Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Albümü , Alamaz mısın ? #14

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Madcat said:

Laurelin said:

hem topigi upla hemde cirkin resmin din reroro konusunda kaynamasin maden koydun foruma dediler meh

http://i.imgur.com/WaygfdF.jpg

forumda birisi şimdi isim vermek gibi olmasın sen arya'ya yazıyor musun diye mesaj atmıştı,
gel de yazma, mükemmel olmuş! =)
gratz!

ahah tesekkur :)

yazin ya istediginizi kotu olsada :D en azindan git kendini oldur gibi elestiri cikmaz burdan ahahah

diger "yazma" konusunda yok canim olmaz ole sey dicektimde bi ust mesaji sonradan gordum

ginaly said:

sayfa 108de baya baya yazmışınız lan kıza ahahah
frpci sivilcelerinize tüküreyim sizin

forumdan gecmisimi ve durumumu bilen biri cidden niye yazsin bana? :D biraz realist olalim :D kardes kardes takilioz surda ahaha. en abuk cinsellik sorularina bile cevap yaziyorum ozelden, hicbir boku saklamiyorum birde ustune milletin yiginla sirri var bende :P kasmaya gerek yok yane

samaella said:

ameliyat sonrası betkoloz halinden eser kalmamış, valla dedim bu kim.

e heralde, bi zahmet :D kamyon degil tir carpmis gibiydim, agir opioid iceren agri kesicileri yeni biraktim ki ameliyat sonrasi hem morfinin getirdigi odem vardi hemde hormonal durumum menapoz kivamindaydi hehe. 4 ay bitiyor 3 gun sonra hani iyi durumdayim simdi, kaldi 2 ay daha :D sonra hersey rutine girer gene
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

ahah tesekkur :)

yazin ya istediginizi kotu olsada :D en azindan git kendini oldur gibi elestiri cikmaz burdan ahahah

diger "yazma" konusunda yok canim olmaz ole sey dicektimde bi ust mesaji sonradan gordum

sen böyle hayat dolu ol, biz yazanı da çıkarırız aramızdan.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

hem topigi upla hemde cirkin resmin din reroro konusunda kaynamasin maden koydun foruma dediler meh

http://i.imgur.com/WaygfdF.jpg

oo görmemiştim bayaadır ben

süd olmuşsun kız :D
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...