Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 rank yükselince düzelirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Namessar said: DarKRideR said: ben bile keleş oldum asdfads su anda durumum soyle: Namessar - MG2 (ihtyr tayfası ile giriyorum, arada 2-3 de patiden oluyor) FC - MGE ve DMG arasında gidip geliyor (sadece tek başıma giriyorum) SilverMasterNamessar - Nova4 (sadece pati ekibi ile oynuyor) acıkcası 3 hesap icinde konusuyorum, FC cogu macta zor adamlarla karsılasıyor. oyun olarak ona yetemiyorum su anda. gormemle olmem bir oluyor. diger iki hesabın ise maç kalitesi ve zorlugu olarak hiç bir farkı yok. nova4 ken karsıma kim geliyorsa mg2 iken karsıma aynı tur adamlar geliyor. kazanma kaybetme oranım, frag/ölüm oranım ve performansım hemen hemen aynı. tüfekler kesinlikle nova3-4 ten daha iyi oynamıyor. yalan bu rutbe sistemi biraz. bir kere kapagı yukarı attın mı ne yapsan ciddi sacmalamadıkca dusmuyorsun. ayrıca rutbenin onemi yok. kafa yapısı bize uygun olan herkezle oynarım. yukselmeyı umursamasın fazla yeter :P 2 rank düşünce gülüp geçecek adam arıyorum. elit master silverım, her yerde çarpışırım sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 hadi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ne güzel ya silver kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 nova 1 olacam ben de bu akşam!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 pati silver team, ses ver. ne oldu rutbeler? pitou - DMG dragon - MG2 idi en son gordugumde, DMG ile MG1 arasinda geziyor. Claiborne- 2 aydir falan gormedim, en son DMG gormustum meshur videodaki digerleri ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 clai kartalı geçmişti, drea geldi geri gitti yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 MG1 - hep solo bu kadar oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Auril said: MG1 - hep solo bu kadar oluyor :( oynama hep solo, dragon ben pitou hala takiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Valla yer varsa falan gelirim. Legendary eagle im. Silver vold fln ne bilmiorm hep abimle oyndgm icin kacirdim o kismi. Rank 36 yim su an. Eger cok noob dglse rankim ekleyin konusalim lm fkat 4 map biliorm sdc dust 2 mirage cache inferno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 hatta resim koyayım, 1. olan dingil son 3 elde 7 kill mi ne aldı önüme geçti fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 ulan hangi ara gördün resmi koyar koymaz sildim façösmdçö çüşünüz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Namessar said: pati silver team, ses ver. ne oldu rutbeler? pitou - DMG dragon - MG2 idi en son gordugumde, DMG ile MG1 arasinda geziyor. Claiborne- 2 aydir falan gormedim, en son DMG gormustum meshur videodaki digerleri ne oldu? mge şuan ama dmg olmamam şansla takımlarla vs alakalı biraz premade oynamıyorum bu aralar, aynı premadele girsek lemi görürürüz rahat 3 güne bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 ben bıraktım dağıldı takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 takım benim pc olmadığı dönemde dağıldı hiç şimdi şeyapma. agresif agresif oynuyordun zaten ahahs. bir ara oynayalım yine beraber ya, güzel info veriyorduk özledim ruslarla oynaya oynaya adam b doors diyor 2 sn sonra bakıyorum böyle longdan hs yiyorum falan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 yanlış hatırlıyosun senin olmadığın dönemde rank atladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 valla onu bunu bilmem ben yokken takım dağıldı, simple. benim ne zararımı gördünüz yok bensiz rank atlamışlarda bilmemne meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Jeeztro said: Valla yer varsa falan gelirim. Legendary eagle im. sen diger cs:go konusunda soracan, yanlis gelmissin dayi :P burasi mg2-mge-DMG tayfasi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 ekim başıı dönücem yer olursa boostlarsınız artık 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 bende 26sında falan dönüyorum yapalım ya maç falan az. bana cbble öğretin çok istiyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 dreagloth said: ben bıraktım dağıldı takım süreç senin gidişinle başladı abi :( lectre nin gidişi ile kalite artışı yaşayıp bir kendimize geldik ama sonra tekrar dağıldık. Sonat abimle epey oynadık, ihtiyarlar ile :) gayet güzel bir periyod idi. Sonra ben malezya ya geldim ve gaming kariyerim sona erdi çünkü buralar böyle komple hep seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Sonat abi konuşamadık epeydir. Eğer sekslemek istersen malezya ya gelebilir, evimde kalabilir, seni ortamlardan ortamlara civa gibi akıtmama müsade edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Sex günah diil mi orda? Cok ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 sipeyskeyk said: Sonat abi konuşamadık epeydir. Eğer sekslemek istersen malezya ya gelebilir, evimde kalabilir, seni ortamlardan ortamlara civa gibi akıtmama müsade edebilirsin. lol :) tesekkur ederim :D gordugum kadari ile memnunsun hayatindan oralarda. sevindim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar