calvaria Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Cok guzel olmus o zaman ya, ben 2 ay once baslamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 50liraya kadar kapsıyor %50sini birde senelik 350tl idi sanırım emin değilim. Sitesinden okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 abi normal visa seçerseniz tlyi once dolara sonra tekrar tlye çevirip oyle çekiyor parayı. eskı usul dolar uzerınden almıs oluyorsunuz. en azından oyle bılıyorum ben. hatta bir kaç kişi burada oyun alamadım diye yazmıştı. eğer atıyorum 50-tlyi direk cuzdana atabiliyorsanız sorun yok ama cuzdana 50tl yatırıp, 54tl olarak cekıyorsa sıkıntı ugrasılmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Ben en para hesabıma 50tl yatırıp oradan wallete atıyor her ay başı. 1ay boyunca 50tl oluyor. İstediğim oyun çıkarsa basıyorum düşünmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 hani hepiniz zengindiniz lan 25 lira için mi saldırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 abi ne kuru? steam tl zaten. wallet'a atıyorsun 50 liret encardla ödüyorsun hesabına 50 lira ekleniyor işte. diğer ay 25 lirası iade. aylardır kullanıyorum kih kih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 böyle böyle zengin olduk olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Tori said: hani hepiniz zengindiniz lan 25 lira için mi saldırdınız hshahsaha senede 350tl, anan baban da varsa 700tl kar ediyosun. daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 visa seçmek zorunluysa kur uygulanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 imamizer hakli ben de 1 yildir aynisini yapiyorum steam walleta para atiyorum 50 TL ise en paradan da 50TL cekiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 2-3 aydır benden de 50 düştü hep. öyle kur mur sormadı hi.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bi bakın öderken TR seçilidir. o yazdıkları şey devreye girerse kur ödeyeceğiz ama dediğim gibi cüzi bir miktar. onun için de çennncc yapılabilir gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 arcane said: yalnız spotify lazım ya o niye yok :( Spotify var görünüyor abi halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 valla inşallah yanlış biliyorumdur. eğer dediğiniz gibiyse bende basvurum wallete her ay atarım 50tlmı oh mıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 evet listede varmış. sadece bannerda yok. eyvallah. said: Steam, iTunes/App Store, Google Play, Facebook, Spotify, Windows Store/Xbox, Playstation ve Deezer üzerinden bu arada hazır enparacılar toplanmışken, yeni bastıkları kartlarda üzerinde iban da yazıyor, haberiniz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 battle.net i de ekleseler şuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 hs için pack alabilirsiniz istore üzerinden kampanya çalışıyor o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 o steam kısmıyla ilgili olan yer yoktu eskiden onu yeni eklemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Oha helal ahahahahahaha. Sömürmeyin lan lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 sömürün diye yapmış abş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 totemic said: ''Steam üzerinden yapılan harcamalarda ödeme yöntemi (Payment method) olarak "Visa" seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir. Ödeme yöntemi olarak “Visa (National)”, “Visa (Türkiye)” veya diğer seçeneklerin seçildiği (yani ödeme için BoaCompra vb. platformlara yönlendirilen) durumlarda yapılan harcamalar kampayaya dahil edilmeyecektir.'' oooo kurdan geçirecekler... nice.. şu yanlış bilgiymiş bu arada. şimdi denedim. birşey seçtirtmedi, otomatik olarak düz visa olarak algıladı. kur farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 yanlış bilgi dediği sitesinde yazan bilgi abi. zaten 2015 için geçerli sanırım o. ocaktan itibaren falan. neyse anlarız bi dahaki aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 abi kurdan geçirmiyorlar işte visa ile ödedim default. öbür türlerinde herhalde aracıya yönlendiriyorlar, o aracı yüzünden kur farkı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kur yok ya direkt tl öduyorsun visayı seçin kafa rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 GG, WP az önce düştü mailime. 2015'te de devam, tenks enpara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar