Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 bedelli fiyatı girmiş tam asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 bedelli harcı 6ay için degmez bu araç git yap kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Ben şişko olarak yaptım askerliği. Arabanın piyasası 19.5-20. 2k boya masrafı var başka sorunu yok arabanın. Galeriler 16 veriyor lan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Bize gelişi bu diyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 2004 honda jazz ı 21k ya sattık geçen ay. bu biraz pahalı sankim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 şimdi tezgahın önünde pislik yapmak gibi olmasın ama pahalı değil mi bu?, çokta yakar üstelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ABİ PALİONUN 20K ETTİĞİ BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 11 yaşında araba, boyalı, çarpmış, hırsız girmiş, 20k ":)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Dworgian said: 2004 honda jazz ı 21k ya sattık geçen ay. bu biraz pahalı sankim?Benzinli otomatiklerin fiyatlar 25.000 civarı, o paraya ben de alırdım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Zikko said: 11 yaşında araba, boyalı, çarpmış, hırsız girmiş, 20k ":)" Kim çarpmış? Bizim niye haberimiz yok lan? Bizden habersiz kim binip çarpıyor arabamızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Dworgian said: 2004 honda jazz ı 21k ya sattık geçen ay. bu biraz pahalı sankim? Otomatik olduğunu var sayıyorum. Sahibinden en ucuz ilan 23750 o da takla atmış araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Holy said: Dworgian said: 2004 honda jazz ı 21k ya sattık geçen ay. bu biraz pahalı sankim?Benzinli otomatiklerin fiyatlar 25.000 civarı, o paraya ben de alırdım lan. jshdjdsa bizimkiler ucuza satmış o zaman. yeni alırken eskisini saydırıp aldılar da vs işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 CthuLhu said: Dworgian said: 2004 honda jazz ı 21k ya sattık geçen ay. bu biraz pahalı sankim? Otomatik olduğunu var sayıyorum. Sahibinden en ucuz ilan 23750 o da takla atmış araba. meh neyse ben hiç söylemeyeyim de moralleri bozulmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 oha 18 ne ya. ferit'in çektiği fiyata demiyorum, piyasaya diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Dworgian said: Holy said: Dworgian said: 2004 honda jazz ı 21k ya sattık geçen ay. bu biraz pahalı sankim?Benzinli otomatiklerin fiyatlar 25.000 civarı, o paraya ben de alırdım lan. jshdjdsa bizimkiler ucuza satmış o zaman. yeni alırken eskisini saydırıp aldılar da vs işte Ula araba arıyordum ha.Bileydim çat diye alırdım.Araba satmadan şuraya da koyun şu ilanları ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar