Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irkçı kediler ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demekki sadece insanalr yapmıyomuş bu siyah beyaz ayrımını :P
bu gün gazetede okudum şirinmi şirin şeyler beklemezdim vaal bu kedilerden

ahanda[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
Ay çok şirin bişe ama kedilerin ırkçılık yapmasıda ayıp oluo yani...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 16 Ocak 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
çoook eski haber ya bu..
hatta iyi hatırlıyorum ayda yılda bir izlediğim ana haberlerde ilk haberdi kanald de..

bu günün gazetesinde okudum[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
baya bi enteresan nedense[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
site açılmadı ama şu yukardaki resim güzelmiş lol[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Legioner Young Nightblade

Mesaj tarihi:
kedi bunlar herşeyi yaparlar......[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
LOL!
pis zenci geberrr!!!FURUUN!![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Mesaj tarihi:
eheh çok tatlılar :) bizim bi kedimiz de yavrulamıştı doğumdan bi süre sonra noldu ne bitti diye baktığımızda 5 yavruyu da 3 farklı tipe göre gruplamıştı. pek bi cins hayvanlar bu kediler. =-:)-= <-sevimli oldu böyle[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 17 Ocak 2005 09:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi ama haklılar ya =) Siyah van kedisi mi olur ehue[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Mesaj tarihi:
Karakedi, banla şu beyazları =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
  • Yeni Oluştur...