Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 en mantıklı yazan benim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 DoGMeaT said: samimiyete doydunuz mu ? kötü geçen günün sonunda bir omuza yaslamak istemiyor musun? hasta olduğunda birinin gelip çorba yapmasını? sırtın ağrıdığında birinin ovup masaj yapmasını? e peki bütün bu samimiyeti paylaştığın kimseyle,sevişmeyip ne yapacaksın? iste bunlarin hepsi 5 sene gibi bir surede anlam kazaniyor ama ben acikcasi 5-6 ayda tanidigim gavurun ne omzuna inanarim ne corbasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 orionlogic said: Shean said: hayır, sen rapor vericeksin ki sen de ondan rapor isteyebilesin. fotoğraflı hemde. abi sen surada en mantikli seyleri yazan adamsin neden her kapi sikise sokusa cikiyor amk. kardeş dünya çünkü milletin sikinin ucunda dönüyor. 3 dubleye bakarlar. 4üncü dublede pompa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 kadının fıtratına aykırı 25 den sonra parabol aşağıda yeterince güven veremediysen gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 sırf 5 yıllık sevgilini bırakıp gitme diye böyle diyorum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bence gitme gitmeme sebebini de senden ayrı kalmamak için diye deklare etme aksilik çıktı, kontenjan dolmuş, mail geldi red yedim, okul yandı gibi bi bahane uydur ve ona inandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 amerika tipim yüzünden almadı beni dersen daha inandırıcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 hayatın gerçekleri dostum. şu modernleşme olayı ile aldatma artık normal birşeye geldi. sen gittiğinden senden daha iyisini, daha güçlüsünü bulursa aldatır. neden özellikle sen gittiğinde? hemen cevap vereyim, sen varken ona yaşattığın duygular belli. o duygular-hisler sizi birlikte tutan şeyler. birbirinize verdiğiniz samimiyet, sıcaklık, aşk vs sizi bir ara tutuyor. senin kara kaşın kara gözün en fazla 1 ay götürür ilişkiyi. sen uzağa gittiğinde veya kız uzağa gittiğinde aldatır. illa cinsel demiyorum bak. flört eder, "of ulan şu adamla ne yapılır ha" der.(bunu diyen kadınlar bayaaaaaaaa var) demem o ki aldatmayı cinsellikle sınırlama. kadınınıda bırakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Shean said: hayır, sen rapor vericeksin ki sen de ondan rapor isteyebilesin. fotoğraflı hemde. Benim yanimda ne raporlar verildi babalara ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 millet uzun mesafeliyi düşünüyo ben bi vapura binsem karşıya geçicem sevgilimi görmeye ona üşeniyorum. allah dert vermesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bas nikahı en azından vicdan yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 biliyorum ya annelere babalara sdfgjsdp önemli olan kızı bir zorda bırakmak. sonrasında aldatırsa zaten "aman bu kim be yeter artık" diyip sıkılır zaten. o zaman anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Theridone said: Shean said: hayır, sen rapor vericeksin ki sen de ondan rapor isteyebilesin. fotoğraflı hemde. Benim yanimda ne raporlar verildi babalara ahahaha baba olursan şap şap vururuz bu postu yüzüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Kim bilir, belki de babayimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 of of optunuz gecemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 dünya hayatı oyun ve eğlenceden ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 amerikalı kızlar aksanlı erkekleri severler, haberin olsun =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Kostok said: amerikalı kızlar aksanlı erkekleri severler, haberin olsun =D sevsinler arkadas bagane :D bizimki de burayi okusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 okutursan forumu kapatırız. gone girl izlemiş adamlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 oo bizi kullandım kıza topii okutup güven vermek için inanma bacım kandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bu kadar iyilik sağlığa zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 forgiver said: oo bizi kullandım kıza topii okutup güven vermek için inanma bacım kandırıyor olm sus sus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 plakları kitapları gitmeden paylaşın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bacımız açtı mı konuyu şimdi xfpogjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 zaten sevse gitmezdi bence isabet olmuş 1 ayda unutulur gider bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar