Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chrome un durro fikirleri thread i.

chrome

Öne çıkan mesajlar

chrome said:

hazır gelmişken bir tane daha paylaşayım.

media player durma pin i
--------------------------
herhangibir player da bir şey seyrederken bir noktadan başlatabiliyoruz. fakat bir başka noktada bitirmemiz mümkün olmuyor sonuna kadar gidiyor video. mesela 30 dk lık bir videonun 5 ile 18. dakikalarını seyretmek için 18. dakikya bir pin yerleştirip bu aralıkta loading yapmasını sağlasak videoların. hem böylelikle kota da gitmemiş olurdu. bunu media playerlarda da yapabilirsiniz. hatta belirlenen noktadan loop yapmak da mümkün olsa mesela. youtube vk gibi playerlarda çok güzel olurdu.

ben bunu begendim
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bisiklet suruleri icin pack app
---------------------
Sagda solda geziyorlar ya bunlara bir app yapilsa. Ekipler olusturulsa mesela tinder gibi bulsalar birbirlerini. Rating system olsa ooo erkan blue plus oldu gotu kalkti deseler. Bu suruler birlesebilse app sayesinde birbirini bulup ya da ayrilabilseler. En yakin konaklama trafik ve diger gerekli bilgileri veren bir ekrana donusse telefonlari. Saat entegreli olsa nabizlarini da takip etse app mesela. Mola talebi alip suru liderine iletebilse
Sosyal ağlarda paylaş

Drone home - facility security systems
-----------------------------------------
Anlasmali yerlerin catilarina 3 adet kamerali drone yerlestirilecek. 1 i ucarken digeri sarj olacak 3. De acil durum icin bekleyecek. Bagimsiz enerji unitesi ve internet baglantisi olacak patrol atacak evin etrafinda. Gerisi yazilim. Yuz tanima termal gorunluleme genel merkezden duzenli kontrol vs. Ayrica bir suc islenirse elektrosok falan mudehale de edebilir belki.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Kimse zira Turkiye'de is yapmayacagi muhakkak, diger ulkeler icin de muhtemelen var boyle seyler.

Super fikrim var demeden once arastirmak yapilmisi, alternatifi var mi diye bakmak lazim. Diger turlu anca bik bik konusmus oluyosun iste.

Yokmus abi diger ulkelerde de arastirdim. Normalde zerre umurumda olmaz yapilmis mi yapilmamis mi diye de o kadar cok saydiriyorsun ki bana sirf got etmek icin arastirdim. Global pazarda da yok. Sadece gps track ve mesafe olcer var. Suranin susu meshur, yakinindaki bikerlar, packler ve guzergahlari, populer parkurlar, global rating sistemi, falan da yok. Ayrica ofansif tavrin ve ukala uslubun da ego problemlerine delalet abi kac yasinda adamsin hic gerek yok boyle seylere, hepimiz eglenmeye calisiyoruz surada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...