Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi Malını Kaçak Kullanan Ülke

Masticore

Öne çıkan mesajlar

halkın refah düzeyini artırmak için alınan vergiler ile hastane, yol, okul vs yapılıyor
ama sağlık ücretli, yollar köprüler ücretli, eğitim ücretli
hem vergi veriyoruz hem de bizim paralarımızla yapılan şeylere ücret ödememiz isteniyor.
arkaşından para ver ev alıcam diyorsun, evi alıp arkadaşına kiralıyorsun gibi ehueh.
her türlü kaçak mal helaldir bu ülkede.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de tabi bu isler ole olagan yollardan olmaz.yani o kadar polis var jandarma var di mi..gecenlerde 15 gun kadar once polis sozde baskin yaptiydi adana da mi diyarbakir da mi ne bir sokaga 3 kamyon kacak sigara goturmustu..en fazla 1-2 gun icinde yerine konmustur zula..

g dogu etiketi olan her kamu gorevlisi haberdar olanlardan..arada nazar bıncugu bir baskin olur sonra hersey devam..milletvekilleri vs bilinen seyler bunlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Türkiye, ne güzelmiş ya

. Önce İran'a gidiyor,gümrüğü geçtikten sonra geri dönüyor. ,iran'da vergi dahil 1.5tl'ye satılan ithal türk malı tr'de 7 tl'imiş.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27883850.asp

1,5 tl değil 1,5 dolar o 3,5 tl yani.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

adam kaçak sigara diyor zaten, iran'dan alıp gelecek. Ya da işte PKK'lı olacak katır sırtında getirtip burada çocuklara sattırtacak falan

ben danaya cevaben yazmadım abi. sigara 20 lira olursa diye yazdım ki öyle olursa alan kalmaz. insanlar ya kendi sarar ya da bilinmedik markalı diğer kaçak sigaralara yönelir şu an tezgah altından 3 liraya falan satılan.
piyasadakiler 20 olursa onlar da 5-10 arası olur en fazla.
kaçakçılığını yapmak isteyen onlarınkini yapsın yani daha mantıklı bi hareket olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

halkın refah düzeyini artırmak için alınan vergiler ile hastane, yol, okul vs yapılıyor
ama sağlık ücretli, yollar köprüler ücretli, eğitim ücretli
hem vergi veriyoruz hem de bizim paralarımızla yapılan şeylere ücret ödememiz isteniyor.
arkaşından para ver ev alıcam diyorsun, evi alıp arkadaşına kiralıyorsun gibi ehueh.
her türlü kaçak mal helaldir bu ülkede.

patide fistana katılcağım aklımın ucundan geçmezdi ama bu sefer olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...