagi kazik gibi 2012 de z yagina 14 tl litre demis de..sizmayi ortalama 10-11 tl lt alma sansi oluyor diye biliyorum.. yuh 2012 de biz 5 litreyi 50 liraya alıoduk, çok da güzel. şu an 75 olmuş 5 litresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 10tl kg zyağı manisadan mı ne geliyor bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 simdi baktim serik te taze sıkım..litresi 12 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Organik ayağına vergisiz algısız kaktır gitsin uçuk rakamlara. Ipek Hanım da bulmuş yolunu, +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Yumuşatılmamış zeytinyağının litre fiyatı 15 lira civarında şu an. Çiçek yağı ile karıştırılıp asit derecesi düşürülüyorsa fiyat düşer birazcık. Yumuşatılmamışını da herkes yiyemiyo zaten ağır gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 7-8 lira litresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 üstün kalite olsun para problem değil diyorsanız soğuk sıkım tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Drall said: Daha yeni yapıldı kolileme yeri, bi sene olmadı gönderilen maillerden hatırladığım kadarıyla. Site neredeyse hiç güncellenmediği için hikayede değiştirmemiş olabilirler, ama mail grubuna girmenizi tavsiye ederim, sadece kendileriyle ilgili değil çünkü, trdeki gıda raporu tadında mailler atıyo bazen, o maillerde işe kendini aklama tadında baksanız bile, hatta onları da kara kabul etseniz bile en azından yediklerimizde neler olduğunu görmeniz sizin yararınızadır diye düşünmekteyim Önceki mesajında demişsin ki said: ayrıca herhangi bir yerde organik yazdığını gördün mü pınar hanımın herhangi bir mailinde ya da sitede herhangi bir yerde? Şimdi hikayeyi değiştirmemiş olabilirler. Baya sakinleşmişsin Drall. "tirt"a laf ederken, çok küçük, samimi bir hataya döndün, hayırdır? Açıklamak zorunda değilsin tabi, tek bir şeyi merak ettim, adın İpek mi? asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 yok mu abi edremit balikesir de filan yasayan en iyi onlar bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 riglous said: Drall said: Daha yeni yapıldı kolileme yeri, bi sene olmadı gönderilen maillerden hatırladığım kadarıyla. Site neredeyse hiç güncellenmediği için hikayede değiştirmemiş olabilirler, ama mail grubuna girmenizi tavsiye ederim, sadece kendileriyle ilgili değil çünkü, trdeki gıda raporu tadında mailler atıyo bazen, o maillerde işe kendini aklama tadında baksanız bile, hatta onları da kara kabul etseniz bile en azından yediklerimizde neler olduğunu görmeniz sizin yararınızadır diye düşünmekteyim Önceki mesajında demişsin ki said: ayrıca herhangi bir yerde organik yazdığını gördün mü pınar hanımın herhangi bir mailinde ya da sitede herhangi bir yerde? Şimdi hikayeyi değiştirmemiş olabilirler. Baya sakinleşmişsin Drall. "tirt"a laf ederken, çok küçük, samimi bir hataya döndün, hayırdır? Açıklamak zorunda değilsin tabi, tek bir şeyi merak ettim, adın İpek mi? asl? Evet ben ipek, pınar kaftancıoğlunun on yaşındaki kızıyım. Ben ilk mesajımda şahsına değil dediklerine laf ettim, son mesajımda da yine şahsına değil mesajına cevap verdim. Durumdaki yanlışlığı anlayamadım. İlk mesajında saçma sapan konuştun diye her mesajında LOLOLOL SENİN DEDİKLERİNİ Mİ DİNLİCEM TIRT DEMİŞİN diye girmemi mi istiyosun hayırdır? Hoşuna gitmiş bakıyorum azarlanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Şahsına değil, mesajına cevap verdim ne demek? Sarcasm'i pek anlayamamışsın, 10 yaşındaki kızıyım pek hoş olmamış. Azarlanma kısmını da ben anlamadım; ama evet hoşuma gitti. Ayrıca merak ediyorum hala acaba yanılıyor muyum diye. Durumdaki yanlışlık derken? Ayak üstü kazıklıyorlar herkesi. Satışı artırmak için doğalım, kese kağıdına koyuyorum diye şirinlikler yapıyorlar. Gerçekten doğal bir şeyler yemek isteyen insanları kandırıyorlar. Kazıklayan, dünyanın parasını kaldıran kobinin fanboyluğunu yapıyorsun. Fanboyluğu hakaret olarak kabul et nolur. Lütfen biraz daha anlat. Hangi ürünleri güzel? Hangilerini sipariş etmeliyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ahah seninle uğraşacağıma başka forumlarda ipek hanımın çiftliğinin reklamını yaparım. genel olarak bütün mesajları mı götünle okuyosun, yoksa bu muamele sadece bana mı özel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar