Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun mesafeli iliski

orionlogic

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşım 1.5 senedir Amerika'da master'da, kız arkadaşıyla 6. senelerine girmek üzereler. Bu yaz dönüyor, döndükten sonra evlenecekler direk.

Ama bizim arkadaş da, kız arkadaşı da melek gibi insanlar; başkalarında gözleri yok. Gerçi arada çocuğa tak ediyor, skype'tan falan yardırdı bir iki kez ama normal yani Amerika gibi memlekette sdkfddg
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün yorumları teker teker okudum, hangisini ciddiye alayım hangisini takmayayım bilemedim. Ve en sonunda sadece konu sahibine cevap yazayım dedim. (Çocuğun da nickini unuttum iyi mi)

Deneyip görmelisin derim ben. Bu işin kadını erkeği olmaz. Kişilerle alakalı bir durum. Ay kadınlar beklemez, vah erkekler aldatır diye bir genelleme saçmalık olur. Gerçekten kişiden kişiye değişen, aynı şekilde ilişkiden de ilişkiye değişen bir durum.Yeteri kadar sağlam temelleri varsa ve iyi de bir iletişim sağladıysanız aranızda, gayet tabi yürür, niye yürümesin? Eğer o insanla bir geleceğinin olduğunu düşünüyorsan, buna değer görüyorsan biraz tutuverirsin cinsel dürtülerini olur biter. (Ouuu cinsel dürtü dedim) Hayır sanki herkes haftada 5 kez sevişiyor da burda gelinmiş 'abi aldatırsın yeaaaa yabancı kız ohşş' denilmiş. Aldatmazsın canım. Niye aldatıyorsun? Eğer ilişkinizin temelleri sağlamsa 2 yıl çok aşırı uzun bir süre değil.

Feministlik yapmak istemem ama 'arabaya vermeyen kadın'larla muhattap olursanız 'kadınlar arabaya veriyor yeaaa' diye de burda yazmazsınız.

Her çeşit insan var, önemli olan sen kendi kafana göre olanları bulabiliyor musun bulamıyor musun?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 3. den sonra dersimi aldım, yok artık uzak mesafe falan, olucaksa en fazla yarım saat mesafede olsun.

Cinsel dürtülerin de ötesinde, yakınken kavganın tadı bile başka, uzak mesafede biri kapatır telefonu sinirlenip, sonra diğer taraf delirir delirir ilk gördüğü anda boom, içinde ne kadar öfke/zehir biriktirmişse patlar.

İnsanın doğası bu, bahsettiğin sağlam temeller, karakter vs hep filmlerde izlediğiniz şeyler, hep amerikanın romantik komedi oyunları.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

ivy şu dediklerin tamamen zahiri ha, ne deneyimin var ne bişeyin.Kafandaki modele oturttuğun şekilde sonuçları yazıyorsun buraya. Gerçek dünyaya gel biraz.

Maalesef senin gördüğün kadar pembe değil dünya. Yer yer siyah, bazı bazı kırmızı...

Offf çok belli olmuş hiç deneyimim olmadığı tüh. Tabiki Ramses benden daha iyi bilecek benim özel hayatımı :(((((((((((((((
Sosyal ağlarda paylaş

ivy said:

Bütün yorumları teker teker okudum, hangisini ciddiye alayım hangisini takmayayım bilemedim. Ve en sonunda sadece konu sahibine cevap yazayım dedim. (Çocuğun da nickini unuttum iyi mi)

Deneyip görmelisin derim ben. Bu işin kadını erkeği olmaz. Kişilerle alakalı bir durum. Ay kadınlar beklemez, vah erkekler aldatır diye bir genelleme saçmalık olur. Gerçekten kişiden kişiye değişen, aynı şekilde ilişkiden de ilişkiye değişen bir durum.Yeteri kadar sağlam temelleri varsa ve iyi de bir iletişim sağladıysanız aranızda, gayet tabi yürür, niye yürümesin? Eğer o insanla bir geleceğinin olduğunu düşünüyorsan, buna değer görüyorsan biraz tutuverirsin cinsel dürtülerini olur biter. (Ouuu cinsel dürtü dedim) Hayır sanki herkes haftada 5 kez sevişiyor da burda gelinmiş 'abi aldatırsın yeaaaa yabancı kız ohşş' denilmiş. Aldatmazsın canım. Niye aldatıyorsun? Eğer ilişkinizin temelleri sağlamsa 2 yıl çok aşırı uzun bir süre değil.

Feministlik yapmak istemem ama 'arabaya vermeyen kadın'larla muhattap olursanız 'kadınlar arabaya veriyor yeaaa' diye de burda yazmazsınız.

Her çeşit insan var, önemli olan sen kendi kafana göre olanları bulabiliyor musun bulamıyor musun?

cevap icin cok cok tesekkurler. bakalim dun geldim neler olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

ivy said:

RamsesII said:

ivy şu dediklerin tamamen zahiri ha, ne deneyimin var ne bişeyin.Kafandaki modele oturttuğun şekilde sonuçları yazıyorsun buraya. Gerçek dünyaya gel biraz.

Maalesef senin gördüğün kadar pembe değil dünya. Yer yer siyah, bazı bazı kırmızı...

Offf çok belli olmuş hiç deneyimim olmadığı tüh. Tabiki Ramses benden daha iyi bilecek benim özel hayatımı :(((((((((((((((

Valla ivy seni burada hallaç pamuğu gibi atarım klavyen gozyaslarindan kısa devre yapar ama album de gördüm sen cici bi insana benziyorsun ondan bu defalık sessiz kalıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bi yorumu okumadan yazıyorum ki yorumları da az çok tahmin edebiliyorum. 2 senelik mis gibi long distance relationshipim var. iyi gitmesinin sebebi yarimin dramadan uzak bir alman olmasından da kaynaklanıyo olabilir. en fazla 6 haftada bir görüşüyoruz, zor tabi ama yapacak bişey de yok.

verebileceğim tek tavsiye negatif duygusal konuşmalardan kaçınmanız. ona kendini kötü hissettirmemek için skypeta karşısında oturup da hiç çok özledim seni diye ağlamadım.

ama buluşmalar çok heyecanlı ehehe.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

ivy said:

RamsesII said:

Valla ivy seni burada hallaç pamuğu gibi atarım klavyen gozyaslarindan kısa devre yapar ama album de gördüm sen cici bi insana benziyorsun ondan bu defalık sessiz kalıyorum

Bir gün bu 'cici bi insana benzemek'ten yırtacağımı biliyordum, teşekkürler tanrıms. Bir gün daha kurtuldum hallaç pamuğu gibi atılmaktan ve çok şükür ki gözyaşlarım yerinde kaldı. Bu defalık yırttım. Bir daha asla asla Ramses'e zıt düşen bir yorum yazmayacağım. O ne derse '+1 Ramses, haklısın. Çok doğru söyledin, ki ben de tam bunları yazmaya gelmiştim.' diyeceğim. O benim söylediğime ters düşen bir şey yazarsa da hemen kendi yorumlarımı 'edit'leyip 'özür dilerim, bunu nasıl yazabilmişim? =(((((' yazacağım.

Özür dilerim Ramses. Eğer sen diyorsan senin bu konularda bir fikrin olamaz, ben ki 25 yaşında bir 'cici kız'ım, pek tabiki senden iyi bilecek değilim kendi özel hayatımı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...