Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba anahtarları neden elde tutulur cebe konmaz?

TahtaBacak

Öne çıkan mesajlar

ilginçtir tabii ama ben şimdiye kdr hiç böle bişe görmedim...Bende genelde cep telefonumu masanın üstüne koyarım ama hava atmak için diil çok msj geldiği için...Çantamın kilitlenip açılması çok ilginç ve uzun cebimede sığmıo genelde masaya koyuyorum belki böle bi durum vardır dicem ama saçma olucak[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

bende elimde dolaşırım.özellikle yazın.
cebime koyunca rahatsız ediyo.şişman bi adamım.anahtarı cebime koyunca yürürken resmen batıyo. oturuncada aynı hesap. gizleyecem diyede donumun içine koyacak halimde yok. o yüzden elimde veya masanın üzerinde durur. çok hava atılacak bi arabamda yok yani basit bi honda civic.

herşeyi kötüye yormamak lazım.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

insanların hareketlerine bu kadar takılmanın anlamı nedir ki? sen yapmıyosan yapma bırak insanlarda yapsın. hem madem kötü bi alışkanlık/hareket olarak görüyosun.. bırak herkez yapsın sen yapma , insanlar içinden sivril. dünyayı sen mi kurtarıcan?[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 20

---
[b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TahtaBacak, 16 Ocak 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
Merak ediyorum benimde var ama cebimde alarmlı.

elaleme görgüsüz diosun kendı lafına bak[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 16 Ocak 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
bendede mesela öle bi tik var sokakta öle elim bos bi sekilde gezemem ya anahtari cikarip sallarim yada baska bisi :D

nekadar sallarsan salla
son damla düşer dona yanlız unutmamak gerek :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...