Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 bu arada dx racerlarin fiyati 100 euroyu gecmemeli teoride. adamlar 1 e 4 le falan satiyolar. cinden toplu cekimde kac para bi bakin
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 k1nJo said: sanssizsansli said: yaklaşık 6-7 senedir oturma odası kanepesinde oynuyorum. o kadar da rahat ki anlatamam. ama postür mostur kalmadı. bildiğin yatarak oyun oynuyor, surf yapıyorum. bu yüzden oyuna da odaklanamıyosun bi yerden sonra .tryhard zorluyor. şunun kumaş ve daha tombul olanını düşünün. http://forsit.com.tr/wp-content/uploads/2017/03/mira-tekli-2.jpg şu muhtemelen kıl dönmesi sebebi ya. kıçının üstünde değil kuyruk sokumunun üstünde oturuyosun direkt. ortaokul lise zamanı böyle bi şey kullanıyodum ben de, lise sonlarına doğru başıma gelmişti malum hadise. benim de başıma geldi :D sıkıntılı bi ameliyat geçirdim ama geçti gitti.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Esh said: bu arada dx racerlarin fiyati 100 euroyu gecmemeli teoride. adamlar 1 e 4 le falan satiyolar. cinden toplu cekimde kac para bi bakin adamların fabrika minnacık bildiğim kadarıyla, heralde mass üretim yapıp maliyeti düşüremiyorlar. onun da etkisi var fiyata, "gaming hüloooooğğğğ"nun da etkisi var.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 dx racerların ederi 700 tl abi bana sorarsan kullanan biri olarak söylüyorum. daha fazla etmek. ama dolardan uçup gitmiş işte rakamlar.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 markusun göt minderi böyle dx racer'ın gibi değil, pufuduk pudufuk değil yani. biraz daha sert ve kısa ama rahat yani. yastık etkisi yapmasa da popon rahatsız olmuyor uzun oturmada. tek eksiği bel desteği ona da 20 liraya file alacaksınız bitti gitti. ama markusta ucuz değil zaten artık meh.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 hadi bi ustteki boktan geldi diyelim. mesela bunun import vergisi lojistigi falan tas catlasin 50 dolar koyar parca basi uzerine
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 sanssizsansli said: k1nJo said: sanssizsansli said: yaklaşık 6-7 senedir oturma odası kanepesinde oynuyorum. o kadar da rahat ki anlatamam. ama postür mostur kalmadı. bildiğin yatarak oyun oynuyor, surf yapıyorum. bu yüzden oyuna da odaklanamıyosun bi yerden sonra .tryhard zorluyor. şunun kumaş ve daha tombul olanını düşünün. http://forsit.com.tr/wp-content/uploads/2017/03/mira-tekli-2.jpg şu muhtemelen kıl dönmesi sebebi ya. kıçının üstünde değil kuyruk sokumunun üstünde oturuyosun direkt. ortaokul lise zamanı böyle bi şey kullanıyodum ben de, lise sonlarına doğru başıma gelmişti malum hadise. benim de başıma geldi :D sıkıntılı bi ameliyat geçirdim ama geçti gitti. geçmiş olsun da tekrarlayabilir abi sen yine de dikkat et :d 4 kere ameliyat olan bi arkadaş vardı ünide eheh.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 anlastin adamlarla 80 dolardan 50 de koy ustune dolayli gg. sat burada 250 dolara
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 lan yan sanayi ultra uyduruk parçalardan ve süngerlerden oluşan koltuğu kim niye alsın
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 abi dx racerla ayni bunlar. mekanizmadan tut kullanilan suni deriye kadar ayni
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 niye almasın? alayı çin değil mi.aynı malzeme değil mi? iyisinde de çin kötüsünde de çin yazar son kullanıcı anlamaz ki içeriğin kalitesini. markaya bakar fiyata bakar basar geçer.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 :D siphone var abi ondan da getir getirirken, birebir aynı iphone. tanesini 25 doalrdan satıyorlar, 100 tane getirsen 250 den versen off. @sanssiz : şaka mı yapıyosun ahsduaıos
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 elma armut resmen şu örneğin
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 aga dünyada bir tip sünger yok. o adam o koltuğun içine o fiyattan iyi sünger koyar mı. biraz kafayı çalıştırın. ne dikişleri aynı olur. ne sünger. ne süspansiyonu. çin üretimi olup olmaması değil olay. her parçanın iyisin var kötüsü var. kalite arttıkça maliyet artıyor işte. adam en ucuzlarından toplayıp, görüntüye basıp 100 liraya replikasını yapmış. neyin kalitesini aynı olmasını bekliyorsun tam olarak.
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 valla ben de güvenemem. çin malı ama heriflerin kendi kafasına göre ürettiklerini tam olarak nasıl üretiyolar bilmiyorsun. çoğu ayakkabı da çin malı olabiliyor ama zehirli ayakkabılar da çin malıydı mesela. bakınca aynı.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 bana bi örnek versene aradaki farkı kanıtlar nitelikte. kanıt olsun mesela baktım gördüm deneyimledim diye. bir de herkesi senin gibi deneyimlemiş varsay. o zaman inanırım sana.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 hiç mi aliexpress den alibabadan mal almadınız. biz makyaj kutusu getirtiyoruz mesela. fotoğraflara bakıyorsun burada 200-300 liraya satılan şeyleri 15-20 liradan gönderiyor adam. alıyorsun ne pleksi pleksi, ne bağlantıları bağlantı, ne de düğmeleri düğme. görüntü olarak aynı, 2 gün kullanıyorsun dağılıyor resmen alet. bu kadar saf olmayın.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 abi sen asıl örnek göster aynı süngerin, süspansiyonun, plastiğin aynı kalite olduğunu. sensin muadili olabilir diyen biz değil
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 paticik forumlarındaki kullanıcıyı bana inandırmak için araştırma yapıp döneceğim canım, bekle ;)
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 param bol olsa sirf ayni oldugunu kanitlamak icin 100 tane siparis verirdim geyigine de yapmiycam sfgsd abi dx racer a baktigimda neyin ne kadar ettigini gorebiliyorum gozumle. icinde 40 dansite sunger olsa ne olur cift katman elyaf olsa ne olur. ic mimariden geliyorum abi ben, yillarca caglayan piyasasinda dolastim, koltuk yaptirdim vs. birebir italyan koltuklarini yaptiriyoduk 1/10 fiyatina.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 nurus un nuri usta oldugu donemi biliyorum oglum
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ya hayır adam dxracer koltuk linki vermiş alibabadan. amk aynı isim altında bi malı yine çinde üretilenden alıyorsun. birine veriyorsun 1.500 k birine veriyorsun 750 tl filan neyse. oradaki değer mi değmez miyidi de en fazla buradaki satıcının verdiği fiyatı baz alarak düşünüyosun. adam gitse aynı fiyatı koysa anlamazsın bile. sonuçta ikisinde de aynı yerde üretilmiş ibaresi var. içeriğindeki süngerin kalitesini, derinin içeriğini bu konularda detaylı bilgin olmadan zaten anlayamazsın. sonra abi kim alır demeyin yani. hiç ticaret yapmamış gibi düşünmeyin.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 abi madem bu kadar kendine güvenin var. bilgiliyim, expertise sahibiyim diyorsun. piyasaların adamıyım diyorsun. topla malzemeleri, çıkart ürünü - ben sana branding tarafında da ücretsiz yardımcı olayım. eticaret ayağında elimden geldiğince yardım edeyim. al yürü, yer gök zengin ol. neden yapmıyorsun.
Öne çıkan mesajlar