Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun mesafeli iliski

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

samimiyete doydunuz mu ?

kötü geçen günün sonunda bir omuza yaslamak istemiyor musun?

hasta olduğunda birinin gelip çorba yapmasını?

sırtın ağrıdığında birinin ovup masaj yapmasını?

e peki bütün bu samimiyeti paylaştığın kimseyle,sevişmeyip ne yapacaksın?

iste bunlarin hepsi 5 sene gibi bir surede anlam kazaniyor ama ben acikcasi 5-6 ayda tanidigim gavurun ne omzuna inanarim ne corbasina.
Mesaj tarihi:
orionlogic said:

Shean said:

hayır, sen rapor vericeksin ki sen de ondan rapor isteyebilesin. fotoğraflı hemde.

abi sen surada en mantikli seyleri yazan adamsin neden her kapi sikise sokusa cikiyor amk.

kardeş dünya çünkü milletin sikinin ucunda dönüyor.
3 dubleye bakarlar. 4üncü dublede pompa
Mesaj tarihi:
bence gitme
gitmeme sebebini de senden ayrı kalmamak için diye deklare etme
aksilik çıktı, kontenjan dolmuş, mail geldi red yedim, okul yandı gibi bi bahane uydur ve ona inandır
Mesaj tarihi:
hayatın gerçekleri dostum. şu modernleşme olayı ile aldatma artık normal birşeye geldi. sen gittiğinden senden daha iyisini, daha güçlüsünü bulursa aldatır. neden özellikle sen gittiğinde? hemen cevap vereyim, sen varken ona yaşattığın duygular belli. o duygular-hisler sizi birlikte tutan şeyler. birbirinize verdiğiniz samimiyet, sıcaklık, aşk vs sizi bir ara tutuyor. senin kara kaşın kara gözün en fazla 1 ay götürür ilişkiyi. sen uzağa gittiğinde veya kız uzağa gittiğinde aldatır. illa cinsel demiyorum bak. flört eder, "of ulan şu adamla ne yapılır ha" der.(bunu diyen kadınlar bayaaaaaaaa var)

demem o ki aldatmayı cinsellikle sınırlama. kadınınıda bırakma.
Mesaj tarihi:
biliyorum ya annelere babalara sdfgjsdp önemli olan kızı bir zorda bırakmak. sonrasında aldatırsa zaten "aman bu kim be yeter artık" diyip sıkılır zaten. o zaman anlarsın.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Shean said:

hayır, sen rapor vericeksin ki sen de ondan rapor isteyebilesin. fotoğraflı hemde.

Benim yanimda ne raporlar verildi babalara ahahaha

baba olursan şap şap vururuz bu postu yüzüne
  • Yeni Oluştur...