Anhora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Beyler kafam karıştı ya. Bin tane çeşidi var. Hepsi birbirine benziyor. Ama sanırım kumaş ve iç mont farkı var. Hangisi iyidir? Yağmur ve rüzgar geçirmez bir şey arıyorum. Max Budget 800 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 arkadas ne north face hype oldu ya abartmiyorum 8 kisiden 7 sinde var burada eskiden bu kadar pahali da degildi bu 2 katina cikti fiyatlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ılık hava için alıyorsan o kadar bayılmana gerek yok üstüne yakışını al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 4 yıl önce ilk kez ben aldım sonra herkes benden görüp aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Ben sağlam bir şey arıyorum. Waterproof, Warm & Wind Protection olan bir ürün olsa süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 kalın olanlardan al o zaman hepsi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 COSMIC BLUE SNORKEL BLUE SNORKEL BLUE 2 Bunlardan hangisini tercih ederdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ikincisi sandwich adalarinda yasamiyorsan hypertermiadan oldurur gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 lc waikiki al, ülkeye hayrın dokunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ben o parayı gider jack wolfskin'e basardım canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 DoruK said: ikincisi sandwich adalarinda yasamiyorsan hypertermiadan oldurur gibi geldi O da en şık olanı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 KidLazer said: ben o parayı gider jack wolfskin'e basardım canavar gibi. Bu tarz markalar arasında kalite farkı var mı? The North Face bana da biraz marka satıyor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/robb-stark-coat-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Üşüyorum ya niye trollüyorsunuz asdfa. Ülkenin kuzeyinde yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 3 tane kazağı üstüste giy, hiç ihtiyacın kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Which one ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 decathlon f/p olarak bence daha başarılı ya. north face inanılmaz reklam yapıyor, tamam ürünleri de kaliteli ama abartı pahalı. decathlondan 80 90 liraya bi yağmurluk/rüzgarlık almıştım, içime de bi polar almıştım güzelinden, hala en soğuk havalarda bile o ikisini geçirip çıkıyorum, ne yağmur geçiyo ne rüzgar. alttan yiyorum ne yiyosam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 decathlon, north face'e göre 1-2 tık aşağıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 10 yıl önce aldığım nautica windbreaker hala canavar gibi ya. ama karda kışta pek işe yaramıyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 North Face'ten mont alana kadar, uşak alırım. Bakkala onu gönderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Amerika'dayken şundan aldıydım 240$'a, mis gibi giyiyorum şimdi sdf http://www.thenorthface.com/catalog/sc-gear/mens-jackets-vests-3-in-1-jackets/men-8217-s-atlas-triclimate-0174-jacket.html?variationId=96R&variationName=VANADIS%20GREY%20/%20VANADIS%20GREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Fistan said: decathlon, north face'e göre 1-2 tık aşağıda evet öyle ama fiyat olarak 4te biri falan. para boksa gerçi düşünmem north face alırım. ama decathlon da fiyatına göre insanı bir hayli idare eden bişey. aklın bi köşesinde olması lazım şöyle bi gidip bakayım ona da almadan evvel diye bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Farklı seçenekler için teşekkürler. Bir araştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 usuyosan, monta gelene kadar diger layerlari gozden gecir, duzgun bi baselayer giy, ustune 2 layer daha cik, sonra monta gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 üşüyorsan ceketimi al lavinia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar