sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 şimdi alacağı oyun yoktur, sonra alacaktır. 50 tl yatırıp, 25'ini geri alıp, 25 yatırmış gibi olacaktır. ben de genelde öle yapıom steam'e. ne de olsa illa alacam oyun bi ara diye, ay sonunda enpara kullanmamışsam, 50 tl'yi atıyorum steam'e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Benim basıma gelmisti, 2 lira steam guvenlik icin bloke ediyor. Hesabında 48 lira kaldıgı icin 50 lira atamıyosun. Bana boyle olmustu. Senin aldıgın hata nedir? Musteri hizmetleri de hallediyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Dark_Soul said: Yav enpara kartımla steamden cüzdana para atamıyorum , 1 saatir aynı.Daha önce başına gelen oldumu? şimdi denedim bende sorun olmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Enpara muhtesem bir sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Haa vpn ile girmiştim steame ondanmış , vpni kapayınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 enpara'nin paypal ile ödemelerde de kampanya var sandım. Yokmuş, üzüldüm. nerden geldi aklıma bilmiyorum. Paypal ile kampanya yapması direkt abuse edilir. At wallet'a kullan istediğin yerde sonuçta. Saçmalamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/atmkampanyasi.aspx Diğer ATM'lerden ücretsiz para çekme limitini 30 eylüle kadar 3'e çıkartmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 adamlar kalbimi kazandı resmen ya. diğer bankalara gelen paramı direk enpara hesabıma cekiyorum. onlar böyle güzellikler yaptıkca onların kazanmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Haziran, temmuz ve ağustos aylarında, babil.com'dan yapılacak 100 TL'ye kadar harcamalarda, 50% iade edeceklermiş. Dünyanın en iyisi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bu alınır mı ya? http://www.babil.com/urunler/1456766/calibro-basic-767676 50 lira indirim yapıyo enparaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar