Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 buranın altyapısı ve bütçem kaldırabilirse daha çok tanıdığın olduğu birşeyi tercih edebilirim ama tanıdıklar olmadan ne wow ne de swg zerre kadar ilgimi çekmiyor konsept olarak..[hline]Uphold the law of the Empire. Praise the glory of the Emperor. Follow the orders of your superiors. Never assault a member of the Legion, or steal from another member. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 swg yi star wars mmorpg si yerine çok geniş içerikli oyuncuya birçok seçenek sunan bir mmorpg olarak düşünmek lazım[hline]SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 $eytan $eyleri onlar sıtar vars mıtar vars, gelin eve onlayn'a, galaksimizi kuralım doğru düzgün :p[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2002 nasıl yani star wars evreni, ırkları, karakterleri v.b üzerine kurulu değil mi sonuçta? benim lightsaber, jedi şövalyeliği v.b fantezilerim olmadığı için bana yakın gelmiyor, leia'nın saçlarını hatırladıkça kaçmak istiyorum. :) bundan önceki warcraft'ların da herhangi sıradan bir rpg'den daha dikkat çeken bir tarafını görmedim. sonuçta zevk meselesi tabii, myth'te berserk olup boyumdan uzun claymore'u sağa sola savururken "I goth 'im!" diye bağırarak bir trow'a dalmak herşeye karşı tercihimdir bir mmorpg'de; benzer keyfi ancak minigun'lı bir super-mutant verebilir ;) şairin dediği gibi: "me heard sumtin"[hline]Uphold the law of the Empire. Praise the glory of the Emperor. Follow the orders of your superiors. Never assault a member of the Legion, or steal from another member. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 yakın zamanda çıkıcak demştim zamanında rofl swg çıktı wow yok ortalıkta[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 swg ne yahu :)[hline]Diadan Locke Blessin' You All!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Wow tabıkı! Nedenmı? Cunkı SWG de Cuce yok.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 bu topic açıldığı sıralarda swg yapılmaya başlanmıştı, wow ise sadece duyurulmuştu bildiğim kadarıyla ayrıca blizzard'ı hepimiz biliyoruz, bi oyun için yakında falan çıkıcak diyorsa en az 2 senesi vardır :) ben swg'ye dokunmadım bile wow'u 4 götle bekliyorum, halatla çekiyorum vs...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 said: arcane, 16 June 2002 20:11 tarihinde demiş ki: SWG yi şu an yapılmakta olan veya çıkmış olan hiçbir mmorpg nin geçebileceğini sanmıyorum çünkü oyun çok geniş bir içeriğe sahip.[hline]SBGG! sen öyle san düdüüüük ![hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 wow swg'yi geçemez popülerlik olarak ama ona yaklaşacaktır tabi ki. oyunun kalitesi/iyiliği olarak bişey söylemek şu anda imkansız tabi o ayrı[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lurk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Bence SWG Warcrafta nazaran daha büyük olan fan kitlesini kullanmaya çalışan bir oyun. Oyuna bakıldığında ise Blizzard standartları yanında gülünç kalıyor.[hline]Solidd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Blizzard standartlarımı gülünç kalıyo yuhanzi sadece warcraft3 den ve videolarından ben wowun ne olabileceğini tahmin edebiliyom wala süfer olucak tek beklediğim oyun o walla :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ayrıeden düdük olayı arcane+1 :-P[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 beyler acı gerçeği suratınıza vurmak istemiyorum ama wow u anca torunlarınız oynar[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 lol yane diyosun 25-30 yıl sora çıkıcak ortalama :-P peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Rengarenk cıvıl cıvıl renkli bir oyun olan WoW u tercih ederim şaysen.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Ya walla ömrüm yetermi bilmem ama her işe yaptıkları özen kendini gösteriyo bir işi tam yapsınlar adam gibi yapsınlar yarım yamalak yapmaktan her zmn daha güzel olur.[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 eh beta'sı yeni başlatılıcak değil mi :) beni bile kandırmış blizzard vay be[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hangi wov?[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 wow un betası için başvurular 4 şubat sona erdi...en az 3 ay sürmesi bekleniyor beta nın...ki bu demektir ki haziran veya temmuz gibi çıkacak ?[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Ne Wow ne SWG ne EverQuest Nede başka bir Online Oyun be BabaSı iste budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 böhü wow oynayabilirmiyim ki ben burdan izmirden? deliler gibi bekliyorum onu ya. Para biriktirip avatürkten cup oyuna.[signature][hline]Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok The person you have seen is going to suicide.Please remember him... LevieAgainstTheConsole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ben bekliyorum basvuru yapmisdim zaten ama swgnin salak bir AI ye sahip. starwars ortamina moduna giremiyorsun. birde en son artik jedi olmak icin roleplay yapma gerekmedigi 476374 skill masterlamak gerektigiydi yok holoydu falan swg baslamadan bitti benim gozumde hep diyorlar zaten basit seylerden zevk almak istiyorsaniz swg oynayin diye :p ben hala ao diyorum aodaki ortami yakalayamadilar bir turlu oyun komple campa dondu salak bir tradeskill geyigi war ama hala eglendiriyor. wowdan umitliyimde artik betadan denemeden ne lineage2 ye nede wow a guvenmiorum su an gelsin betaini deniyelimde oyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Beni asıl heyecanlandıran wow. Betaları da başladı ama guzelim ulkemizde maalesef nein! Sadece kore ve USA'de başladı neden? Çünkü bizim nimet olarak kabul ettiğimiz ADSL'imizin hızı onları 56k hızına neredeyse denk. Bu bağlantıyla imkansız diyorum. Ayrıca swg bugları sürekli fixlense de bitmiyor, oyun çok aceleye gelmiş çünkü. WoW yıkar diyorum. Üstelik oyun dünyası tek parça, daha ne olsun?[signature][hline]"Don't be afraid, it just a thundersto-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Swg ve WoW a tek rakip middle earth onlien olcak derim ben ama cıkmasina daha cok avr bu arada SWG aylik ne kadar nerden ne kadar ödicem nasil yapcam nedir yaw alicam kutuyu yüklicem oyunu direk gircekmiyim servera türkiyede serveri varmi felan?[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar