dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Namessar said: galibiyet serimize devam ediyoruz. butun silverlar bir gun nova olacak! senin yerine ben girince yenildik, taşıyamadım tabii =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 şş hadi akıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 alırdık o maçı, ilk el rahat 3-0 giderdikte o bombayı nasıl kuramadım ben kitlendi oyun anlamadım ... ilk üstten adam gibi atlayamadım, plant üstünde kaldım tamam da aşağı indiğimde üç kere basmama rağmen kurmaya başlamadı. Üçüncü de kurarken adam ventten geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 dreagloth said: senin yerine ben girince yenildik, taşıyamadım tabii =) bu ise ilk basladigimizda hakkaten biraz tasiyordum da, su anda smurf hesabim nova3 oldu. e benim main hesabim da zaten nova4. sizde nova1 siniz cogunuz. yani artik o tasima olayi kalmadi. kazaniyorsak beraber kazaniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 şaka yapıyorum ben ya, 35 yaptım, geçit vermedim bizim ipneler oynamadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 oha ne demiş ban. abi oynuyorsunuz bensiz ağlıyorsunuz, 10 kille oyun kapasam bile verdiğim infoyla oyun kazandırıyorum, adeta zeusum. kıymet bilen yok. ben sizin yerinizde olsam bana bi dragon lore verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 senin ban ini kim açtı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Lectre said: oha ne demiş ban. abi oynuyorsunuz bensiz ağlıyorsunuz, 10 kille oyun kapasam bile verdiğim infoyla oyun kazandırıyorum, adeta zeusum. kıymet bilen yok. ben sizin yerinizde olsam bana bi dragon lore verirdim. Lore'umu vericem sana merak etme. Son maç ben çok kötüydüm ya karşıdaki ranklerde düşük olmasına rağmen alamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 şş hadi akıyoruz nerdesiniz. 2. 5 ekip kuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ne akmasi, 2 kere kaybettik ustuste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 yarın 6 da çekime gidecem, yatmadan bir el atarım varsa maç davetleyin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ulan bi oyun attım kendime geldim oh be bütün hıncımı aldım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 dreagloth said: senin ban ini kim açtı ya info diye bi abi açtı paticik.com'dan. uslu dur dedi uslu duruyorum. zaten amele adamım ne anlayacam ben csgo falan çıkanı vuruyorum, czden sonra silahımı buldum bu arada p250, ulan silahın tipi değişiyor 2 vurduğumdan biri hs bir terslik var bende, aynını glockla yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Bugün yine 2 güzel galibiyettle görevimizi yerine getirdik birtek ben kaldım silver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Dragonfire said: Bugün yine 2 güzel galibiyettle görevimizi yerine getirdik birtek ben kaldım silver. ah ulan kacirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 novalarda tirmanacagiz artik hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 optimum takımı bulmak üzereyiz, sen gelince küçük sercan`ı da sallıcaz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 dreagloth said: optimum takımı bulmak üzereyiz, sen gelince küçük sercan`ı da sallıcaz =P lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 7 win streake alamadım rank sonrası malum ruskis, 3ten4'e 12de atlamıştım 2 ay önce şimdi 2 winde atladım ama, çok kafamı karıştırıyor volvo, sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum, bide ssg + deagle oynuyorum çılgın atıyorum çok hoşlaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 simdi novalara karsi oynuyorsan daha az win le cikarsin silverdan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 hadi bakalım, çıkalımda sorun yok ahah. accuracy önemli sanırım ya ssg deagle çektiğimden beri hem win ratiom baya arttı hemde işte rank muhabbeti şeyoldu, güzel güzeeeel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 accuracy onemli olamaz hesaplamalarda, yoksa awp cilerin hepsi diplerde surunurdu ranklerde. zira sarjorun yarisini kapi duvara ya vurursam diye salliyorsun zaten. benim accuracy im hep cok dusuk cikiyor o yuzden. sadece ben degil, operation statlarina baktigimda cok fazla awp aldigini bildigim herkesin oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 http://imgur.com/a/8CEXw abi yalnız değilmişiz. gözlerim şaşı olacak bi gün apartmandan graveyardı görücem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 mvp önemli ve tabiki oynadığın adamların seviyesi. kendi rütbendeki adamlara karşı oynayınca normal yani 10 maçta rank atlamak. oynamak isteyen varsa dürtsün http://steamcommunity.com/id/comanchi/ http://steamcommunity.com/id/ustoo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Claiborne said: http://imgur.com/a/8CEXw abi yalnız değilmişiz. gözlerim şaşı olacak bi gün apartmandan graveyardı görücem diye. onun olayi o zaten :P t cok kolaylasirdi yoksa. ayrica ortayi ev cikisi bastilar mi hallac pamugu gibi atiyorlar valla :P bence o degilde, cukurdan orta yolu gozlemek biraz daha zorlasmali, balkon cikisini kolaylastirmaktan ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar