Voys Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 soru, konu başlığı zaten. açıklayıcı gelen cevaplara şimdiden teşekkürler, troll'lere iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 the'nın türkçe'de tam karşılığı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ingilizcede de bi anlamı yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 google translate'den alıntı, tam karşılığı yok tanımları var.. the için tanımlar tanımlık denoting one or more people or things already mentioned or assumed to be common knowledge. "what's the matter?" used to point forward to a following qualifying or defining clause or phrase. "the fuss that he made of her" used to make a generalized reference to something rather than identifying a particular instance. "he taught himself to play the violin" Ayrıca bkz. by the way, the best, the same, on the other hand, in the end, the end, in the morning, at the same time, at the moment, in the evening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Fistan said: ingilizcede de bi anlamı yok zaten var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 iddia ediyorumki kimse benden daha iyi ingilizce okuyamaz. yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Anelor said: Fistan said: ingilizcede de bi anlamı yok zaten var eski kullanımı thou idi diye biliyorum. onun anlamı var. "o" şeklinde kullanılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 give me map = bana harita ver give me the map = bana haritayı ver bu iyiliği kimseye yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 thou you demek, ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 GERGE said: thou you demek, ilgisi yok. ben dershanede hocaya sormuştum ya. pislik hoca :( peki kullanılıyor mu artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 the yı bilmiyorum ama fuck ın türkçe karşılığı kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 aski kullanim, goth kidlerden isen kullanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 belirteç oluyor the Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 the başına geldiği objeyi spesifizizifisi ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 We can say, roughly, that “the” means the word it is attached to refers to a specific, individual object. When I say “I have the apple,” I mean a certain apple, not just “an apple”—any old apple, or “apples” in general. şöyle diyelim o vakit. iki dakika google'da aradım buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 The'in anlamini soran o yazdigini anlamaz. TUrkcesini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Anelor said: give me map = bana harita ver give me the map = bana haritayı ver bu iyiliği kimseye yapmam. bu işte abi. yazmış adam krallar gibi helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Anelor said: give me (a) map = bana harita ver give me the map = bana haritayı ver bu iyiliği kimseye yapmam. yapmasan daha iyi gibi gerçi dsafghjasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 GERGE said: The'in anlamini soran o yazdigini anlamaz. TUrkcesini de. gerge sen hayırdır bu ara şarap tadım günlerine falan çağırmıyolar heralde bi geldiler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Öyle günler var mı? Ne gizli cemiyetleriniz var ya insan haberdar eder. :( Bu arada belirteç olmuyor the türkçe'de. Çekim eki veya iyelik eki oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 0ne geldi mi topiğe geriye bakmaya korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 genelde önceden bahsedilmiş ya da konuşulan ortamda bilinen bi şeyi referlerken kullanılıyo tabi spesifik bambaşka kullanımları da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar