Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Beşiktaş'ın hakkını maç başından beri Oğuzhan yiyor tek başına.
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Bu Sabri'yi NEDEN kullanmadık abi biz aylarca? Tam zamanı hamiti alıp sneijderi ileri çıkartmak lazım. Umut çıkmalı artık.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 lan bu beşiktaş bu futbolla nası ilk 3 te ya.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Umut --> Hamit Emre --> Ceyhun lazım yazıyodum tam ki ilki gerçekleşti
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Bu demBaBa naptı da bu kadar yoruldu? Bizim göremediğimiz zamanlarda mı çok koştu naptı? Nefes alamıyor adam. Çolak SNeijder'dan daha iyi bu maç. Maçın adamı melo veya Sabri seçilir. HAH Umut<=> Hamit tam zamanı.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Ahah bjk nin hakkida yendi sonunda, derbi vuslata erdi
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 noldu la takildi yayin goremedim veli sneijdere niye saldirdi? meloya kurmamis miydi besiktaslilar?
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Gerek yoktu buna ya. Yani buna kırmızı gösterilir kendi eşekliğiyle haketmiş de, Sneijder böyle abartmasa kırmızısız da geçilebilirdi pozisyon.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 nasıl verdi abi, 2. sarı değilse kırmızı değil o pozisyon
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Ya bu adamlara kimse mi demiyor arkadaş size kolay kart çıkıyor, fırsat aranıyor diye... Azıcık beyin tanesi gösterin de kendinizi kaçırın pozisyonlardan... Neyse, ben atmayı unuttum umarım değerlendiren olmuştur :( :( DarKRideR said: Kırmızı kart olur al geç, maçtan sonra ATM'den çekip paranı say.
scorch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Sneijder yangös hakemi görünce attı kendini yere Ama bu velinin öküzlüğünü değiştirmiyor işte. Büyük takımlar önemli maçlarda böyle psikolojik savaşta yapıyorlar, tabii beşiktaş delikanlı ayağına tetikçileri mahalle kabadayısı gençleri doldurunca sonuç bu
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 gözüne parmak atıyo şınayderin ondan verdi kırmızı kartı. hakemle göz göze geldiler hemde o sırada. yenen bi hak hukuk yok izliyorum maçın başından beri. zaten beşiktaşta bi bok yok. bizde de bi bok yok. duran toptan gol attık.
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Cok genc takım da iyi degil ya. Yetoluk yaptı Veli.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 veliden gereksiz bi hareket oldu, atildi
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Sneijder benzer bir hareket yapiyor ama dokunmuyor akilli bi insan oldugu icin. Ote yandan veli sekil 1a.
Öne çıkan mesajlar