kermit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Telefon xperia z Normalde sabah 100% ile evden çıkar, 2 saat boyunca müzik dinler, gün içindede rahat 2 saat telefondan bişilere bakardım. Watsapa zaten sürekli bakıyorum. Eve döndüğümde %40ın altına düşmezdi şarj. 5 gün önce telefona bi güncelleme yaptım baya erteliyodum, artık dolu dolu kullanmaktan korkar oldum. Eve döndüğümde %10 u görüyorum çok sık kullanmamama rağmen. Hatta dün gece 100% şarj varken uyudum, sabah kalktığımda kullanılmayan telefonda %53 şarj vardı. Android prosu değilim çok kurcalamadım ama vardır bi pisliği. Ne ayarı çekeyim buna ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 aynısorunla karşılaşan başkaları da var mı? bir de data kullanımına bak belki de arka alanda bir program sürekli çalılıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 xperia z nin bokluğu o.bendede var xperia z güncellemeden sonra şarj su gibi gider oldu.format attım düzeldi ama yinede eskisi gibi değil.başka sitelerde de çok ağlayan var buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 sıçmışım güncellemesine ozaman Eski haline döndürürüm direk. Çok bi artısınıda görmedim anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 kermit said: 4.4.2 mi kurdun? İlk çıktığında problem vardı. Google Play Hizmetleri kapatınca düzelmişti. Donanım haberde yazmışlar c/p yaptım direk. google play hizmetleri Bilindiği üzere yakın zamanda Sony Xperia Z modeline android 4.4.2 sürüm güncellemesi geldi.Ancak tüm dünyada güncellemenin çok büyük bir sıkıntıyla gediği,kullanıcıların geri bildirimlerinden anlaşıldı. Android 10.5.A.0.230 sürümüyle gelen güncelleme ile telefonda aşırı derecede pil tüketimi olduğu ortaya çıktı. Görünüşe göre, asıl sorun Google Play Hizmetleri kaynaklanmakta ve Sony Mobile sorunu kabul etmektedir. Sony Mobile “Sorunu araştırdık ve bu kök nedeni Google Play Hizmetlerini (4.4.52) son sürümü ile ilgili olduğunu tespit ettik,” şeklinde açıklamada bulundu.Soruna kalıcı bir düzeltme oluşturmak için Play Hizmetlerinin yeni bir sürümünün yayınlanması bekleniyor. Sony Mobile desteği Google hizmetleri için yeni bir sürümünü yayımlayana kadar sorunu çözmek için geçici öneriler sundu. 1.. Google Play Hizmetleri son güncelleştirmeleri kaldırın. YouTube,Google+ gibi Google uygulamalarında sıkıntılar ve uyarılar meydana gelecektir.Uygulamalar konumunda bu uygulamalar üzerindeki güncellemeleri de kaldırarak veya uygulamayı devre dışı bıraraka sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. 2.. Ayarlar> Google Hesabı> Reklamlar gidin ve reklamları kapatın. 3.. Google Hesabı için veri yedekleme devre dışı bırakın. Ayarlar> Yedekleme konumundaki yedeklemeleri kapatın. 4.. Google Play Hizmetleri için güncellemeleri kaldırmada Xperia akıllı telefon veya tablet üzerinde sınırlıdır ve engelldir,Ayarlar> Güvenlik> Cihaz yöneticileri> “Android Aygıt Yöneticisi.” devre dışı bırakıldığında sorun çözülecektir. 5.. Google otomatik olarak güncellenmesi konusunda Hizmetleri engellemek için Google Play Store ayarları menüsünden de içerde otomatik güncelleştirmeleri kapatın. 6..GPS i kullanacağınız zaman açın sonrasında kapatın. Şiddetli pil tüketimini Xperia Z cihazlar için Android 4.4.2 KitKat bulunan bilinen tek sıkıntı değil. Bazı raporlara göre kesin bir neden olmadan yavaş performans gösterdiği, yeniden başlatma sorunları ve ani aşırı ısınma sıkıntıları olduğu açıklanmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 4.4.4 diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 muhtemelen telefonu uyutmayan bir şeyler var root varsa betterbatterystats ya da wakelock detector ile bakabilirsin. yoksa ve uğraşmam diyorsan da şarj iyice azaldıktan sonra pil kısmında absürt bir tüketim varsa görebilirsin belki. ya da koy bakalım ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Pilde de bi sorun olabilir, battery grafiğine bi baksana, eğim nasıl gidiyo böyle mi http://cdn.appstorm.net/android.appstorm.net/files/2011/03/graph.jpg yoksa böyle mi http://www.team-bhp.com/forum/attachments/gadgets-computers-software/561453d1308220420-android-thread-phones-apps-mods-xmntxsdcardxshootmexsnap20110616_155714.png olmadı servis yolları taştan, sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 olay facebook appi ben kaldiricam messenger ile mesaj olayi halloluyor zaten telefondan facebooka girmiyorum bile hem yavaslatiyor hem pili bitiriyor push serviceleri arkada ne yapiyorsa artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 facebook appi hiçbir şey yapmıyor bende mesela, münferit olaylar bunlar greenify ile uyutabilirsiniz ayrıcana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 valla facebooku kapattigim zaman pil 2 kati daha uzun gidiyor. tabii notificationlari falan almiyorum ama cok da seyimde degil zaten o. bi wirelessi kapatinca bu kadar etki ediyor bi de fb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 rootunuz varsa mttqpush servisini disable edip greenifyla uyutun zaten mis gibi siz bakmak isteyince bakıyorsunuz. böylece bataryayı parçalayan buglarıyla baş etmek zorunda kalmıyorsunuz. bende de bir defasında dolu bataryayı bir saatte %5'e kadar indirmişti üstün çabalarıyla. ekran açıkken oyunlar bile yapamıyor lan bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 wireless 3g'den net olarak daha az yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 olm vaktim olsa şuna atıcam formatı fabrika ayarlarında kullanıcam ne lanet bişimiş şimdide adam bana 22:42 de mesaj atıyo watsaptan mesela, hiç bi ayar yapmamama rağmen şu anda eğer watsapa girmezsem gelmiyo o mesaj. gece 12de bakıyorum mesaj atmış ama ben girmediğim için gelmemiş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar