Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun mesafeli iliski

orionlogic

Öne çıkan mesajlar

RamsesII said:

İvy, yoksa duygusal olarak zor dönemlerden geçmiş ve erkekler tarafindan uzulmuslerden biri de sen misin ??

Vur bana daha fazla laf şok, daha fazla dalga geç :D belki biraz rahatlayıp kendine gelirsin de ileride karsina çıkacak hemcinslerime bir faydam olur

Çok yoruldum be Ramses, inanır mısın çok yoruldum. 8 yıllık uzaktan bir ilişkim var, sevgilim beni anlamıyor. Galiba bir omuza ihtiyacım var. Birine ihtiyacım var, böyle internet aleminden olsun, birbirimize laf sokarak tanışalım. Bana küçük küçük laflar hazırlasın, ama tek amacı hemcinslerine fayda sağlamak olsun. Btw, burası kastı whatsapp var mı?

Asla amacım sana daha fazla laf şok'mak değil, çok üzüldüm böyle düşünmene =((((((((((((((((((((88
Sosyal ağlarda paylaş

One değil

0ne

patibet açılmasına bende hayır demem, açılsın..

Ha, şöyle bişey de var, benim ilişkilerdeki dişi bireyler sadece uzakta kalsın istiyodu, buluşma görüşme vs olmasın.

Muhtemelen "aynı anda 2-3 kızı idare ediyom ben ya" erkek modelinin kız sürümüydüler.

3. den sonra asla ve asla ne internetten, ne de başka bi şehirden kimseyle olmam. Tek enayi benmiyim lan, yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...