bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ya hahaha yesinler tipini beğenmemiş. eve attığı kızlara mahcup olacak koltuğu gördüklerinde :) ayyy inanmıyorum çocuk koltuğuna oturuyorrrrr siyah gri rengi baya güzel bu arada, renkli almak zorunda değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 eve attığım en seksi kız baggio ile sparkcaster sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 özsaygı meselesi bence dxracer alıp almamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 dis http://www.watercoolinguk.co.uk/images/product_images/large/143/dx-racer-dxracer-oh--fe11--ng-formula-gaming-chair-black--gray-gazu-283-54078-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 bingildak said: siyah gri rengi baya güzel bu arada, renkli almak zorunda değilsin ben baktığımda yoktu ya. adorede var mı? BİR DE TERLETİYOR MU AÇIK KONUŞUN. BU ŞİRKET NİYE SIRTI FİLELİ YAPMIYOR HİÇ YA. edit/ bak o attığın daha efendiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 abi sen dxracer'ın özsaygısını düşünene kadar eve gelenlerin üzerine kılıf olarak masaj aparatı geçirilmiş koltuğu göreceklerinde ne düşüneceklerine dert yan emekli sanırım kendisi :( doğrusu orada pity sex çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ben amazon de den almıştım abi, vardı bu rengi. 3rd party retailer satıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 3rd party alınca da vergiyi hesaplayıp VATı düşmüş müydü .de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 düşmüştü, dur order detail koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 http://i.imgur.com/UWQ8Upf.png şu an 260 euro olmuş aynı ürün bu arada artık göndermiyorlarmış Üzgünüz, bu ürün seçtiğiniz adrese gönderilemiyor. Daha fazla bilgi al. Teslimat adresini değiştirebilir ya da ürünü siparişinizden silebilirsiniz. ödemeye giderken patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 oha sahte dxracer almış olmayasın o fiyata sdfs. güzelmiş. lan ben bunu sipariş etsem nereden nasıl teslim alacam o dert olur bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 KISKANDIN MI TOSUNUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM türkiyeden alınmaz abi, ederi bu kadar aletin. daha fazla vermeyin. indirim falan alırsınız. eski seri bunlar onlardan fiyatı daha düşük. eski seri satan 3rd partyde ucuza bulursun ama şöyle bir şey var, eğer bedava kargo olmazsa yurt dışından kimse göndermez onu. devasa bir pakette geliyor. 100 dolardan fazla tutar onun shipping i tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 adoreye domal bel ağrın falan kalmaz diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 azicik eli yatkin olan varsa, burda bmw m3 spor koltugu alip kendim bilgisayar koltugu yapmayi planliyorum. evdeki mechanic arkadasim sagolsun onun onerisiyle boyle birseye kalkistim. dun 170 dolara koltugu aldik butun motorlari calisir halde ustunde. isitma koltuk ayari vs hersey var. altina tekerler yapicaz simdi. 500 tl ustu urunlere para vermeyipboyle birsey yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 bingildak said: dis http://www.watercoolinguk.co.uk/images/product_images/large/143/dx-racer-dxracer-oh--fe11--ng-formula-gaming-chair-black--gray-gazu-283-54078-1.jpg Bakıyorum böyle uzaktan dümdüz koltuk yav olayı ne anlamadım cidden 1k'dan falan başlıyor ayıp değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 BU KOLTUKLA SADECE YARIŞ OYUNU MU OYNANIYOR ADI RACER YA XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 1200 e satıyor aynısını adore :) espri gibi ama gerçek. bir de indirimli gibi gösterme çabaları falan. tam türk çakallığı. 280 dolar retailer fiyatı var normalde. nasıl bir aç gözlülükse artık adore'unki dolardan fiyatın şiştiği yetmemiş gibi var olan kar marjının üzerine fazladan bir 20% daha eklemiş. edepsizce silkiyorlar adamı çok afedersiniz. eu'da baya retailer var elinde dxracer olup da eritmeye çalışan. indirim dönemleri takip et, yakalarsın 200 euroya falan bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 10tl lik legoyu 110tl ye satan adore değil mi abi çocukken hep sövüyodum her gördüğümde neyseki yurtdışından getirtiyoduk hep techincleri mindstormları da amele türk firmalarına domalmıyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 adore oyuncak adore mobilya başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 #Bicepspalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 sıçtım xddddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 demek ki ikisi de kazıkçıymış bilader ben napim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 yav said: bingildak said: dis http://www.watercoolinguk.co.uk/images/product_images/large/143/dx-racer-dxracer-oh--fe11--ng-formula-gaming-chair-black--gray-gazu-283-54078-1.jpg Bakıyorum böyle uzaktan dümdüz koltuk yav olayı ne anlamadım cidden 1k'dan falan başlıyor ayıp değil mi o dusuk seviye modellerden. ama tasarimi vs yine iyi. olay bu koltuklarin tam alacak kisinin boy, kilo ve yapisina gore bilumum modellerde gelmesi. aldigin koltuk tam oturuyor vucuduna, sariyor destekliyor her taraftan. twitterden dxracere kilo boy vs tweetledin mi su su model diye soyluyorlardi hangisini alman gerektigini. sitelerinde de var gerci cesitli rehberler. her koltukta yuzey yumusakligi ve ic minder yumusakligi degisiyor. onu da insan kendine uyacak sekilde alabiliyor. daha ust modellere ciktikca sadece sarmasi marmasi degil ayarlanabilmesi falan da ucuyo iyice. mesela king modelinde kolluklar 4 yonde ayarlanabiliyor. ileri geri, yana, sag sol acisiyla ve yukselik. alt tarafin da degisik ayarlari var vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 abi benim omuz fazla geniş(vücuda göre), üst vücut cüce, bacaklar uzun leylek gibi https://www.turkcebilgi.com/uploads/baslik/thumb/1078250.jpg böyle gariplere göre de yapıyolar mı bişi? mesela nurus me too her boyutunu değiştirebiliyosun aletin. kıçını koyduğun tabanı uzatabiliyosun kısaltabiliyosun. öne bile eğiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Bizim gibi gunde 8-10 saatiniz gecmiyorsa o koltuklarda almayin bu arada koltuk falan. Gunde 2 saat oturucam diye dunyanin parasini vermek gereksiz ama diger turlu meslegin vazgecilmezine donusuyo iyi koltuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar