yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 berjeri salonun neresine koyayım hala gözümde canlandıramadım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 abi iyi de 2. Oda da pencere yok, odayi genel olarak analiz etmek gerekiyor Cok sacma ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 vulga said: yalniz simdi daha iyi cozuyorum forumu he iste newbie olunca hemen anlayamiyorsun kim nedir necidir diye :d mesela gecen bir baslikta chrome'a epey yuklenilmisti burada da testis gecmeye calisiyordu bazi tipler de iste ben dahil olunca anlam veremediler bir sure tanimadik bir nick tabi ne yapacaklarina karar vermeleri anca oldu. aynen kardesim sen gulmedigimiz komikli postlar kas trolling abi baya makarasiniz ozellikle bilmediginiz konularda :d kolay olsun diye imalat sectin degil mi son sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 vulga said: yalniz simdi daha iyi cozuyorum forumu he iste newbie olunca hemen anlayamiyorsun kim nedir necidir diye :d mesela gecen bir baslikta chrome'a epey yuklenilmisti burada da testis gecmeye calisiyordu bazi tipler de iste ben dahil olunca anlam veremediler bir sure tanimadik bir nick tabi ne yapacaklarina karar vermeleri anca oldu. aynen kardesim sen gulmedigimiz komikli postlar kas trolling abi baya makarasiniz ozellikle bilmediginiz konularda :d http://www.reactiongifs.com/r/trmp1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 yok kanki kol olayi kalkti bizde ama ben full isi akiskandan sectim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 berjeri tv nin yanına koy tv izleyenleri izlersin oturup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 abi ben sorun etmiyorum ki. eğlenmeye geliyoruz hepimiz buraya. ben çok mutluyum durumdan yani. herkesi de çok seviyorum. sevişiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 sogugun cozumu var ama sicagin yok denmemis bu arada cok ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 napıyosunuz lan siz gece gece burda. orda insanlar ölmüş siz hala makara peşindesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 chrome said: tam olarak doğru olmasa da meseleyi gözünüzde canlandırabilirsiniz bununla bunları koydun madem, ordan şunu da koysaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 anca hahaha hihihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 2. Where is the Best Location to install my Electric Radiator? The ideal place for a radiator to be located is on the outside wall and under (or next to) a window if possible. The cold air coming in through the window can then be mixed with the hot air coming up from the radiator, which then mixes together to create a nice ambient temperature. http://www.geyser.co.uk/electric-radiators-guide-i-35.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Elimde radyator bekliyorum Nereye koyiim? Misirda bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Hava perdesi kafelere falan sinek girmesin diye koyuyolar. Radyatörü de camın altına koyun işte, icat çıkarmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Ha ayrıca cam kapalıyken yapın hesapları, kışın cam açarsanız taşaklarınız donar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Sen ne anlarsın lan sabuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 http://www.kolayisinma.com/sayfalar-4/elektrikli-isitici_elektrikli-isitici-isitilacak-odada-nereye-konumlandirilmalidir.php http://www.milliyetemlak.com/haber/Petekleri-pencere-altina-koymak-buyuk-hata/haber.html?haberID=3849 Haftaiçi bu konuyu sorup cevabını buraya yazacağım. Daha akademik olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 ÇABUKISIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 daha isinmayi bilmiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 olm konu dağıldı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Konu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Simdi bi dakka, odada sicakligin homojen dagilmasini istiyoruz diyen iki kisi var. biri makine muhendisi biri de doktora yapiyo oyle mi? alin ellerinden diplomalarini bu cocuklarin, liseye bastan baslasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 İstiyoruz abi niye istemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 makine mühendisine o konuda ben de çok kırgınım. diğeri inşaat mühendisi zaten, diğer mühendisliklere puanı tutmadı diye okumuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Ha bir de akademik cevabı çok merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar