Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 DoruK said: ucuna da taramali takalim şunu okudum yetti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 kibrisa kadar dolgu yapip g.dogu problemini cozmek iyiydi asinda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 selfie çekmek için quadrocopter --------------------------------- millet selfie stick diye bir şey ile habire selfie çekmeye çalışıyor. ama mesafe yetmiyor istedikleri fotoğrafı çekmeye biraz daha alanı arttırıp arkadaki manzarayı daha net görmek istiyorlar. bu noktada da selfiecopterimiz devreye giriyor. istenilen mesafe cep telefonundan giriliyor, selfiecopter de cep telefonunun şarj yerine takılıp enerjiyi oradan çekiyor. istenilen mesafeye gelip dilediğiniz adette fotoğraf çekip geri geliyor böylelikle de daha geniş alanda selfie çekebiliyorsunuz. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 selfie için çok maliyetli bir proje. bu arada yapılmışı var. Go pro gibi bi şeydi. Video kaydı alıyordu third person şeysinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 niş ürün yapacaksın baba. yapıp patentini alacaksın dursun kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 var öyle bi alet seni takip ediyo almışlardır zaten onun patenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 git yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 http://www.new-startups.com/flying-selfie-copter/ bu var. bir de minik bir şey var takip eden. ama telefonu taktığın telefonla beraber uzaklaşan bir modeli yok. onun da avantajı şu jiroskop dahil her şeyi telefondan kullancağı için 20 liraya falan mal edebileceğin bir şey ürün olarak. kamera masrafı yok, pil derdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 tam mühendis kafası ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 chrome said: Belgeseli seyretmedim. Kentsel donusumu boklayan herseye auto rage aciyorum cunku 1000 defa tartistim bu konuyu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 bıngıldak ile chrome aynı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 ben aslında bıngıldağı çok seviyorum da çok gıcık. dövesim geliyor. tutkuluyum ona karşı. bazen çok seviyorum bazen öldürmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 benımde bi fikrim var. Uranyon feneri! böle fener ama uranyumdan asla bitmiyo enerjisi full ısık hep ısık. yeşil yeşil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 bitkilere rengini veren uranyum değil mi abi zaten. ışık olmaz o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 yürüyen uçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 chrome said: ben aslında bıngıldağı çok seviyorum da çok gıcık. dövesim geliyor. tutkuluyum ona karşı. bazen çok seviyorum bazen öldürmek istiyorum. http://static1.businessinsider.com/image/50f6ab40eab8ea6a58000006/star-wars-delivered-a-brilliant-response-to-the-white-houses-death-star-rejection.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Cuce said: benımde bi fikrim var. Uranyon feneri! böle fener ama uranyumdan asla bitmiyo enerjisi full ısık hep ısık. yeşil yeşil. eskiden diş macunlarında radyoaktif madde kullanıyorlardı. pırıl pırıl parlıyordu dişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Grego said: bitkilere rengini veren uranyum değil mi abi zaten. ışık olmaz o işte. nur işte o nur, bitkinin nuru, uranyonun ısığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 http://i.imgur.com/2HVCXRn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 uranyumdan ışık olur mu, saçmalamayın. florasan tarzı birşey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 fizban said: En cok isi kaybi cam kenarindan oldugu icin convection icin gerekli olan sicaklik farkinin en yuksek oldugu yer cam kenari. O yuzden orada. radyatorlerin cam kenarina konulmasinin sebebi kesinlikle su olay degil yerden kazanc saglamak. kaldi ki cam kenarina koymak tamamiyle isi kaybini arttiran birsey ki bu da ekstra fatura demek. odanin ic taraflarina yapilmamasinin sebebi mobilyalari falan dayarken radyatorun sagindan solundan kaybolan metrekareler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 mesleğin ne senin vulga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 makina muh olcak az kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 derslerine iyi çalış sallama forumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 emrin olur abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar