Namessar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 suBzer0 said: max. rank nedir sizinle oynayabilmek için? :) nova2 yi gecmeyin :P dun gece 2 yenilgi aldık ardarda. mirage ve cache. daha cetrefilli olan maplerde sorun yasıyoruz hala. yalnız son 2 gecedir oyunum kotu. benim oyunumun boyle dalgalanmaları var malesef. bir ay zirve cekip bir ay süründügüm olur. düşüşe geçtim gene, 2-3 hafta surer, sonra gene mac basına 25-30 fraglere cıkmaya baslarım. stabil bir cs hayatım hic olmadı malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 lan duseyim derken yine yanlislikla nova 3e ciktim. soz yarin gelcem o kadar da trolledim ama karsiya oyle salak adamlar geldi ki hele son macta su mac: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-WCwfd-8CuCu-SeMbJ-QTqy3-cfP7B bizdeki adam afk basede, ct hepimizi oldurdu bomba kurulali 15 sn olmusken. kick vote actik herif afk atalim ilk rounddan diye adam defuse etmedi adami aradi aradi bulamadi t spawna kadar gitti dsfsdf maci silverlar izlesin ne yapmamaniz gerektigi hakkinda ders niteliginde dsfsd. sabaha karsi 5te sarhostur belki herifler gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 adamlar rus sa kesin sarhoştur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 hazırmısınız geliyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 silver p90 skillz ben ve en sevdiğim saksı isimli çalışmam http://www.youtube.com/watch?v=nnQ3_P4JgZY&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 eskiden g7 mouse'um vardı pili bittiğinde cross kitleniyordu doğal olarak aynı öyleymiş gibi geliyor senide izlerken :D wall hackmi vardır ne vardır güzel kaçtın adamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ash i izlerken sanki doom2 gunlerimdeki gibi butun oyunu klavyeden oynuyormus gibi hissediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Ashes2ashes said: silver p90 skillz ben ve en sevdiğim saksı isimli çalışmam http://www.youtube.com/watch?v=nnQ3_P4JgZY&feature=youtu.be o sensle nasıl adam vurabiliyosun başım döndü izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 mouse adamı ele geçirmiş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 minigun kullaniyor sanki adam koseyi donmeden 1 sn once taramaya basliyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 bu arada bana nova2 vermis dun gece. silver gunlerim sona erdi :/ bye bye silver ekibi, hosgeldin paticik nova team! yeni konu basligi acayim, hemen bir nova only five man kurayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Namessar said: ash i izlerken sanki doom2 gunlerimdeki gibi butun oyunu klavyeden oynuyormus gibi hissediyorum :P tam tersi herşey mouse dan wasd dışında klavye kullanmıyorum :D naga ya pis alıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 wow falan oynamıyorsan niye naga aldın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 wow oynadığım zamanlar alıştım sonra wow u bıraktım ama nalet naga bırakılmıyor dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 su anda bunu kullaniyorum, memnunum ancak bununla performansim en az 1 rutbe daha iyiydi, en az o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 bu gecenin silver sonucu, 1 galibiyet bir maglubiyet. bu arada silver grubun uc kisisi artik nova. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 ben düşük ranklara karşı oynayamıyorum abi.. o kadar beklenmedik hareketler , çıkışlar , koşmalar filan yapıyorlar ki ; aptal oluyorum karşılarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 o alttaki g500 aslinda iyi maus da cevresi kotu. yani ergonomikligi tasarimi falan muthis ama cok sorunlu cikt tiklama olayi sensorun arada sapitmasi stabil olmamasi falan. yani adam gibi sorunsuz versiyonunu cikarsalar ne iyi olacak. hele soldaki tusu voice chate ayarladim mac boyu susmuyorum hareket ederken callout yapmak falan asiri kolay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 bu dust ne ayarsız bi map ya 2-14 den maç aldık ikinci oyun 4-14 den tied bitti bi daha da gelmem davosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Namessar said: su anda bunu kullaniyorum, memnunum ancak bununla performansim en az 1 rutbe daha iyiydi, en az o da. bendeki mouse u görsen ağlarsın dfhdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Namessar said: su anda bunu kullaniyorum, memnunum ya mouseu hızlıca sağa sola salladığında tekerler wobble ediyomu sende de?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 ss surdan ekleyin http://steamcommunity.com/id/kizilsakal/?l=english Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Civcivhead said: Namessar said: su anda bunu kullaniyorum, memnunum ya mouseu hızlıca sağa sola salladığında tekerler wobble ediyomu sende de?. yok hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 DoruK said: o alttaki g500 aslinda iyi maus da cevresi kotu. yani ergonomikligi tasarimi falan muthis ama cok sorunlu cikt tiklama olayi sensorun arada sapitmasi stabil olmamasi falan. yani adam gibi sorunsuz versiyonunu cikarsalar ne iyi olacak. hele soldaki tusu voice chate ayarladim mac boyu susmuyorum hareket ederken callout yapmak falan asiri kolay oldu 500s de mi oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 silverlar, free rank tip vericem size. dpi ve ingame sens'i 2'ye bölüp ayarlayın 1600dpi-4sensse 800dpi-2sens'e alın. kartal olduğunuzda teşekkür edersiniz (birkaç skinle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar