Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim için en uygun meslek nedir?

pontipati

Öne çıkan mesajlar

yetenekli olduğun bi alanda 3-5 aylık freelance projeler yap,
dinamik bi arge şirketine gir,
ufak bi şirket kurup başka firmaların işlerini gör bildiğin alana göre
küçük paralar kazancağın farklı ve alakasız işler kur, günde hepsiyle parça parça ilgilenirsin
Sosyal ağlarda paylaş

müzik aletleri akordçusu ol. hem bir sürü müzik aleti var, sürekli yeni şeyler öğrenir, sıkılmazsın, hem de akord etmek çok zevkli bir iş. insanlar gülümseyerek teşekkür ederler. bir müzik grubuna katılır, seri katillere ilgi duyan, emre aydın, model gibi grupların şarkı sözlerini facebooktan paylaşan kızları eve atarsın. sonra müzik aleti tamirine falan da el atarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

yetenekli olduğun bi alanda 3-5 aylık freelance projeler yap,
dinamik bi arge şirketine gir,
ufak bi şirket kurup başka firmaların işlerini gör bildiğin alana göre
küçük paralar kazancağın farklı ve alakasız işler kur, günde hepsiyle parça parça ilgilenirsin

şunu isterim ama ne yapmam gerektiğine dair fikrim yok pek, teknoparklarda mı bulunur bu arge şirketleri :P
pm attım :)

Lexius said:

Mobil oyun geliştir ? Ufak ufak öğrenirsin evde şusu busu derken çıkar gider aradan.

Diyelim başladım, android ile ios ta oyun yaptım 2 de dil öğrendim. Sonra napıcam yani deneyim diploma vs. istemeyecek mi başvurduğum firmalar?
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

Diyelim başladım, android ile ios ta oyun yaptım 2 de dil öğrendim. Sonra napıcam yani deneyim diploma vs. istemeyecek mi başvurduğum firmalar?

zaten ortalama bir firmaya girebilecek kadar kastıysan kendin firma bile kursan yürüsen olur yani, çok ucu açık bu işlerin. bir de patlak bi oyun yaparsan 3-5 götürür cebine paranı koyar rahat edersin. olay zaten mevzuyu yapabilecek kadar ilerlemekte ki , o da öğrenmeye açıksan çok rahat yapacağın iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şahsım adına dijital konusunda ajanslardan uzak durma taraftarıyım. Az maaş olabilme ihtimali de var yeterli maaş olma ihtimali de var bunun yanında bitmeyen bir sirkülasyon var ajansın hizmetleri nelerse artık.

Ondan ben bir firmaya girip adamların uygulaması/sitesi/programı vs. neyse baştan bile yapılcaksa baştan yapıp sonra sırf onu geliştirmeyi yeğliyorum. Öteki türlüsü benim için çok yorucu hep baştan aynı şeyleri yapmak falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...