Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

verimli redbull içimi


chrome

Öne çıkan mesajlar

6 adet redbull içersem hayatımı kaybederim. gerçekten ister miydin böyle bir şey olmasını. ya da bunu okuyan ve foruma üye bile olamamış 12 yaşında bir çocuğun bundan etkilenip sonra da bunu deneyip ölmesini. cool şeyler yazmaya çalışırken aptal olmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi ciddi soruyorsan sana en sağlıklı yolu söyleyeyim.
Dışarıda kar soğuğu var, hava mis.
Boş ver red bullu, şunu bunu.
Giy eşofmanları, sağlam şekilde montunu vs. giy.
Çık dışarıya,yakında varsa bir yürüyüş parkuru bul. Yoksa da git yürüyecek bir yer bul.
Aralıksız tempolu şekilde 1 saat yürü. Temiz havayı bol bol içine çek. 9-10 a kadar uykun gelmeden aslanlar gibi oturursun. Hatta 1 saatlik yürüyüş sayesinde 4-500 kaloride yakmış olursun. Misss.
edit:son mesajını şimdi gördüm. Yahu yüksek tansiyon hastası isen ne işin olur red bull ve benzeri enerji içecekleri ile? Allah aşkına! Yürüyüş konusunda ısrarcıyım ama madem yüksek tansiyon hastasısın, tempolu yürüme fakat 1 saat yürü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

ben yüksek tansiyon hastasıyım. bilmiyorum öldürebilir beni. ben 1 tane içeceğim. yavaş yavaş mı içeyim dan diye mi dikeyim diye sordum sadece abi. kaç tane içeyim diye değil


söylesene o zaman ilk mesajda yüksek tansiyon hastası olduğunu insanlar da ona göre yorum yapsın :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

redbulla cafein'le olmaz o iş. 2-3 saatlik boostlar arıyorsan içeceksin kahveyi redbull'u. o etkisi geçince eskisinden beter oluyorsun. yada illa kafein'le diyorsan yatmayı planladığın saatin 6 saat öncesinde iç bilimsel olarak kafeinin etkisi 6 saat civarı sürüyor ama benim bünyede 4. saatte çöküş başlıyor mesela.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...