chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 akşama kadar uyumamam lazım. akşam dediğim de 9 10. kaç redbull içeyim? redbull u hızlı mı içeyim yoksa yarım saatte yavaş yavaş mı? nasıl daha uzun etki gösterir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Ardı ardına 6 tane iç. Direk şeker ve kafein yüklemesi yap. Overdose şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 6 adet redbull içersem hayatımı kaybederim. gerçekten ister miydin böyle bir şey olmasını. ya da bunu okuyan ve foruma üye bile olamamış 12 yaşında bir çocuğun bundan etkilenip sonra da bunu deneyip ölmesini. cool şeyler yazmaya çalışırken aptal olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Bi keresinde 12 bardak vodka enerji içmiştim :( öldürmüyor galiba. Ama o burn dü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Madem bu kadar biliyorsun nasıl içileceğini niye soruyorsun. Aklın var mantığın var. Uykun geldikçe iç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 ben yüksek tansiyon hastasıyım. bilmiyorum öldürebilir beni. ben 1 tane içeceğim. yavaş yavaş mı içeyim dan diye mi dikeyim diye sordum sadece abi. kaç tane içeyim diye değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 ciddi ciddi soruyorsan sana en sağlıklı yolu söyleyeyim. Dışarıda kar soğuğu var, hava mis. Boş ver red bullu, şunu bunu. Giy eşofmanları, sağlam şekilde montunu vs. giy. Çık dışarıya,yakında varsa bir yürüyüş parkuru bul. Yoksa da git yürüyecek bir yer bul. Aralıksız tempolu şekilde 1 saat yürü. Temiz havayı bol bol içine çek. 9-10 a kadar uykun gelmeden aslanlar gibi oturursun. Hatta 1 saatlik yürüyüş sayesinde 4-500 kaloride yakmış olursun. Misss. edit:son mesajını şimdi gördüm. Yahu yüksek tansiyon hastası isen ne işin olur red bull ve benzeri enerji içecekleri ile? Allah aşkına! Yürüyüş konusunda ısrarcıyım ama madem yüksek tansiyon hastasısın, tempolu yürüme fakat 1 saat yürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Sizin canınız sıkılıyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Sabaha kadar sandim once, sonra aksam 9-10'u gordum. Bosver Redbull'u, perdeyi ac yeter. Noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 chrome said: ben yüksek tansiyon hastasıyım. bilmiyorum öldürebilir beni. ben 1 tane içeceğim. yavaş yavaş mı içeyim dan diye mi dikeyim diye sordum sadece abi. kaç tane içeyim diye değil söylesene o zaman ilk mesajda yüksek tansiyon hastası olduğunu insanlar da ona göre yorum yapsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 temiz hava soğuk el yüz yıkama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 en son cumartesi öğlen uyandım ben. ondan beridir uyumuyorum bu 2. günüm abi. lan biriniz de soruma cevap vermediniz ya. yürüyüş olmaz. daha da uykusunu getiriyor insanın sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 yürüme değil be aç pencereyi götün donsun diyorum ayrıca 1gün geçmiş hakkaten noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 çözüm bu, şekersiz redbull https://www.onlinemarket.com.tr/cache/images/393x435/products/877/red-bull-(sekersiz).jpg sabahlamaya çözüm yolları nelerdir bunu cevaplarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 diktim abi. geçmiş olsun. belki de sigara içiyorum diye 1 gün bile uykusuz kalsam çok kötü oluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 redbulla cafein'le olmaz o iş. 2-3 saatlik boostlar arıyorsan içeceksin kahveyi redbull'u. o etkisi geçince eskisinden beter oluyorsun. yada illa kafein'le diyorsan yatmayı planladığın saatin 6 saat öncesinde iç bilimsel olarak kafeinin etkisi 6 saat civarı sürüyor ama benim bünyede 4. saatte çöküş başlıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=P3oBZ4_TNys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 bu nescafe xpress lerden ben redbulldan vs aldığımdan daha fazla verim alıyorum uyanık kalma ve dinçlik konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 bu redbull kahve cart curt etkilemiyor lan beni gene öküz gibi uyurum bi kasa içsemde fayda etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 duyanda thermogenic stimulant aliyorsun sanir chrome. iç iste abi birkac yudumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar