senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 pislikler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 olabilirim oralarda görüşürüz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 pislik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 pisliğim ama para bende oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 pis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Madcat said: Laurelin said: hem topigi upla hemde cirkin resmin din reroro konusunda kaynamasin maden koydun foruma dediler meh http://i.imgur.com/WaygfdF.jpg forumda birisi şimdi isim vermek gibi olmasın sen arya'ya yazıyor musun diye mesaj atmıştı, gel de yazma, mükemmel olmuş! =) gratz! ahah tesekkur :) yazin ya istediginizi kotu olsada :D en azindan git kendini oldur gibi elestiri cikmaz burdan ahahah diger "yazma" konusunda yok canim olmaz ole sey dicektimde bi ust mesaji sonradan gordum ginaly said: sayfa 108de baya baya yazmışınız lan kıza ahahah frpci sivilcelerinize tüküreyim sizin forumdan gecmisimi ve durumumu bilen biri cidden niye yazsin bana? :D biraz realist olalim :D kardes kardes takilioz surda ahaha. en abuk cinsellik sorularina bile cevap yaziyorum ozelden, hicbir boku saklamiyorum birde ustune milletin yiginla sirri var bende :P kasmaya gerek yok yane samaella said: ameliyat sonrası betkoloz halinden eser kalmamış, valla dedim bu kim. e heralde, bi zahmet :D kamyon degil tir carpmis gibiydim, agir opioid iceren agri kesicileri yeni biraktim ki ameliyat sonrasi hem morfinin getirdigi odem vardi hemde hormonal durumum menapoz kivamindaydi hehe. 4 ay bitiyor 3 gun sonra hani iyi durumdayim simdi, kaldi 2 ay daha :D sonra hersey rutine girer gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Laurelin said: en azindan git kendini oldur gibi elestiri cikmaz burdan Hep bundan korkuyorsun dimi. Bu ülkenin bu yönünü ben de sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ulkeyle alakadi yok yabancilar dedi onu bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 tam onu dicektim ülkeyle ne alakası var insanlıkla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Laurelin said: ahah tesekkur :) yazin ya istediginizi kotu olsada :D en azindan git kendini oldur gibi elestiri cikmaz burdan ahahah diger "yazma" konusunda yok canim olmaz ole sey dicektimde bi ust mesaji sonradan gordum sen böyle hayat dolu ol, biz yazanı da çıkarırız aramızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Laurelin said: hem topigi upla hemde cirkin resmin din reroro konusunda kaynamasin maden koydun foruma dediler meh http://i.imgur.com/WaygfdF.jpg Tam bir beybi olunmus bakiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Kızımdan hepinize öpücükler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Iyy tükmüklü tükmüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 axedice said: Iyy tükmüklü tükmüklü öpüyom ben ama bi tatlı oluyor ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 masallah.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 şaka gibi artık çocukların fotoları gelmeye başladı bakalım ilk torun fotosu kimden gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Laurelin said: hem topigi upla hemde cirkin resmin din reroro konusunda kaynamasin maden koydun foruma dediler meh http://i.imgur.com/WaygfdF.jpg oo görmemiştim bayaadır ben süd olmuşsun kız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Kızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 açık ayakkabıya çorap giydirmişsiniz olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Soğuktu hava o gün. Ayakkabı giydirecektik ama illa ki bunu giyeceğim diye tutturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 2001 den beri hiç foto yüklememişim bir tane yüklesem mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 tey tey şundan 10 yıl önce muhabbet ediyorduk pati 10 yıl sonra nasıl olcak, herkes çocuğunun fotosunu koycak heralde diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ben de koymak isterim çocuğumun fotosunu ama lavabodan çıkmıyo kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar