Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toplumun Ahlakının Bozulmasını Rozi Nasıl Önledi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla sappıttı millet...Oha fln oldum yani :P Asıl toplumun ahlakını bozan biz evlenioruz tarzı programlar neden onları kapatmıorlarrR?[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
geçen sanerixx söylemişti sanırım olayı.
sinir olmuştum.
tv'ye baktım ama tv izlemediğim için reklama bi türlü rastlayamadım.
bazı gazetelere felan e-mail çekmeyi düşündüm, ama bir gram umurlarında olmayacağından vazgeçtim.

fix bir yazıyı, toplu halde ilgilenebilecek kişi ve kuruluşlara yollayabilsek aslında e-mail olarak
belki ilginelirler de bilemiycem tabii

saçmalık ötesi bi salaklık[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 17 Ocak 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
http://www.rtuk.gov.tr/sikayetfor.asp

Buradan ben rozi ye halen ahlaksız bir reklam diye şikayet edecem nişanlıyı kocaya çevirtecem görürsünüz

Bu linki öğrendiğim iyi oldu. Artık anti-modernist gördüğüm herşeyi şikayet bombardımanına tutucam.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden...[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Mesaj tarihi:
said:
StRencher, 17 Ocak 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
said:
Slat, 17 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
Konuyla alakalı birşey paylaşmak istiyorum sizle..

Güzel bir bayan arkadaş üsküdar(yobaz hq)'daki kuyumcularda özellikle birşey arıyor ama kime gitse bulamıyor, tersleniyor.. Bu arada üstündeki giysiler mini etek ve bluz.. En sonunda 4. kuyumcuda şu cevabı alıyor:

"Tabi vermezler önce şu giyimine kuşamına bak, rezil kadın"

Böyle durumlarda acaba hakaret davası açma hakkımız var mı merak ediyorum.

Hahaha, bikaç yıl önce belki, gerçi o da Türkiye'de olduğumuz için mahkemelerde sürünmen ve verdiğinin yarısını alman ile sonuçlanır.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

Mesaj tarihi:
Anne-Kız paketleri de çıkmış. İyice gözümüze soktular bu regl olayını, marifet oldu, yüzsüzlük oldu...
Görmek istemiyorum ben televizyonda anlayışlı nişanlıları,"delikanlı" kızları,ana kız paketlerini falan tiksindim yahu. Oldu olacak Okey baba- oğul pakedide çıkarsında gönüller coşsun, tam olsun :)[signature][hline]"All right boyz, da plan iz: win. And if we loze, it's your fault, because you didn't follow da plan."
[/b]ORK WARBOSS[/b]
Mesaj tarihi:
Hahahaha, baba-oğul okey paketi cidden bomba etkisi yaratır ahah[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

Mesaj tarihi:
mükemmel olur =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
bizler potansiyel sapık türk erkekleri olarak bu değişikliği çok yerinde buluyoruz. başarılarının devamını diliyoruz bahsi geçen kişi ve kuruluşların.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
e oha cidden

neden peki değişiklik? RTÜK falan değil herhalde? firmanın başının altından çıkıyor anladığım kadarıyla, nedendir, niyedir, nereden kimden nasıl bir tepki almışlardır da böyle bir ihtiyaç hissetmişlerdir?

yuha
Mesaj tarihi:
said:
NoTwisT, 17 Ocak 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
Oldu olacak Okey baba- oğul pakedide çıkarsında gönüller coşsun, tam olsun :)

Reklamında da sizi anlayışla karşılayacak bir karı lazım derler olur biter :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
haahaha onu o yüzden mi değiştirmişler :) bende reklamı bir hayat hikayesine göre yapmışlar diyodum zaman geçtikçe ikisinin çocukları olur diye bekliyordum :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
bunun gibilere benim anlayışımda bir zebani tayin etmek lazım[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...