Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Hayatimda hic bu kadar caresiz hissetmemistim. Bu akşam bir cop kenarinda titrerken buldum, 1 yaşında bile değil. Uslu bir pointer. Kucaklayıp arkadasimin evine getirdim. Oyle korkak ki saatlerdir titriyor, aglamasi bir an bile durmadi. Ne yaptiysak yerinden kaldiramadik, asla kimildamiyor, ben hayatimda bu kadar mutsuz bir kopek gormedim. Yurtta kaliyorum ve arkadasim sehir disina cikacak pazartesi. Onu disari atamam tekrar, ona cok acil gecici de olsa bir yuva ariyorum. Gercekten cok zor durumdayim ve ne yapacagimi bilmiyorum. Tuvalet eğitimi yok, çok titriyordu kuyruğunu kıstırmış hareket bile etmiyor geldiginden beri, o kadar çok titriyor ki sadece sarılınca duruyor sahiplendirmemde yardımcı olur musunuz.. Teşekkür ederim pati halkı. Telefon: 554 639 88 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 imkanım olsa alırdım. sokağa atanın da annesi kaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Annesi kaşar işte yapacak birşey yok Red. Instagramda fln paylaşılacak bi görsel hazırlıyorum şimdi tek resim 4'e bölünmüş telefon numaram ile beraber böyle hesabı olan vs paylaşırsa oralarda çok sevinirim patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Dişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 facebookta paylaşayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 çok da güzelmiş itoğlu it. şu düşünmeden köpek alan, düşünmeden aldıktan sonra bakamayıp bi de onun bunun çocuğu gibi dışarı bırakanlar... olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Abii yazın kampta bize yoldaşlık eden Reyhan'a inanılmaz benziyo. Çok üzüldüm lan garibana :( evim az büyük olsa ya da bahçe katı dalan olsa en azından geçici yuva olmak için muhakkak alırdım :/ ya aşırı güzel bişey, cevher yatıyo resmen içinde. Umarım mutlu olacağı bi yuva bulursun yakın zamanda, ben de soruşturucam çevremde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 yarın veterinere gidecektim oraya bırakırım numaranı ve fotoğrafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Kim sokağa bıraktıysa Allah onun... Umarım en kısa sürede bir yuva bulunur. Bu arada hangi semtteydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 vaperon said: Dişi mi? Dişi. Teşekkürler yardımcı olup paylaşan arkadaşlara sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 orc_lord said: Kim sokağa bıraktıysa Allah onun... Umarım en kısa sürede bir yuva bulunur. Bu arada hangi semtteydin? Silivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 sokaga atilmis olmayabilir bu arada. daha cok disi sokak kopegi - cins erkek kazasi bir kirma olabilir gibi duruyor. bazi kirmalarin tam cins olmadigini anlamak bir hayli guctur. disi gitmis bir yerde dogurmus, buyuyunce birakmis muhtemelen. tuvalet egitimi olmamasi daha once evde ya da bir bahcede beslenmedigini gosteriyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 sokaga atildigini sanmiyorum bu köpeğin buldugun yerin civarında bırak geri bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 yıkamadılar ise bebelikten beri dışarda olan beyaz bir köpeğe göre de baya temiz duruyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 sabonis said: yıkamadılar ise bebelikten beri dışarda olan beyaz bir köpeğe göre de baya temiz duruyor sanki. muhtemelen eve aldiklarinda yikamislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Tuvalet eğitimi varmış dün gece sabaha karşı kapıyı tekmeleyip bizi uyandırdıktan sonra kapıyı açtp sonra koşup sıçıp gelmesinden anladık. Bugun geçiçi olarak sahiplendirdik kalıcı yuva bulana kadar. Köpek sahipsiz, Kamiloba köyünde 3-4 aydır ( köpek sayısı en az 20 en çok 50 oluyor ) her akşam köpeklere mama vermeye ihtiyaçlarını karşılamaya çalısıyorum, elimden geldigince yardımcı oluyorum ayda 400-700 gibi bir para ayırıyorum bu hayvanlara ki bu benim bütçemin yarısına geliyor, elimden geleni yapıyorum bu hayvanlara bakmasam belki bir ipone5s alabilirdim ama ben iphone 5s almak yerine su suratsız çirkin aptalcıkların kuyruklarını sallamasını tercih ediyorum. Neyse uzatmıytayım lafı bu köpeği bi 10 gündür görüyorum yemeği koyunca yemiyor ben gidince yiyordu baktım sn seferinde yerinden bile kalkmıyor normaldede kalkmazdı ama bu sefer çok kötü titriremesi vs vardı bırakamadım o şekilde şey bi insan degilim ay ne şirin alayımda vicdanımı rahatlatıp atayım bir insan degilim dedigim gib kısa bir sürede olsa bütçemin ve zamanınımın günde 2-3 saatini buna ayırıyorum. Buguün geçiçi olarak taksim mürekkepin işletmecisi geçiçi olarak sahiplendi kalıcı yuva bulana kadar o sebeple suan olsun biraz rahatım, ancak kalıcı olarak almak isteyen varsa hala ilan duruyor yuva arıyoruz. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Red said: imkanım olsa alırdım. sokağa atanın da annesi kaşar. http://i.imgur.com/lgGXPCR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Abi ne tatlı hayvanmış. Aslında çok rahat bir köpek alırdım ama yalnız yaşayan bir insanım bir de apartmanda köpeklerin gündüz (biz işteyken) o kadar saat yalnız kalması içimi acıtıyor... Bahçesiz evde dertli bişey köpek.. İnşallah hakettiği ilgiyi gösterir biri bu yavruya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Tümör tedavisi yapıldı iyileşti Kan parazitlerini temizlendi Pireleri vs ufak şeyler halledildi Suanda köğeğin hiç bir sorunu bulunmamaktadır 1000 1500 kadar bir masrafı oldu onuda kredi çekip ödeyecegim bu hafta sonu 4-5 gün içerisinde sahiplenecek kimse çıkmayacak sanırım istanbul kamiloba köyüne atacagım bilginize almak isteyen o sokaktan alabilir tekrar keşke golden fln olsaydı şu hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Somon, seni çok takdir etmekten başka bir şey gelmiyor elimden ne yazık ki...umarım iyi bir yuva bulunur dostumuza ve umarım forumdan gücü yerinde olan hayvan severlerin mama ve bakım konususunda yardımları olur. keşke sesini duyan, yükünün hiç değilse maddi kısmını bir nebze de olsa azaltacak olan paticik üyeleri oisa... Somon said: her akşam köpeklere mama vermeye ihtiyaçlarını karşılamaya çalısıyorum, elimden geldigince yardımcı oluyorum ayda 400-700 gibi bir para ayırıyorum bu hayvanlara ki bu benim bütçemin yarısına geliyor, elimden geleni yapıyorum bu hayvanlara bakmasam belki bir ipone5s alabilirdim ama ben iphone 5s almak yerine su suratsız çirkin aptalcıkların kuyruklarını sallamasını tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Sokağa atılmış değildir bu hayvan Fistan'ın dediği gibi. Pointer cinsi köpekler avcılıkta kullanılır. Muhtemelen kaçtı ve kayboldu. Bulduğun yerin civarına haber bırak ya da av malzemesi satan bi yer varsa o civarda oralara haber ver. Kimse pointer köpeği evde beslicem diye alıp sonra sıkılıp atmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Ayrıca yine av malzemelri satan dükkanlara ve avcılık klüplerine fln bilgi verirsen ordan da sahiplenen çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 konu up oldukça düşünüyorumda.. üçüncüye bakabileceğime güvenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 haber verdim çok muhtemel sahibinide biliyorum 2-3 tane seter cinsi köpeği olan birisi var köpekleri aç bırakmış çöp karıştırıyor hayvanlar hırsızmıdır nedir herif, durumu iyi olmayan bir adam 3-4 aydır görüyordum bu köpeği oradaki esnafa haber verdim maranzoguna eryılmazlar kıraathanesine vs illa adam kahveye gider gördünüz mü diye de arayan olmadı bakalım teşekkürler bu arada iyi niyetiniz için eğer görmek isteyen varsa 4 gün daha cihangir anipoli veteriner kliniğinde fatih bey var istediginiz zaman görebilirsiniz pointeri görmek istiyoruz diye en kötü gidin sevin sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar