TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Merak ediyorum benimde var ama cebimde alarmlı.Restoranta gidiyom adamın elinde,cafeye geliyom masada hastaneye gidiyom adamın elinde nedir bu görmemişlik mi elde durunca ne oluyor ufacık anahtar?[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hava atmaya yarıyo. (bkz: sl500 den inip akbilli mercedes anahtarlıgı sallamak)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bazı araçların anahtarları çok ağır herhalde cebini deliyor adamın :P[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Tespih gibi alışmıştır adam belki de. Ben de severim anahtarlıkla oynamayı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ilginçtir tabii ama ben şimdiye kdr hiç böle bişe görmedim...Bende genelde cep telefonumu masanın üstüne koyarım ama hava atmak için diil çok msj geldiği için...Çantamın kilitlenip açılması çok ilginç ve uzun cebimede sığmıo genelde masaya koyuyorum belki böle bi durum vardır dicem ama saçma olucak[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yani.. bizim palio nun anahtarını ben hiç cebime sokup kendimi rahatsız edemem..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bende çok severim anahtarlıkla oynamyı bendekini sustalısı yalama oldu zaten ):[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 geneli gösteriştir başka ne olabilir ki[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 enzoyu görende inanıcak sanki alana acırım anahtarı[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 neden anahtar elinde dolasiyor millet sorusuna sahsen verebilecek tek cevabim var kaba olmak istemem ama.. elalemin derdi senimi..[signature][hline]imza, tAKA AAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 evet gerdi ne olucak görmemişin telefonu olmus tutmus antenini yok etmiş sende bunlardansın büyük ihtimal[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Alışkanlıktır o alışkanlık.[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ya ne olcakki? örneğin bende benim olmamasına rağmen vw si olan ark.ımın anahtarını bulunca sürekli oynarım vwlerin anahtarları çok hoş[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bende elimde dolaşırım.özellikle yazın. cebime koyunca rahatsız ediyo.şişman bi adamım.anahtarı cebime koyunca yürürken resmen batıyo. oturuncada aynı hesap. gizleyecem diyede donumun içine koyacak halimde yok. o yüzden elimde veya masanın üzerinde durur. çok hava atılacak bi arabamda yok yani basit bi honda civic. herşeyi kötüye yormamak lazım.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 şekil yapmanın yanı sıra rahatsızlık verdiği için elde taşınıyor olabilir.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 babamdada var bu elinde anahtar çingil çingil dolaşıyo 10 metreden duyup anlıyorum çingildemesinden babamın gezdiğini:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 baban şekil yapıyor demekki[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ister cebine koyar ister elinde sallar.. elinde sallamasida onun ille hava attigi anlamina gelmez bence... bendede mesela öle bi tik var sokakta öle elim bos bi sekilde gezemem ya anahtari cikarip sallarim yada baska bisi :D[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 araba anahtarının yanında marlboro sigara paketi son model karizma bir telefon bu şekilde tipler görmeniz cafede masanın ustunde bu 3'lü combo ' yu hep birarada görebilirsiniz.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 cepte sekilsiz durdugu ve zaman zaman battigi için olabilir... Ha bi de benim arabam ve len demek için de olabilir.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 insanların hareketlerine bu kadar takılmanın anlamı nedir ki? sen yapmıyosan yapma bırak insanlarda yapsın. hem madem kötü bi alışkanlık/hareket olarak görüyosun.. bırak herkez yapsın sen yapma , insanlar içinden sivril. dünyayı sen mi kurtarıcan?[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 20 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: TahtaBacak, 16 Ocak 2005 17:28 tarihinde demiş ki: Merak ediyorum benimde var ama cebimde alarmlı. elaleme görgüsüz diosun kendı lafına bak[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Sustalı anahtarlıklar yapıyorlar artık o iş için. Kullanışlı.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: vaniLLe, 16 Ocak 2005 18:55 tarihinde demiş ki: bendede mesela öle bi tik var sokakta öle elim bos bi sekilde gezemem ya anahtari cikarip sallarim yada baska bisi :D Hmm...[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: vaniLLe, 16 Ocak 2005 18:55 tarihinde demiş ki: bendede mesela öle bi tik var sokakta öle elim bos bi sekilde gezemem ya anahtari cikarip sallarim yada baska bisi :D nekadar sallarsan salla son damla düşer dona yanlız unutmamak gerek :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar