karatan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Ne zaman gelir sizce Türkiye'ye? Nokia 1280 kullanıyorum 4 yıldır sanırım ve artık güncelleme gelmiyor nokia'dan. O nedenle geçmek istiyordum akıllı telefona. La hiç aklımda yokken telefon aldıracaklar bana harbi iç gıcıklayıcı(tabii fiyatlar yalan olmazsa...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 martta de dunya satısı baslıcak diye gördüm ne kadar dogru bilmiyorum eğer öyleyse haziran derim ben tr için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 oh her ay 100 100 atalım kenara sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 yani vergiden sonra..en az 100 kagit oradan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Zenfone 5'in 2 serisi var diye biliyorum ben. hanlış mı hatırlıyorum? Varsa böyle bişey daha iyi olan seri hangisiydi? Yarın alıcam muhtemelen babama, almışken iyi olanı alayım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 2 serisi f/p nin kralı ama çıkması daha doğrusu tr'ye gelmesi ağustosu bulur diyorlar. bir de hype durumundan stok sorunu da yaşarız gibi geliyor bana. ben arkadaşlarıma filan hep bekleyin almayın sakın tel filan diyorum ama siz bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Yok zenfone 2 diil, zenfone 5" in 2 tane farklı serisi vardı. 2 farklı kodlu alet yani. Bİrine güncelleme gelmiyo muydu neydi hatta. Onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 çift simli olan kötü olandı sanırım yani daha düşük özellikliydi. bime gelmişti 500 mü neydi sdafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 SeaGle said: Yok zenfone 2 diil, zenfone 5" in 2 tane farklı serisi vardı. 2 farklı kodlu alet yani. Bİrine güncelleme gelmiyo muydu neydi hatta. Onu soruyorum. Artık nasıl okuduysam... http://teknoseyir.com/ekonomik-asus-zenfone-5-incelemesi Şurada güzel anlatılmış. Dinle derim iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 aldım lan bu telefonu. güzel yani baya ama o batarya nedir arkadaş, rootlayıp cpu corelarını kapatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 batarya yetersizin allahi mi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 yetersizin allahı demiyim de intel power managementte sıçıyor. sleepte sorun yok, gece %100 bıraksam sabah uyandığımda en fazla %98e düşer ama kullanmaya başlar başlamaz öyle bir eritiyor ki aklın durur. 3 dakikada bir %1 düşer mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 3dk'da %1 toplam 5 saat ekran süresi eder 2100mah bataryası var fazla bile gidiyormuş hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 zenfone 2 cıktımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ama hakkını yemiyim gördüğüm en performanslı android cihaz olabilir. ps1 emulatörü indirdim crash bandicoot sabit 60 fps'de oynatıyor namıssız. UI'de hiçbir takılma yok, her şey fena akıcı. ilginç bir şekilde ps1'de harcanan batarya ile browserda öylesine gezerken harcadığım batarya aynı, power managementten kastım buydu biraz. kullanmaya başlayınca neyi kurcalarsanız kurcalayın aynı hızda gidiyor batarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 kalınlığı kaç peki bunun sitesinde 3 küsür mm kalınlık diyor diğer sitelerde 10 küsür mm diyor kenarları 3.9mm kendi 10.9mm yanlış anlamadıysam. çok kalın alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 kenarları 3 kendi 10 ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Bunun yenisi ne zaman cıkıcak hiç bilgi yok mu ya ? Annem başımın etini yiyor akıllı telefon diye. Ben de bekle bekle diyip duruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Artariel said: yetersizin allahı demiyim de intel power managementte sıçıyor. sleepte sorun yok, gece %100 bıraksam sabah uyandığımda en fazla %98e düşer ama kullanmaya başlar başlamaz öyle bir eritiyor ki aklın durur. 3 dakikada bir %1 düşer mi lan Sabah şaejdan aldım şuan %74 Zenfone 6 kullanıyorum ekranı büyük diye aldım, hearthstone oynuyorum biraz ısınıyor ama takılma yavaşlama vs yok. Kamerası çok tırt ama 800tl lik telefon için diğer tüm özellikleri iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Masticore said: Bunun yenisi ne zaman cıkıcak hiç bilgi yok mu ya ? Annem başımın etini yiyor akıllı telefon diye. Ben de bekle bekle diyip duruyorum :) ben de babama aynısını diyordum, kalkmış internetten araştırmış kendi zenfone 2yi epey. hem çıkmasına daha var, hem de fiyatı pek ucuz olmayacak diye gitmiş zenfone 5 almış çat diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 anneye droid alınır mı lan yazık, lumia al sevindir kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 bu aksam saat 7'de tr lansmanı yapılacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 amazon fiyatı 199 usd miş kaç olcak acaba tr fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 1.8 ghz 16 gb 1099 tl 2.3 ghz 32 gb 1299 tl 2.3 ghz 64 gb 1499 tl Fiyat politikasi yuzunden ölü dogdu alet. Ben de o kadar bekledim de simdi vazgectim. Lg g3 parasi sonucta. Gerco g3 icin isinma ve ekran sararmasi problemi var deniyor. Ondan da emin degilim. Ne almak lazim lan simdi? Zenfone 5 bulsam alicam hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 200 dolari 1100 tl olarak getirmek Teşekkürler 3. Dünya ülkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar