Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 xunn said: Saçlar pembe değil/10 http://i.imgur.com/eMW5qCx.png are you happy now you fucking scrub? you could have stopped it http://i.imgur.com/NdgNy8C.jpg?2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 da faq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 nice la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ne güzel gerçek bizza öz bizza hagigi bizza muhabbeti dönüyordu mayonez sevenleri dövüyolardı. hüzünlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Laurelin said: you could have stopped it http://i.imgur.com/NdgNy8C.jpg?2 Oha helal ya bayağı iyi olmuş değişim, forumdaki konuyu okumamış olsam hiçbir şey anlamam. Güzel olmuşsun çok (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Theridone said: reelde gorsem saga cekerim. already fapped. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 monoscope said: Hayır yani italya'ya gidip pizza yememiş, yediği şey hamurdan ileri gitmeyen arkadaşlar gelip burda pizzanın tanımını, pizzanın nasıl yeneceğini, yanında ne içileceğini falan anlatmasın yani komik oluyor. hiç! zaten italyan pizzası sadece italya'da yenebildiği için haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 forumdan biriyle eversek misyonumuzu tamamlayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Theridone said: Nasil ya, ketcap domatesten mi yapiliyor. italya'da ketçap istediğinde adamı dövecek gibi olan satıcılar var :| halbuki patates için istenebilir ne düşmanlık bu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Dworgian said: monoscope said: Hayır yani italya'ya gidip pizza yememiş, yediği şey hamurdan ileri gitmeyen arkadaşlar gelip burda pizzanın tanımını, pizzanın nasıl yeneceğini, yanında ne içileceğini falan anlatmasın yani komik oluyor. hiç! zaten italyan pizzası sadece italya'da yenebildiği için haklısın. italyan pizzası mozambikte mi yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Laurelin said: ahahaha vize icin resim cektirdim bugun, gittim chanlardan birine koydum "selam ben kadindan erkege gecis yapan bir bireyim, sizce olmusmu, okunuyormuyum?" diye, su anda parca pincik ediyorlar ve dalga geciyorlar "try harder, FAIL HARD" diye dsafasfd uzun suredir bu kadar eglenmemistim :D resim http://i.imgur.com/trhXjUa.jpg kendi başlığında "çok çirkinim" "malzeme bu ama" fln diyordun da, saçmalamışsın evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Yalniz fotoda gogus yoktu, ona da bi el atarsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 WaNTeD said: Dworgian said: zaten italyan pizzası sadece italya'da yenebildiği için haklısın. italyan pizzası mozambikte mi yenir "sadece" kelimesi senin için "0" kıvamında galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 sen yöresel bir yemeği yöresinden çıkardığın an xxx yemeği olmaz artık o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 eski kız arkadaşımdan iyi olmuş bence asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 WaNTeD said: sen yöresel bir yemeği yöresinden çıkardığın an xxx yemeği olmaz artık o yav hehe malzeme italyadan, usta italyadan, piştiği ocak türkiye'de diye italyan pizzası olmuyo yani? sdlşasjkdşlka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Su İtalya'dan degilse olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 hangi su? hamur yapılırken kullanılan. tabii ki italya'dan şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 olmuyo italyanın havası suyu o atmosfer o piştiği ocak .. anlayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 pişmesini geçtim italyada yemen gerekiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 http://bizimkahve.gazetevatan.com/yazardetay.asp?yaid=104&hid=18855 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 WaNTeD said: olmuyo italyanın havası suyu o atmosfer o piştiği ocak .. anlayamazsın italya havası diye tüplerde getirtiyoruz ama? ulan bayağı havaya girdim dükkanım var da pizza yapıyorum fln sanki. yapim mi abime 4 peynirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 WaNTeD said: pişmesini geçtim italyada yemen gerekiyo zaten sdjasdlşjaskldsa peki soru; türk suyu, türk unu ile, geri kalanı italyadan malzeme ile italyan ocağında rus ustanın yaptığı pizza nerede yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Sonraki 65.sayfa (Toplam 93 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 WaNTeD said: sen yöresel bir yemeği yöresinden çıkardığın an xxx yemeği olmaz artık o yav hehe malzeme italyadan, usta italyadan, piştiği ocak türkiye'de diye italyan pizzası olmuyo yani? sdlşasjkdşlka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Su İtalya'dan degilse olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 hangi su? hamur yapılırken kullanılan. tabii ki italya'dan şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 olmuyo italyanın havası suyu o atmosfer o piştiği ocak .. anlayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 pişmesini geçtim italyada yemen gerekiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 http://bizimkahve.gazetevatan.com/yazardetay.asp?yaid=104&hid=18855 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 WaNTeD said: olmuyo italyanın havası suyu o atmosfer o piştiği ocak .. anlayamazsın italya havası diye tüplerde getirtiyoruz ama? ulan bayağı havaya girdim dükkanım var da pizza yapıyorum fln sanki. yapim mi abime 4 peynirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 WaNTeD said: pişmesini geçtim italyada yemen gerekiyo zaten sdjasdlşjaskldsa peki soru; türk suyu, türk unu ile, geri kalanı italyadan malzeme ile italyan ocağında rus ustanın yaptığı pizza nerede yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar