Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asus zenfone

fenn

Öne çıkan mesajlar

Ne zaman gelir sizce Türkiye'ye?
Nokia 1280 kullanıyorum 4 yıldır sanırım ve artık güncelleme gelmiyor nokia'dan. O nedenle geçmek istiyordum akıllı telefona. La hiç aklımda yokken telefon aldıracaklar bana harbi iç gıcıklayıcı(tabii fiyatlar yalan olmazsa...)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
SeaGle said:

Yok zenfone 2 diil, zenfone 5" in 2 tane farklı serisi vardı. 2 farklı kodlu alet yani. Bİrine güncelleme gelmiyo muydu neydi hatta.

Onu soruyorum.

Artık nasıl okuduysam...
http://teknoseyir.com/ekonomik-asus-zenfone-5-incelemesi
Şurada güzel anlatılmış. Dinle derim iyice.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ama hakkını yemiyim gördüğüm en performanslı android cihaz olabilir. ps1 emulatörü indirdim crash bandicoot sabit 60 fps'de oynatıyor namıssız. UI'de hiçbir takılma yok, her şey fena akıcı. ilginç bir şekilde ps1'de harcanan batarya ile browserda öylesine gezerken harcadığım batarya aynı, power managementten kastım buydu biraz. kullanmaya başlayınca neyi kurcalarsanız kurcalayın aynı hızda gidiyor batarya
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Artariel said:

yetersizin allahı demiyim de intel power managementte sıçıyor. sleepte sorun yok, gece %100 bıraksam sabah uyandığımda en fazla %98e düşer ama kullanmaya başlar başlamaz öyle bir eritiyor ki aklın durur. 3 dakikada bir %1 düşer mi lan

Sabah şaejdan aldım şuan %74
Zenfone 6 kullanıyorum ekranı büyük diye aldım, hearthstone oynuyorum biraz ısınıyor ama takılma yavaşlama vs yok.
Kamerası çok tırt ama 800tl lik telefon için diğer tüm özellikleri iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Bunun yenisi ne zaman cıkıcak hiç bilgi yok mu ya ? Annem başımın etini yiyor akıllı telefon diye. Ben de bekle bekle diyip duruyorum :)

ben de babama aynısını diyordum, kalkmış internetten araştırmış kendi zenfone 2yi epey. hem çıkmasına daha var, hem de fiyatı pek ucuz olmayacak diye gitmiş zenfone 5 almış çat diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
1.8 ghz 16 gb 1099 tl

2.3 ghz 32 gb 1299 tl

2.3 ghz 64 gb 1499 tl

Fiyat politikasi yuzunden ölü dogdu alet.

Ben de o kadar bekledim de simdi vazgectim. Lg g3 parasi sonucta.

Gerco g3 icin isinma ve ekran sararmasi problemi var deniyor. Ondan da emin degilim.

Ne almak lazim lan simdi? Zenfone 5 bulsam alicam hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...