imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bulamadı... demekki laorx haklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Laorx said: yok ben genel olarak yazdım, artık erimeyen dikiş kalmadı. o yüzden doktorun dikiş aldırma konusunda bir şey dememiştir. metal zımba ile dikiş atıyolar ciddi ameliyatlarda, o erimez bak. geçmiş olsun. İşte doktor gel dikişi aldır dedi. Eriyen olsa söylerdi diye düşünüyorum. Emin olmak için gidecem işte. Zaten birazdan gittiğimde eriyen değil derse sorucam neden hala erimeyen dikiş yapıyorsunuz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 =( Yalnız cidden ispatlamaya çalışsam raporlarla falan şimdi direk işimden olurum sadfafd Hepsi ihale ile alınıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Laorx said: kullanılıyor mu peki bunlar? bi doktora sor bakalım. Kullanılıyor, hatta cerrahpaşada başka bir şeyle dikiş atıldığını görmedim. Hastane departmanında çalışan arkadaşın da görememesinin sebebi doktorların hastaneye para kazandırmayı bilmemesi. Dikiş atma, dikiş alma, iv kanül takma, ekg çekme gibi basit ve sgknın üç beş kuruş verdiği şeyleri işlemiyolar üşenip, dolayısıyla da hiç yapılmamış gibi duruyo. Hastaya kan transfüzyonu yapılmış, dosyaya bakıyosun 200cc tdp var ama kanül takma yok misal, hastaya içirdin mi kanı naptın belli değil sfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 tamam vurmayın abi, inandım. doktorumun yalancısıyım, bana "artık her dikiş eriyor" demişti. demek şaka yapmış. http://forum.paticik.com/thumbnails/dea/97e/ad0/de9/8f0/c3d/f8f/0a6/627/5b6/68_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 geri vites. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Artık iplikler için herhangi bir ücret ödemiyor SGK. İşlem puanı üzerinden alıyorsun bedelini. Mecbur fatura ediliyor hastaya. Gerçi burada eskiden de ediyorlardı. İşlem puanıyla beraber ipliğinde SUT kodu ile 0 bedelli fatura edilmesi gerekiyor elbette. Hastaya işlemeden tıbbi malzemeyi nasıl sarf ediyorlar ki hem? Bizim sistem izin vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ya birisi internette arar, burayı bulur, gelir ilk sayfayı okur kafi görür giderse? dikişleriyle kalırsa? sağlığı bozulursa? bunun sorumululuğunu alıyor musun larox? bununla yaşayabilecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 zaten ipin satın alınışı yazıyo faturada, dikişleri aldırmaya gelen birinin aldırdığı kayda geçilmiyo ama. En azından öyle biliyorum ben, bizim bi hoca üni hastanelerinin kazanamayışının sebeplerini sıralarken böyle bişeyden bahsetmişti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bi de konu açana cahil demiş adam bir daha yazmamış. gel dikişleri aldır dedikleri adam burada ikna oldu evde dikişler erisin diye bekleyecek şimdi asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 MrLevie said: geçen cumartesi parmağımın ucuna bıçakla kastettim, 4 dikiş attılar. Neredeyse kopacakmış falan filan... Dediler ki 2 günde bir kontrol için göstermen lazım neyse ben her gün temizledim sargıyı yeniledim falan, baktım sıkıntı yok... bir yandan da nefes alamıyorum işten falan. bu başlığı gördüm yemek yapmaya başlamadan önce, merak edip de bakmadım. demin biberi choplarken basparmagımın ucundaki eti ve tırnağı da yemeğe kattım. bildiğin düzleşti parmak ucum sdfsd dikişlik falan değil de boyle kan geliyo boyuna, tek elle yazıyorum şimdi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Sar parmağı, parmağın başlangıcından da sıktır diğer elinle. Kalp hizasından da yukarıda tut. Parça kopan yaraların kanı zor duruyor. Benim de aynı şekilde parça koptu geçen parmaktani yarım saatte durmadı nalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 benim gittiğim hastane zenginlere yönelik olduğundan eriyen iplik kullanıyor demek, burada kendine şifa arayan fakirler de ölsün porsche'den selamlar. edit: erimeyen yazmışım, eriyen olcak o. çok darbe aldım durun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Geçmiş olsun ucuna parmağının ucuna bi kaç kez çiğnenmiş zeytin bas. Tükürükteki enzimlerle zeytinin içinde bulunan antikülar yağın karışımın kanı pıhtılaştırıcı özelliği mevcut. Tekrar geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 oyle tutuyorum zaten. du bakim belki durmuştur edit foto +7 http://i.imgur.com/rPUV1rg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 imamizer said: dikiş alınıyor arkadaşlar insanları yalnış yönlendirmeyelim. sonra o arkadaşın içinde kalan iplik kalbine yürür, damarlara dolanır. dikkat etmek lazım. dikişlerinizi aldırın arkadaşlar yoksa kuşlar onları kurtçuk sanıp gagalarını düğümlüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Esh said: MrLevie said: geçen cumartesi parmağımın ucuna bıçakla kastettim, 4 dikiş attılar. Neredeyse kopacakmış falan filan... Dediler ki 2 günde bir kontrol için göstermen lazım neyse ben her gün temizledim sargıyı yeniledim falan, baktım sıkıntı yok... bir yandan da nefes alamıyorum işten falan. bu başlığı gördüm yemek yapmaya başlamadan önce, merak edip de bakmadım. demin biberi choplarken basparmagımın ucundaki eti ve tırnağı da yemeğe kattım. bildiğin düzleşti parmak ucum sdfsd dikişlik falan değil de boyle kan geliyo boyuna, tek elle yazıyorum şimdi sdfsd senin durumun için değil ama survival tip olarak söyleyim; işaret parmağının da ucunu kes. sonra ipne işareti yapar gibi uc uca kesik yerleri birleştir. böylece devre tamamlanacak kanama duracak. vucut içe kanayacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Malzemenin bedelini hasta faturasının üzerinden alıyor hastane, satın alınan malzemenin faturası üzerinden değil. Kullanılmayan malzeme zarar direk. Üniversite hastanelerinin zarar etmeleri sebeplerinin başında SGKnın çıkardığı tebliğler var. Geçen yıl 10 tane endobronşial tüp blokeri almışız 800 küsür tlden bi tebliğ yayınladırlar 30 tl ödicem ben bunlara dediler. Tabi zarar eder hastane. Hacoların faiş fiyatlı malzemelerde diretmesi falanda cabası tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 dikiş dediğin böyle olur köprücük kemiğinizi sakın kırmayın https://pbs.twimg.com/media/B6BcB9CCIAATYPA.jpg bunla da alıyorlar; http://instagram.com/p/xQDu5yJwe5/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Cilt stapleri deniyor ona da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Bizim enişte prostat kanseriydi. En son bi ameliyata girdi, ertesi gün öldü. Cenazeyi yıkamak için bi açtık camide. Ameliyat yerini kapatmamışlar. Bu zımbalardan 2-3 tane atmışlar geniş aralıklarla. Komplikasyon oluşup acil tekrar ameliyat etme durumu için kapatmamışlar tabi o kısmında değiliz de. Ulan öldükten sonra sağlamlaştır en azından. Ha koptu ha kopucak diye tırsmıştık. Adamın bütün organlar akıcaktı dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 İlk mesaj: adamın parmağına 3 dikiş atılmış, son mesaj: cesetten yıkanırken organ dökülmesi paticik at its best.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Dikiş attırdığım acile gittim eriyen dikiş değilmiş. Filmde görünmez mi dedim, görünmez dedi. Plastik cerraha gidecekmişim. Yıl olmuş 2015 erimeyen dikiş yapıyorlar hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar