eski Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Henüz pasaportum bile yok ama bugunden uğraşmaya başlamak kaydı ile , ocak ayı ortasına yetişecek şekilde isviçre ye vize alabilirmiyiz gençler ne dersiniz? baya cahilim bu konularda.üşenmezseniz bi yazıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 alırsın pasaporta müracat edince ara telefon ile süreci hızlandırabilir miyiz de, hemen ertesi güne yolluyorlar pasaportunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 başvurmadan bilemessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 isvisre bankalarinda bir kac milyar dolar hesabin varsa altin muhafazada yolluyorlar ne lazimsa.. olmus araligin gibi adamlarin noeli birseyi var..20 25 gun sonrasina vizesi cikmis pasaport diyorsun ..hem de isvicreye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 heh işte ondan diorum zaten. yani cıkmaz gibi deniyorsa hiç uğraşmayım dedim.yurtdısı nedir nasıl gidilir bilmediğim için buraya sordum işte .) ne para kazandırıcam bide allahın dağ köylülerine ıvır zıvır bosa gidecekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 pasaport işi cok kolay da vizeyi bilemedim isvicre ama kastırır verecekse bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 pasaport başvurunu yap hemen, vize alman için pasaport lazım.başvurudan üç gün sonra gelmişti benim pasaport. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 İsviçre vizesini bir arkadaşım bir hafta içerisinde almıştı, muhtemelen 2 hafta içerisinde kesin olarak alırsın belgelerde bir sorun çıkarmaz isen. Pasaport için buradan randevu alabilirsin, ne zamana en yakın randevu bak istersen. Randevu Pasaportunda 3 günde çıkacağını düşün. Eğer tarihlerin uyuyorsa, belgelerini toplamaya başla, onlarda burada. Belgeler Aracı firma ile başvuracaksan onu da direkt arayıp sorabilirsin kaç günde çıkar kesin olarak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 eski said: Henüz pasaportum bile yok ama bugunden uğraşmaya başlamak kaydı ile , ocak ayı ortasına yetişecek şekilde isviçre ye vize alabilirmiyiz gençler ne dersiniz? baya cahilim bu konularda.üşenmezseniz bi yazıverin vize kısmı kolay yetisir ben 1 ay once yaklasik 5 iş gününde aldim sakın eksik belgeyle oraya gitme, rezervasyon vs. paran yanar: seyahat sigortası da olucak, uçak rezervasyonun da, otel rezervasyonun da... (215tl gibi bir şey firmanın aldığı ücret) aracı firmada konsolosluğu temsilen biriyleriyle görüşüyorsun, parmak izini alıcaklar, tekrar fotoğrafını çekecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Hincludex said: Aracı firma ile başvuracaksan onu da direkt arayıp sorabilirsin kaç günde çıkar kesin olarak diye. düzeltme: isviçre vizesi için konsolosluk sadece aracı firma üzerinden işlem yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Hazır konusu açılmışken ben de sorayim. Mesela Roma turuna eşimle katılmak istiyoruz diyelim. Vizeyi tur aracılığıyla mı almak mantıklı (20-30 euro daha pahalı sanırım), yoksa bireysel olarak başvurmak mı ? Yada göstermelik şekilde firma aracılığıyla iş gezisi nedeniyle gidiyoruz desek yerler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 vaktin varsa gidip alirsin turistik vizeyi, yoksa ver acente halletsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Bu vize işleri baya düzeldi. VFS global çoğu konsolosluğu bağlamış, gayet de düzgün çalışıyor. Randevu sistemi ile zaman kaybı olmuyor, genel de de konsolosluklar 3-4 günde dönüyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Pasaportu almak icin gittigimde 40 dk kuyruk bekledim bugun valla vfsde. Gerci 1 yil schengen vermisler np <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Balini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 En fazla 3 ay aldim. Pasaport orospu gunlugune dondu, 15 sayfa surat var hala 3 ay veriyolar. Sirf bu yuzden sirket kurucam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Bal degil ticari vize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Oyle desene olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 vize ne ya, koylu musunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 hangi ülke? macaristan uzun verebiliyor ordan 3. vizenin sonrasında; bi arkadaşa 2yıl 4aylık verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar