Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 9 Yıllık Wow Hesabı + D3


ezekielgraves

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, uzun bir dönem lurkingin ardından daha önce buradan yine satışa çıkardığım ama alıcı bulamadığım wow hesabımı tekrar satmaya karar verdim. WoD hype ile bir anda çılgınlar gibi yine saatlerce oyun başına dönmüş olmam ve artık 9 yılın ardından daha casual oyunlara yönelme ihtiyacım, yaşlanmanın ve hayatın getirdiği "artık oyunlara daha az vakit ayır" hissiyatı nedeniyle bir daha dönmemek üzere kaçızlamayı düşünüyorum wowdan ve hatta mümkünse blizzard oyunlarından. O yüzden hesabı biraz fazla översem mazur görün.

Hesabın özeti şöyle;
Karakterler -
Twisting Nether:
http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Skj%C3%B6ldurm%C3%A6r/simple
L100 ww/bm monk

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/bjarglind/simple
L94 disc/shad priest

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Swagcapped/simple
L90 hunter

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Usbcharged/simple
L91 warrior

Monk haricinde diğerlerini tamamen garrisonları için kastım, priest hariç diğerlerinin L1, priestin L2 garrisonı var, 3er k kadar da garrison resourceları var, istediğiniz binayı yıkıp dikip fantezi yapabilirsiniz.
Bunların haricinde bir de 90 Druid ve 90 Rogue var ama uzun zamandır girmediğim için armoryleri gözükmüyor. Zaten pek de önemli değil, L90lar.

Frostmane
http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/Truthbearer/simple
L100 Ret paladin

http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/crunkie/simple
L90 Prot Paladin (evet 2 paladinim var)

http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/thunderfall/simple
L90 shaman (gearsızdı, sırf hc garrosh heirloomu alabilmek için random timeless itemları falan kaktırdım üzerine)

http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/skunkie/simple
L82 rogue, yıllardır bi türlü vakit bulup kasamadığım rogue, hiç bir contenti zamanında göremedi garibim.

Boulderfist
http://eu.battle.net/wow/en/character/boulderfist/Whitehunter/simple
L64 hunter, classicte oynadıydım, sonra 64 twink yapıp bglarda çılgın attırırım diye azcık kastım, bis gear falan farmladım (eksik parçalar heirloom, şu an başka bi alt karakterde)

Karazhan
http://eu.battle.net/wow/en/character/karazhan/Myrianne/simple
L72 priest
BC alliance macerası başlangıcı karakter, az buçuk karazhan gruul falan farmladı, sonra da başka realma başka karaktere kaçızladık zaten.

Outland
http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/Kebabbringer/simple
L90 Druid, wod preorder boostumu buna kullandıydım, arena falan yapıcaz dedi arkadaşlar sonra hepsi bıraktı zaten.

Dunemaul
http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Derpinator/simple
L85 shaman, L70 twinkti, sonra azıcık ucundan cataclysm gördü o kadar.

http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Popsoda/simple
L90 paladin, bu da l70 twinkti, sonra azıcık ucundan mop gördü o kadar.

Accountta daha yığınla irili ufaklı alt karakter var, kasmak isteyene.
Accountun özelliklerine gelirsek de;
15k kadar achievement var, glorylerin falan çoğu tamamlandı. Mount olarak çok epic madafaka mountlar yok; onyxian drake var, ashes of al'ar var, oldskuul brewfest rami var (swift olanı değil, rare olanı, tokenlarla aldıydım zamanında), priest ve L100 paladinde rbg mountları var, yine priestte vicious skeletal warhorse var, crimson deathcharger var, zandalari mountu var (dread wastesdakinin) winterspring frostsaber (eskiden ne zordu be) horde için de venomhide ravaseur var (yeniler bilmez) totalde 140 kadar mount var. Mount tabından da bakabilirsiniz.

45 exalted faction var (normalde yok da, priestte bi dragonmaw kaldıydı, o da 100 rep mi ne eksik exalted için, zul gurub mount falan farmlarken bi boss kesseniz olur)

Yığınla pet var, store pet olarak Lil Ragnaros var, Lil Xt var, Pandaren Monk var, Lil KT var. Bunun haricinde frostmane'deki paladinin çantasında yeni MC dropu hatespark the tiny var, 25 lvl cursed birman var, 25 lvl feline familiar var, ister satar ister kullanırsınız.

Çoğu eventin vs. achievementları var, oldschool scout/private title achievementı var, yine yığınla toy var (echo isles/gnomeregan operation gibi eski eventlerin toyları da mevcut).

Şekil şükül olaylar olarak da priestte Anathema/Benediction var, transmog eder şekil kesersiniz. Frostmane'deki paladin ve Twisting Netherdaki warriorda şadovmorn questlerine başladım, biri infusion biri shard topluyo sanırım, ordan da ekmek yersiniz. Yine Frostmane'deki paladinde thunderfury'nin solu var, boulderfistteki oldskuul hunterda da ya solu ya da sağı var hatırlamıyorum hangisi vardı şimdi. Title olarak yığınla eski, yeni vs title var. Twisting Netherdaki priestte ek olarak fazladan 13 title var (rbg) 30 tabard var. Exalted title'ı var rep şeysinden gelen.

2.2k rbg achievementı var, en büyük hayalim battlemastera çoğunda bi tek 100 win achievementları kaldı, onu da sürekli bi o karakterle bi bu karakterle oynadığım için tamamlayamadım bi türlü. En çok win FM paladin ve TN priestte var.

Account böyle, daha sayamadığım veya saymayı unuttuğum bi sürü şey var. Bir de bu bnet hesabında D3 var, RoS aldım sonra vazgeçip refund çektim. O yüzden oynanamayan bi 62 wizard var. yine 60 demon hunter, 60 monk falan var. çok da şahane bi olayı yok yani.

Hesapla birlikte hesabın cd keyi, istenirse kutuları, kimlik fotokopisi, sq/sa falan verilecektir. İzmir/Ankara içi alış verişi elden halledebiliriz.

Gelelim fiyata. Account alış verişi serbest piyasa olduğu için sabit bir fiyat veya şu şu kadar eder bu bu kadar eder diye bir birim fiyat tablosu yok. O yüzden kimisi yüksek kimisi düşük buluyor. Ben hesabım için 500 TL istiyorum, pazarlık da sünnettendir diye değil ama maksat bi miktar da esneklik payı bırakmak olsun, pazarlık payı da bırakıyorum. Umarım alan arkadaşa da hayırlı olur, derslerinden kalır, tezini son haftada yazar, kıç zoruyla mezun olup işsiz kalır :v
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi ton pet var diyince petlere bakim dedim de bi ton pet görmemişsin sen.

bir hesabın bu fiyata satılabilmesi için su andaki raidlerdeki en iyi geare falan sahip olması lazım. başka türlü kimse buna para vermez.

balta falan da değil boşa hayal kurma diye yazıyorum.

yurtdışına ebaye falan satarsın belki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam ezekielgraves
JrStorMesT denen 0ne kisisi bariz senin hesabi kiskanmis ve bok atmaya calismis
kendi hesabinin 80 tl'ye satilmamasinin sebebi, kendisinin daha once bu forumdan 3 4 kisiyi acc satmaya calisip dolandirmasidir. kimse ona guvenmiyor o yuzden 80 tl bile vermez kimse. ve bu onun 4. hesabi bu forumda. dolandiricilik yaptigi icin banlanip banlanip surekli geri geliyor yeni hesaplarla.
senin acc 500 etmeyebilir ama 80 tl kadar dusuk bir fiyatta etmez. 300 400 e gider.
bok atanlari bosver sen dostum.

Hayirli forumlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler kermit, benim de zaten pazarlık payından kastım 350 - 400 civarı bir fiyat düşünmemdi. tabii ki verebilecek olan da var ancak mevcut ekonomik durumlar düşünüldüğünde 500ün zaten fazla bir fiyat olduğunun ben de farkındayım. hatta dur kardeş vurma öldü memleket diyeceksin ama ülke ekonomisi göz önünde bulundurulduğunda en kral hesabın 300 tl civarında satılması gerekir :v neyse bu vesile ile tüccarlık duruşunu terkedip fiyatı 350ye çekiyorum. tabii ki de bu son fiyat olacaktır.

bir de arkadaşlar, bugün wow accountlarının pek fazla para etmediğinin herkes farkında, ben de farkındayım. ama bir çok insan ya başkasından satın aldığı hesabı sattığından ya da kimlik bilgisi vs vermekten çekindiğinden fiyatları daha da düşük tutmak zorunda kalıyor, kimlik bilgisi, cd key vs. wow hesabı satışında fiyata etki eden faktörler. geçimini wow hesabı alım satımı ile sürdüren bir dostumdan bildiğim, öğrendiğim budur. o nedenle fiyatı yüksek bulduysanız da neden fiyatı yüksek bulduğunuzu belirtip o şekilde yorum yaparsanız sevinirim. aksi halde fiyat çok pahalı kardeş demek ile, vitrinde gördüğü müzik setinin fiyatını sorup bütçesine uygun olmadığını öğrendiğinde satıcıya karşı kindar tavır takınan müşteri olmak arasında bir fark yoktur, reca ediyorum.

bir de bu kadar pet yığınla oluyor evet, daha fazla olsaydı kamyonla, tonla vs. ibarelerini kullanırdım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

JrStorMesT said:

benim 7 yıllık hesap vardı

wow

d3 + ros

sc2 wol + hots

wc3

bi sürü legendary li heartstone olan hesabı 80 liraya kimse almadı

sen sanıyosun ki senin hesaba 500 vericekler?

Dışardan bakınca pati elit kesim gibi duruyo, ama alayı fakir olm bunların. sdfsdf


80 liraya alırım bunu ben duruyorsa :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Selam ezekielgraves
JrStorMesT denen 0ne kisisi bariz senin hesabi kiskanmis ve bok atmaya calismis
kendi hesabinin 80 tl'ye satilmamasinin sebebi, kendisinin daha once bu forumdan 3 4 kisiyi acc satmaya calisip dolandirmasidir. kimse ona guvenmiyor o yuzden 80 tl bile vermez kimse. ve bu onun 4. hesabi bu forumda. dolandiricilik yaptigi icin banlanip banlanip surekli geri geliyor yeni hesaplarla.
senin acc 500 etmeyebilir ama 80 tl kadar dusuk bir fiyatta etmez. 300 400 e gider.
bok atanlari bosver sen dostum.

Hayirli forumlar


Adamda bukalemun karakter var :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...