akirafes Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Oynıyan varmı ? okadar oyun aldım 1 saat bile oynamadım, son zamanlarda . Bana iyi gözüktü ama size sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Biraz daha bilgilendirici bir şeyler koysaydın ya abi, belki beğeniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 isimden başka hiçbir done yok elimizde abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Steamde gördüm indirimdeymiş. Bayada bir begeni almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bunu da 2 saat oynarsın işte biraz daha iyi gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Seo2Kq50pCU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bu haliyle hiç alma zaten biraz baktım bir kazcan bir ağaç kescen küçük bir ev yapıcan oyun bitiecek daha ilerisi yok şu an oyunda güzel gözüküyor oyun ama bu şekilde kalması muhtemel ilerleme olsa bile en az 1 yıl sürer bitmesi sen de o süre içinde oyundan soğumuş olursun. bu konuda tecrubeliyim beni dinle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar