chrome Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 oooo benim konu. hemen yeni projemi söyleyeyim. ambulanslar, polis ve itfaye araçları geçiyor ya. trafik ışıklarının üstüne ambulans 1km geride sol şeridi boşaltın uyarı sinyalleri koyacaksın büyük şehirlerde. böylece yollar bu araçlar için daha açık olacak. daha çok can kurtulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Sermaye ve fikir dışında ne kadar risk alabildiğiniz de girişimcilikte oldukça önemli bir faktör. Son yıllarda ülkemizde faaliyet göstermeye başlayan yatırımcılar zaten beğendikleri fikirlere ciddi para yatırıyor. Eğer güzel bir fikriniz varsa azıcık geliştirip yatırım şansı alma imkanınız var ancak bence Türkiye'deki girişimciliğin en büyük sorunu şuanda yurt dışında olan ama ülkemizde olmayan fikirleri buraya taşımak kısacası sıfırdan bizden çıkıp başka ülkelere yayılabilecek potansiyelde ürün ve servisler çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 chrome said: oooo benim konu. hemen yeni projemi söyleyeyim. ambulanslar, polis ve itfaye araçları geçiyor ya. trafik ışıklarının üstüne ambulans 1km geride sol şeridi boşaltın uyarı sinyalleri koyacaksın büyük şehirlerde. böylece yollar bu araçlar için daha açık olacak. daha çok can kurtulacak. önce bu işarete uyacak insan topluluğu lazım. avrupa için güzel fikir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 chrome said: oooo benim konu. hemen yeni projemi söyleyeyim. ambulanslar, polis ve itfaye araçları geçiyor ya. trafik ışıklarının üstüne ambulans 1km geride sol şeridi boşaltın uyarı sinyalleri koyacaksın büyük şehirlerde. böylece yollar bu araçlar için daha açık olacak. daha çok can kurtulacak. Abi daha yeni taksilere imdat düğmesi koymaya başladılar. 2 yıl içinde tüm taksilerde olcak diye de hedef koymuşlar. sen nelerden bahsediyorsun, çok mu siklerinde ambülansın hastaneye yetişmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ambulans denk getirdim mi 4 lüleri açıp peşine takılıyorum where is your god now ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ben susuyorum ve bekliyorum abi. hepsi yapılacak bunların. çatır çatır göt olacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 zamaninda cok seyretmistik..dragons den..onun farkli uyarlamalari.. fikir iyi olabilir ama urun nasil.baska bir urun var mi..patenti sende mi yoksa nasil koruyacaksin.cinden nasil koruyacaksin.ne uretiyorsun nereden nasil kaca uretiyorsun..kime nasil satacaksin..kactan satacaksin..hic denedin mi ne dediler..neden satamiyorsun ne eksik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Girişimcilik herkese göre değişir. Bana göre yok sayabileceğin parayı mantıklı olan bir işe yatırıp ek gelir elde edebilmektir. Mesela sakız makineleri var bilirsiniz. Bir kaç tane ikinci el satın alıp çok ama çok güvendiğim işlek yerlerde ki arkadaşlarımın dükkanına kurdum karı yarı yarıya bölüşüyoruz. Oldukça da iyi gelir elde ettim. (Sizlere de tavsiye ederim) Yine mesela geçen 23 Nisan da baktım Tansaşlar da cranium masa üstü oyun 20 TL mi neydi... Ne kadar varsa aldım.. Normalde o fiyata mümkün değil satış fiyatı da çok pahalı.. Onları da internet üzerinden sattım. Son olarakta ufak bir yatırımla incir.com dan hizmet satın alıp eticaret sitesi açtım... Yağmasa da oradan da damlıyor.. Alt alta topladığınızda hepsi hatırı sayılır tutarlar yapmakta.. Aslında bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 fikri açıklıyorum; köpekler için sex doll. köpek için yapacaksın silikon peluş bi tane. köpek gelicek buna kerkinicek ihtiyacını görücek. hem insanları, yastıkları rahat bırakacak hem de kaliteli bi masturbasyon keyfi yaşıcak hayvan. işe bilimsel ve ciddi yaklaş. köpeklerin ruh sağlığından, ihtiyaçlarından falan bahset. yap bunu abi. deli satar ben diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ben yıllar önce şu fikri verdim arkadaşıma da yapmadı, olm çoluğum çocuğum var benim dedi. neymiş utanırmış köpek sikeceğee satıyorum demeye. para kazanmak zor abi. katlanıcaksın bazı şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 o zaman mayonez gargarası yapan hanımlara ne diyeceksin!!===)))??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 mayonez işcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar