HellPatrol_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 dana22 said: evde 12 petek var..5 lira harcasa 60 tl aylik.. yalı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 konuya anlamsiz guldum sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 http://bp1.blogger.com/_JZ1qwH8e72E/R-gJXhaRlBI/AAAAAAAAAQU/sI75j990XT0/s320/Resim30.jpg Chrome'un nickini değiştirelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 chrome said: hazır gelmişken bir tane daha paylaşayım. media player durma pin i -------------------------- herhangibir player da bir şey seyrederken bir noktadan başlatabiliyoruz. fakat bir başka noktada bitirmemiz mümkün olmuyor sonuna kadar gidiyor video. mesela 30 dk lık bir videonun 5 ile 18. dakikalarını seyretmek için 18. dakikya bir pin yerleştirip bu aralıkta loading yapmasını sağlasak videoların. hem böylelikle kota da gitmemiş olurdu. bunu media playerlarda da yapabilirsiniz. hatta belirlenen noktadan loop yapmak da mümkün olsa mesela. youtube vk gibi playerlarda çok güzel olurdu. ben bunu begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 youtube yapıyor dash işte zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Bisiklet suruleri icin pack app --------------------- Sagda solda geziyorlar ya bunlara bir app yapilsa. Ekipler olusturulsa mesela tinder gibi bulsalar birbirlerini. Rating system olsa ooo erkan blue plus oldu gotu kalkti deseler. Bu suruler birlesebilse app sayesinde birbirini bulup ya da ayrilabilseler. En yakin konaklama trafik ve diger gerekli bilgileri veren bir ekrana donusse telefonlari. Saat entegreli olsa nabizlarini da takip etse app mesela. Mola talebi alip suru liderine iletebilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 bu guzelmis lan, okadar yazilimci var forumda evet beyler kim yapiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Kimse zira Turkiye'de is yapmayacagi muhakkak, diger ulkeler icin de muhtemelen var boyle seyler. Super fikrim var demeden once arastirmak yapilmisi, alternatifi var mi diye bakmak lazim. Diger turlu anca bik bik konusmus oluyosun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 olm oyuzden durro ya, diger icatlarina bakmadinmi chrome'un sdfgsdhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Kim yapiyo dedin diye dedim ya. Yoksa bilim teknik az cekmedi adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Sirf dovmeyin diye garbage a gectim yetmedi durro diye baslik actim. Hala reskill atiyorsunuz. Uzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 fame de vermiyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 di said: Kim yapiyo dedin diye dedim ya. Yoksa bilim teknik az cekmedi adamdan. Turk innovasyon ve uygulamadan sorumlu devlet bakani gibisin lan su haline bi bak dsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 ben sormenin durro fikirlerini destekliyorum, cok zengin olsam finanse ederdim bazilarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Drone home - facility security systems ----------------------------------------- Anlasmali yerlerin catilarina 3 adet kamerali drone yerlestirilecek. 1 i ucarken digeri sarj olacak 3. De acil durum icin bekleyecek. Bagimsiz enerji unitesi ve internet baglantisi olacak patrol atacak evin etrafinda. Gerisi yazilim. Yuz tanima termal gorunluleme genel merkezden duzenli kontrol vs. Ayrica bir suc islenirse elektrosok falan mudehale de edebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Bunu ben de düşünmüştüm lan. Vallahi aklıma gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 birinin uçtuğu sürede diğeri şarj olabilecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Olmazsa 3.yu kaldiririz baboli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 gerektigi zaman kaldirirsin dronelari, normal kamera hareket mareket tespit ettiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Şarja gerek var mı ki bildiğin çatıdan katlanıp bükülmiycek bir kabloyla dönüp durabilir uzağa gitmiycek sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Abi milletin evleri hep ufak degil ki. Bahcesi var bagi var. Fabrikalar var mesela hayvan gibi iceride gezecek disarida gezecek belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Sarılıp açılabilen bir kablo sistemi olabilir elektrikli süpürgelerde ki gibi çünkü şarj problem olacaktır bence ama araştırmak lazım tabi. Fena fikir değil ama pronet vbz gibi güvenlik sistemi hizmeti veren firmalara prototip hazırlanıp sunulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 O kablo dolanir abi. Agaci var boku pusuru var 1000 tane ekstra bela acar kablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 di said: Kimse zira Turkiye'de is yapmayacagi muhakkak, diger ulkeler icin de muhtemelen var boyle seyler. Super fikrim var demeden once arastirmak yapilmisi, alternatifi var mi diye bakmak lazim. Diger turlu anca bik bik konusmus oluyosun iste. Yokmus abi diger ulkelerde de arastirdim. Normalde zerre umurumda olmaz yapilmis mi yapilmamis mi diye de o kadar cok saydiriyorsun ki bana sirf got etmek icin arastirdim. Global pazarda da yok. Sadece gps track ve mesafe olcer var. Suranin susu meshur, yakinindaki bikerlar, packler ve guzergahlari, populer parkurlar, global rating sistemi, falan da yok. Ayrica ofansif tavrin ve ukala uslubun da ego problemlerine delalet abi kac yasinda adamsin hic gerek yok boyle seylere, hepimiz eglenmeye calisiyoruz surada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar