Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Türkiye, ne güzelmiş ya . Önce İran'a gidiyor,gümrüğü geçtikten sonra geri dönüyor. ,iran'da vergi dahil 1.5tl'ye satılan ithal türk malı tr'de 7 tl'imiş. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27883850.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Welocme to turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Deveye sormuşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 biji kaçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Sinira yakin illerde iran ici satilmak icin tr de uretilen malbora kent vs 3 tl den satiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Bizimkiler de malboro içiyorum diye hava atıyorlar asdfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 hala satılması bile saçmalık, 20 tl olması lazım en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 20 tl olursa ben bile kacak sigara satmaya baslarim..dusunsene paket basi karin 15 tl filan oldugunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 hesapta ufak bi hata yapıyosun dana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 sigaranın %75'i falan vergi abi, devlete gidiyor. en az kâr getiren şeylerden biri sigara. ha 20 tl olursa evet yine 3-5 lira kâr getirir ama alan kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 adam kaçak sigara diyor zaten, iran'dan alıp gelecek. Ya da işte PKK'lı olacak katır sırtında getirtip burada çocuklara sattırtacak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Herkes bulmuş bir yolunu valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 halkın refah düzeyini artırmak için alınan vergiler ile hastane, yol, okul vs yapılıyor ama sağlık ücretli, yollar köprüler ücretli, eğitim ücretli hem vergi veriyoruz hem de bizim paralarımızla yapılan şeylere ücret ödememiz isteniyor. arkaşından para ver ev alıcam diyorsun, evi alıp arkadaşına kiralıyorsun gibi ehueh. her türlü kaçak mal helaldir bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 fistan ın gördüğüm en uzun mesajı.bende katılıyorum fistana uzun mesaj yazınca haklı oluyor demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 bir de tabi bu isler ole olagan yollardan olmaz.yani o kadar polis var jandarma var di mi..gecenlerde 15 gun kadar once polis sozde baskin yaptiydi adana da mi diyarbakir da mi ne bir sokaga 3 kamyon kacak sigara goturmustu..en fazla 1-2 gun icinde yerine konmustur zula.. g dogu etiketi olan her kamu gorevlisi haberdar olanlardan..arada nazar bıncugu bir baskin olur sonra hersey devam..milletvekilleri vs bilinen seyler bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Dolayli verginin bu kadarfazla oldugu ulkede kacak mal benzin vs her sey kullanirim abi.ilk basta zenginlerden uygun oranda vergi alsin devlet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Masticore said: Türkiye, ne güzelmiş ya . Önce İran'a gidiyor,gümrüğü geçtikten sonra geri dönüyor. ,iran'da vergi dahil 1.5tl'ye satılan ithal türk malı tr'de 7 tl'imiş. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27883850.asp 1,5 tl değil 1,5 dolar o 3,5 tl yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 DarKRideR said: adam kaçak sigara diyor zaten, iran'dan alıp gelecek. Ya da işte PKK'lı olacak katır sırtında getirtip burada çocuklara sattırtacak falan ben danaya cevaben yazmadım abi. sigara 20 lira olursa diye yazdım ki öyle olursa alan kalmaz. insanlar ya kendi sarar ya da bilinmedik markalı diğer kaçak sigaralara yönelir şu an tezgah altından 3 liraya falan satılan. piyasadakiler 20 olursa onlar da 5-10 arası olur en fazla. kaçakçılığını yapmak isteyen onlarınkini yapsın yani daha mantıklı bi hareket olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 k1nJo said: sigaranın %75'i falan vergi abi, devlete gidiyor. en az kâr getiren şeylerden biri sigara. ha 20 tl olursa evet yine 3-5 lira kâr getirir ama alan kalmaz. keşke yapsalar gerçekten zenginler içse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 doğru dürüst kaçak içki ne zaman yaygınlaşacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Fistan said: halkın refah düzeyini artırmak için alınan vergiler ile hastane, yol, okul vs yapılıyor ama sağlık ücretli, yollar köprüler ücretli, eğitim ücretli hem vergi veriyoruz hem de bizim paralarımızla yapılan şeylere ücret ödememiz isteniyor. arkaşından para ver ev alıcam diyorsun, evi alıp arkadaşına kiralıyorsun gibi ehueh. her türlü kaçak mal helaldir bu ülkede. patide fistana katılcağım aklımın ucundan geçmezdi ama bu sefer olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 elesso said: hesapta ufak bi hata yapıyosun dana Ne ayıp hakaret etmeden bıdıbıdı başlıyordum ki, adamın adıymış bu. Yazık bana da ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 2. siniz efendim defansif mekanizmalarda .daha once de baska bir arkadas ayni sekilde dusunceli davranmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 eldar said: doğru dürüst kaçak içki ne zaman yaygınlaşacak acaba? şu kötü işte, milleti kör edicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 gerçekten kötü niyetli olunca fena oluyo da köylerde falan kendi içkisini yapan insanlar var hala parayla alamazsın öyle kaliteli alkolü kahrolsun kapitalizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar