Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Bu diziye bakan var mi? Sagda solda cok iyi diyorlar hep ama Tivibu ilk bolume 2 saat dedi, bakamadim. 2 saat ne be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 türk dizileri aslında 2 saat olmasa gayet iyiler ama 2 saat olunca saçma sapan aşk hikayeleri katıyorlar dizilere boka sarıyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Ilk bolum iki saat olsa anlarim, her hafta iki saat vakit ayiramam ben, 20 dakikalik animelere alismis adamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 haftada iki gun birer saat izle, bunu da biz mi soylucez arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 arkadaşım bu dizinin yönetmen yardımcılıgını yapıyor bu sefer iyi yaptık diyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 aquila said: haftada iki gun birer saat izle, bunu da biz mi soylucez arkadas. 20 dk diyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 aslında güzel diyebiliriz, klasik sorunları var ama kötü adam iyi tasarlanmış, konuşmaları ve karakterini ortalama üzeri yapmışlar, çetesi falan enteresan tipler var, onun dışında kadı belki sıka bilir, kıyafetler ve mekanlar güzel, aksiyon sahneleri ortalama, hiç mermisi bitmeyen fişeksiz revolverler falan var gerçi, bir tane mucit koymuşlar ama onu kotaracak yazar var mı bilmiyorum, esas oğlanı yargılaya bilmek için kadın olmak lazım, bu hali ile bana bir şey ifade etmiyor, ki yine polisiye, dedektiflik senaryosu yazmak maharet isteyen işler, esas kadın ise bence gereksiz, şimdilik bir numarası yok, naz elmas bile daha başarılı duruyor şu an velhasıl kelam, şu hali ile esas oğlan ve esas kadının arasında geçen, atlamalı, sıçramalı, silahlı, boğaz kesmeli, sulu bir aşk hikayesi gibi duruyor ha türk dizisi seyretmeye mecbursanız salı akşamı, bunu seyretmek için lobi yapabilirsiniz, onun dışında sıkıntılı olabilir bir Ertuğrul değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 dirilişten çok daha iyi bu dizi indirip seyrediyorum %25ini filan anca atlıyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 boris karakteri, türk dizileri içinde ilk 5 e rahat girer ha şunu da belirtmek gerekirse, iki üste yazdığım yazıdan bir çok noktayı çıkarta bilirim, ertuğrul kıyası için ise bu dizi daha stabil ve mantıklı gidiyor, saat uzunluğu ve süre dolsun diye konulan sahneler saymazsak, tc içinde ki en başarılı yapımlardan biri olmuş, ilerde abartmazlarsa borisin orjinali: Basil Zaharoff http://en.wikipedia.org/wiki/Basil_Zaharoff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Bu adam Aemon Targaryen değil mi Filinta Game of Thrones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 fistan said: değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 dizinin ilk sezonu gayet iyiydi yeni sezona berbat girmiş olsalarda toplamaya başladılar izleniyor yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 2 saatin 1 saati çöp yeni sezonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 karanlık bekri icin izliyorum. adam karakter oyuncusu net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar