Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sanssizsansli said: Giyiyorum pantolon altına tabi. Olay o zaten, yoksa ev sıcak yani pijama yetiyor. e onunla bir mekana girince? ölmüyor musun? işin mi sokakta? bir foto koydun olay oldu ya
Seru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 koca koca adamlarsınız ilk kez mi içlik diye birşey duydunuz? garip olan sizsiniz lan.
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 termal tayt alın bari köylüler. bi de bana diyorsunuz.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 E abi bazen dışarda vakit geçiriyoruz, çok kalmasak da o soğuk baya etkiliyor. Bu havalarda zaten aşırı sıcak bir ortamda bulunamıyorsun istesen de istemesen de. O yüzden rahatsız etmiyor pişik vb olmuyor. Cidden baya yararlı bir şey no bias. Ha misal gider bi lafuma tayt alırsın pp oranı %65 olanlardan, o çok daha etkili ama pahalı yani. 60 tl civarı onlar, bu 10 lira by don marka :D
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Theridone said: termal tayt alın bari köylüler. bi de bana diyorsunuz. bu içlikten tek farkı rengi
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Llama said: forgiver said: ivy said: Kendinize gelin içlik fotoğrafı paylaşmak nedir ya? :( https://www.marcamarca.com.tr/pictures/lilams-60-010-siyah-citcitli-body-1-1.jpg şu alet benim seks hayatımı bitiriyordu bir gecede alet derken mor olan 3 lüyümü kast ediyorsun? alet nedir?
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 yuh ahahha thermalle yün içlik aynı olur mu abi
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Theridone said: termal tayt alın bari köylüler. bi de bana diyorsunuz. 5 liraya içlik varken 100 liraya termal tayt giy, sonra dövlet bona bokmiyir diye dolan
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Feamer said: alet derken mor olan 3 lüyümü kast ediyorsun? alet nedir? çok talihsiz bir soru bu ama askldjaskl
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Dworgian said: Theridone said: termal tayt alın bari köylüler. bi de bana diyorsunuz. 5 liraya içlik varken 100 liraya termal tayt giy, sonra dövlet bona bokmiyir diye dolan elöktrik bedavadır ama qeqe
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 "alet"? said: Alet (ya da araç), belirli bir işi yapmak için özel olarak üretilmiş, iş sürecinde kullanılan ancak tüketilmeyen nesnedir.[1] Genellikle el işi yapmakta kullanılan fiziksel nesneler... seks hayatı diyor birde?
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Theridone said: bende var onun sıcaklığı ercümenti mi şenlendirdin rıdvan?
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Feamer said: "alet"? said: Alet (ya da araç), belirli bir işi yapmak için özel olarak üretilmiş, iş sürecinde kullanılan ancak tüketilmeyen nesnedir.[1] Genellikle el işi yapmakta kullanılan fiziksel nesneler... seks hayatı diyor birde? olum bak git
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Feamer said: "alet"? said: Alet (ya da araç), belirli bir işi yapmak için özel olarak üretilmiş, iş sürecinde kullanılan ancak tüketilmeyen nesnedir.[1] Genellikle el işi yapmakta kullanılan fiziksel nesneler... seks hayatı diyor birde? işte garbage dil tarih ve coğrafya fakültesi olmadığı için tabii
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ekleri ayırmayı beceremeyen adam millete gramer dersi vermeye kalkıyor ya nalet gitsin atom fiziğine
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 feamer, burada üzücü olan, "seks hayatını bitirecek" objenin ne olduğunu tahmin edememiş olman :|
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 dimi ama, anlam ve mana hiç bir şey zaten? pis faşist ler sizi, faşistsiniz olm siz...
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bunlar hep latin harflerine geçtiğimiz için, yazıyı okuyamıyor insanlar, anca şekillere bakım, arası açık veya kapalı olacak diye biliyorlar...
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sonda kelime oyunu mu yaptın yoksa klasik faillerinden mi çıkaramadım tam
ivy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Nasıl yani bitti mi şimdi içlik muhabbetiniz? :(
Öne çıkan mesajlar