xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ozellikle tt'de resmen hashtalik haline geldi. bu seferde psnhack mevzulari donmekte UK forumlarinda falan. ozellikle su sony abd vs filmleri sonrasinda iyice koptu diasjdaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 http://blog.us.playstation.com/2015/01/01/a-holiday-thank-you/#sf6690761 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Üzülüyorum ben ya Sony'e son yıllarda başına gelmeyen kalmadı 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 bi last of us versinler işte ya ayıptır. ps3'te 180 lira verdik adamlar ps4'e ayrı al diyor. bari ps3te olanlara beleş versinler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Mezarcı Red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Red said: bi last of us versinler işte ya ayıptır. ps3'te 180 lira verdik adamlar ps4'e ayrı al diyor. bari ps3te olanlara beleş versinler sdfs İstanbul içindeysen vereyim 2 tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Ben ankaradayim bana yollasan? Kargo ucreti benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Dikitsl sldaniza last of ud i 20$ fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Google translate cakamadi ne demek istedigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Digital alsanıza last of us ı 20$ fln. diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 down sendromunun neden konsol da olduğunu çözmeye çalıştım sonra playstation olduğunu anlayıp neden down sendromu ile alakası var dedim sonra eehh yeter be gireyim şu topice dedim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ahahahah ne kadar kotu bir typolar silsilesi olmus. laorx'un dibi cozmus ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 olsun abi 180 tl verdiğim oyuna tekrar 20 dolar bile çok. maks 5 dolar veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 1 aylik hediye etmeleri lazim bi plus mlus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar