2 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 chrome said: böyle eş istiyorum ben. günde 20 saat çalışırım saraylarda yaşatırım bunu. ... chrome said: dilerseniz gerçi böyle bir kadını kolaylıkla nasıl tavlayabileceğiniz tutoriali hazırlayabilirim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 yoo hala tutarlı abi. yeni bitmiş ilişkim. toparlanma sürecindeyim. bir sonraki hedefim yine yabancı olacak ama. böyle bozuk türkçe konuşuyorlar etlerini kopartasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 tuto yu bekliyoruz ozaman :) zaten olay et koparmada ... :) Olmadı ben yapim diyecemde tuto , yapamam ki ben ya ben direkt dalıyorum olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 lan bir yandan da kendi hayat damarımı kesecekmişim gibi geliyor. tesadüfen buldum bunu ben de. önce bir evleneyim öyle yapayım tutoyu diyorum. bi 50 kişi dalsa bitecek çünkü bu metod. kapatılır yani bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 hayda herkes bi bölge belirler işte arkadaş ona göre dalarız bölgelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 http://happyberfdaytome.files.wordpress.com/2010/02/fatty1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 erimedim değil ama feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 chrome said: adam ırz düşmanı çıktı lan forgiver said: sostizm said: Eğlenceli kızmış, böyle komşu isterim ben de. Chrome alsana böyle bi tane sonra bizim siteye taşının. komşumun taş karısı evli değil miydin sen Yuh arkadaş bunu mu anladınız böyle komşu isterim dediğim zaman. Siz istemez misiniz böyle neşeli, güzel, iyi komşunuz olsun - olmuyo bak artık ne desem o kanala gidicek, benim de kafa ayarımı bozdunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 hadi bize yalan söylüyorsun kendini niye kandırıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 kuzeni var mı bi sorsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Bu program fix ya. Bir tane başörtülü, bir tane kezban, bir tane slut, bir tane de orta yaşlı CHP kadın kolları katılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 sostizm said: chrome said: adam ırz düşmanı çıktı lan forgiver said: sostizm said: Eğlenceli kızmış, böyle komşu isterim ben de. Chrome alsana böyle bi tane sonra bizim siteye taşının. komşumun taş karısı evli değil miydin sen Yuh arkadaş bunu mu anladınız böyle komşu isterim dediğim zaman. Siz istemez misiniz böyle neşeli, güzel, iyi komşunuz olsun - olmuyo bak artık ne desem o kanala gidicek, benim de kafa ayarımı bozdunuz. abi olmamış ama. ayıp. kıvırma bari sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ahhahahaha komşu fantazisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 fake kadinin adida selma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 komşu olayını hep istemişimdir ya. evde tuz falan bitmiştir şeker bitmiştir o anda bornozluyumdur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Yok yok çok pişmanım. İstemiyom sizin gibi komşu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ay çok tatlıymış kadın fdsf yalnız diğer kadınlar ne küfrediyodur içlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 of ne iğrenç bir karikatür ya bu karikatür olayı umut sarıkaya ile level atladı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 bana çok ağır geliyo yani mizahtan çıkıyo bu iş böyle olunca. gerçi sırf küfürden oluşan komedi filmi diye kategorilendirilmiş şeylere gidip gülen bir ülkeyiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Lombak miydi bu Baruter bros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 küfür olur da küfürün altında bi mizah bi zeka örneği olur ona beğenmesem bile okey derim. ama yukarıdaki bomboş birşey hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 barbu said: sostizm said: chrome said: adam ırz düşmanı çıktı lan forgiver said: sostizm said: Eğlenceli kızmış, böyle komşu isterim ben de. Chrome alsana böyle bi tane sonra bizim siteye taşının. komşumun taş karısı evli değil miydin sen Yuh arkadaş bunu mu anladınız böyle komşu isterim dediğim zaman. Siz istemez misiniz böyle neşeli, güzel, iyi komşunuz olsun - olmuyo bak artık ne desem o kanala gidicek, benim de kafa ayarımı bozdunuz. abi olmamış ama. ayıp. kıvırma bari sdfs. ooo komşu kızı fantazisi alırım bir dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Lombak Leman dönemlerindeyken iyiydi. arkadaş en boktan karikatürü koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 o diilde herif harbiden çok kısmetliymiş be kardeşim videodaki. böyle karı bin yılda bi kere düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Kiz tatli da abartmayin la sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar