Horrible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Valla sappıttı millet...Oha fln oldum yani :P Asıl toplumun ahlakını bozan biz evlenioruz tarzı programlar neden onları kapatmıorlarrR?[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 geçen sanerixx söylemişti sanırım olayı. sinir olmuştum. tv'ye baktım ama tv izlemediğim için reklama bi türlü rastlayamadım. bazı gazetelere felan e-mail çekmeyi düşündüm, ama bir gram umurlarında olmayacağından vazgeçtim. fix bir yazıyı, toplu halde ilgilenebilecek kişi ve kuruluşlara yollayabilsek aslında e-mail olarak belki ilginelirler de bilemiycem tabii saçmalık ötesi bi salaklık[signature][hline]Beş Hececiler
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bone biryerlere şikayet edelım ya bole olmaz...
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: screamer, 17 Ocak 2005 18:32 tarihinde demiş ki: http://www.rtuk.gov.tr/sikayetfor.asp Buradan ben rozi ye halen ahlaksız bir reklam diye şikayet edecem nişanlıyı kocaya çevirtecem görürsünüz Bu linki öğrendiğim iyi oldu. Artık anti-modernist gördüğüm herşeyi şikayet bombardımanına tutucam.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden...[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: StRencher, 17 Ocak 2005 18:17 tarihinde demiş ki: said: Slat, 17 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: Konuyla alakalı birşey paylaşmak istiyorum sizle.. Güzel bir bayan arkadaş üsküdar(yobaz hq)'daki kuyumcularda özellikle birşey arıyor ama kime gitse bulamıyor, tersleniyor.. Bu arada üstündeki giysiler mini etek ve bluz.. En sonunda 4. kuyumcuda şu cevabı alıyor: "Tabi vermezler önce şu giyimine kuşamına bak, rezil kadın" Böyle durumlarda acaba hakaret davası açma hakkımız var mı merak ediyorum. Hahaha, bikaç yıl önce belki, gerçi o da Türkiye'de olduğumuz için mahkemelerde sürünmen ve verdiğinin yarısını alman ile sonuçlanır.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bende geçenlerde farkettim de sevgili'nin nesi yanlış diye düşünüyordum. Ülker grubu ha? Hmm..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 :/[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ülker-Union Of Yobazs[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Anne-Kız paketleri de çıkmış. İyice gözümüze soktular bu regl olayını, marifet oldu, yüzsüzlük oldu... Görmek istemiyorum ben televizyonda anlayışlı nişanlıları,"delikanlı" kızları,ana kız paketlerini falan tiksindim yahu. Oldu olacak Okey baba- oğul pakedide çıkarsında gönüller coşsun, tam olsun :)[signature][hline]"All right boyz, da plan iz: win. And if we loze, it's your fault, because you didn't follow da plan." [/b]ORK WARBOSS[/b]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Hahahaha, baba-oğul okey paketi cidden bomba etkisi yaratır ahah[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 mükemmel olur =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Slat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ahah =))[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bizler potansiyel sapık türk erkekleri olarak bu değişikliği çok yerinde buluyoruz. başarılarının devamını diliyoruz bahsi geçen kişi ve kuruluşların.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 e oha cidden neden peki değişiklik? RTÜK falan değil herhalde? firmanın başının altından çıkıyor anladığım kadarıyla, nedendir, niyedir, nereden kimden nasıl bir tepki almışlardır da böyle bir ihtiyaç hissetmişlerdir? yuha
screamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: NoTwisT, 17 Ocak 2005 19:02 tarihinde demiş ki: Oldu olacak Okey baba- oğul pakedide çıkarsında gönüller coşsun, tam olsun :) Reklamında da sizi anlayışla karşılayacak bir karı lazım derler olur biter :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 haahaha onu o yüzden mi değiştirmişler :) bende reklamı bir hayat hikayesine göre yapmışlar diyodum zaman geçtikçe ikisinin çocukları olur diye bekliyordum :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 amanın lol :lol:[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: NoTwisT, 17 Ocak 2005 19:02 tarihinde demiş ki: Oldu olacak Okey baba- oğul pakedide çıkarsında gönüller coşsun, tam olsun :) Harika fikir be.Tebrikler :D[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill...
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Xanthe, 17 Ocak 2005 18:40 tarihinde demiş ki: biryerlere şikayet edelım ya bole olmaz... peki nereye?
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bunun gibilere benim anlayışımda bir zebani tayin etmek lazım[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar