BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 o kişi ben oluyorum, bilahere kündeye getir beni accık tartakla rahatlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 KenshinHimura said: o yemek yiyemiyorum yesemde kilo alamıyorum falan diyenleriniz var ya hah topunuzun amınakoyımben ayar oluyorum olum size çok pis bileniyorum size genc abi onlar..motorlarin rolantisi farkli calisiyor sadece..3 5 seneye gorucez onlari da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ben genç değilim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 yok ya öyle insanlar topluluğu var hergün yatmadan önce burger/pizza yiyip sabah cipsle kahvaltı yapıp 7/24 wow oynaıp 1.80 boyla 56-57 kg arası duran arkadaşım vardı. fizik diye bişi var, aldığın kalori verdiğini geçerse kilo alırsın diye düşünüyorsun ama gerçekte öyle işlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Esh said: olm o kadar ağır olunca rahatsız olmuyo musunuz ya? 1.77 69 kiloyum. 2 kilo almışım 6 ayda, şu an rahatsızım resmen, görüntüden ziyade o şişkinlik hissi. ıvır zıvırı kesmem lazım. hepsi gobege gitmemiş ama, o ilginç. Bende 1.77yim 70-71 arası en şık görüntüyü alıyorum galiba ama efektif olacağın kilo 67 gel seni de ölüm makinası yabalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 benim yemek yedikten sonra midemden bağırsaklarımdan çok ses geliyo meselaç yanımdaki adam duyuyo o derecede. benim sanırım organlar farklı çalışıyo ondan alamıyorum. buharlaştırıp ağzımdan falan geri atıyo yediklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 1.78'e 67kg iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kermit said: Aç kalkıyorsundur abi yemekten, tıka basa şişmeden tokluk hissi aldığında öyle bir şey mümkün değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 xunn said: Abi incelerek 2D olmak üzereyim. 1.78 boy 55kg. Please kill me tier. Pardon 53, kilo vermişim. yazık lan 29/34 bile olmuyordur 3 öğün anne yemeğin yoksa ya da onun karşılığı yemek hazırlmaya vaktin işin çok zor ben son zamanlardadikkat ediyorum ama 10 gram 10 gr ilerliyorum öğün atlasan gg çok yesen spor yapmasan sabaha kadar ereksiyon spor u akşma bırakırsan bol su içiyosun yine uyku düzeni bozuluyor spor salonun eve çok yakın seç ya da evde bir düzen kur yemekdi spor hazırlığığdı min efor harcaman lazım ve bol bol para ayır toz du hapdı bulaşma ucuz diye hep tavuk gitme et ve balık yardır sağlam olsun 173/60 bundan 6 sene önce aynı boy 50 kiloydum gömlekler balon gibi oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 wastyrx said: kermit said: Aç kalkıyorsundur abi yemekten, tıka basa şişmeden tokluk hissi aldığında öyle bir şey mümkün değil gibi baya sisiyorum benya. bi bigmac menude patateslerin yarisini birakirim mesela. insanlar bigmac yaninda nugget yaninda cizburger falan yiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 forgiver said: 3 öğün anne yemeğin yoksa şu çok kritik bir tespit, ben işe başladıktan sonra düzenli ymeye başladım o şekilde kilo aldım, hoş bi 5 kilo daha alsam güzel oalcak da alamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 KenshinHimura said: o yemek yiyemiyorum yesemde kilo alamıyorum falan diyenleriniz var ya hah topunuzun amınakoyımben ayar oluyorum olum size çok pis bileniyorum size xunn gel takıl 2 hafta benle nası yenir öğreteyim sana ohhh yiyorum yiyorum kilo alamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 tenya falan vardır barsakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 BabacumMostors said: forgiver said: 3 öğün anne yemeğin yoksa şu çok kritik bir tespit, ben işe başladıktan sonra düzenli ymeye başladım o şekilde kilo aldım, hoş bi 5 kilo daha alsam güzel oalcak da alamıyorum :/ o son 5 gelmiyor işte sporla getirmek baya zor anca böle sıfır hareket ve bol yemekle sağlıksız bir şekilde gelebilir o da bize yaramaz malesef erken yiyemiyorum, uykudan taviz verip biraz yükleniyorum akşam yemeğine bi şeyler geliyor hissediyorum ama 1 sene filan kasmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ben 63-64 arası gidip geliyorum işte bi 68-69 görsem ne iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 3 ögün anne yemegi diye bir güzellik yok abi. Hatun akşam 6-7-8e kadar ofiste, kendime pişiriyorum yada söylüyorum. Çarşamba doktora gidicem. Ondan sonra da yazılıcam işte o linklediginiz yere. Caddebostandakine gideniniz varsa beraber gidelim, yanımda havalı durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Fiyatları ne kadar xunn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Bilmem bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Ben gelmiyim diye mi böyle diyorsun? Söylesen anlardık. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 aquila said: xunn said: Randevu alayım madem. Neyciden alıyorum randevu şimdi? serhattan al.gel bekliyorum diycem de at gibi diyet yapıyorum ben sebze yemegi yeriz gelirsen max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ben de salon değiştircem kızçocuk fiyat alınca banada söyle belki ben de oraya yazılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kermit said: wastyrx said: kermit said: Aç kalkıyorsundur abi yemekten, tıka basa şişmeden tokluk hissi aldığında öyle bir şey mümkün değil gibi baya sisiyorum benya. bi bigmac menude patateslerin yarisini birakirim mesela. insanlar bigmac yaninda nugget yaninda cizburger falan yiyolar. Onlar fazla yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 abi sigarayı da bırakıyorum şu an, bi 5-6 kilo gelir artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 BabacumMostors said: ben 63-64 arası gidip geliyorum işte bi 68-69 görsem ne iyi ben en son gördüğüme göre söyliyim sendeki 63-64 hani normal kemik deri ağırlığı biraz daha kaslanarak o kiloya gelmen lazım önce o yüzden kilodan çok görüntüye pantolunu kemersiz giyip giyemediğine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 o kadar ağır olunca rahatsız oluyorum da boy 192 oldugu için kurtarıtyor bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar