DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 hic bir android telefonu 3.5 sene kullanamayacagini bil, git iphone al birak 2 sene bile gitmiyor hic bir sekilde hic biri. ilk aldiginda vaov lan iphonedan daha iyi ehuhehe oluyorsun 1.5 sene sonra teelfonun yavasligindan kabiz oluyorsun, o da hemoroide yol aciyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ben şu turkcellin t50sinii denemeyi düşünüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 monoscope said: ben şu turkcellin t50sinii denemeyi düşünüyorum ya once kullanan birinden al biraz kurcala ..yalan gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 DoruK said: birak 2 sene bile gitmiyor hic bir sekilde hic biri. ilk aldiginda vaov lan iphonedan daha iyi ehuhehe oluyorsun 1.5 sene sonra teelfonun yavasligindan kabiz oluyorsun, o da hemoroide yol aciyor iste ya yavasligini yiyeyim..adamlar 1 2 gb lik oyun yapiyorlar artik cep telefonlarina..psp lere ufak bir konusma unitesi taktirsan ondan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Kötü fw, hw = g3,n4,z3 İlk major update ile yavaşlama = i6 Güzel fw, hızlı update, güzel hw= m7, m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 pil omru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Bok attigim telefonları bir tam gün kullanmadım. Pillerini bilmem.M8 ile 30 saati görüyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Dynun said: gönlümün fatihi her zaman LG zaten de fiyat söz konusu olmadığında gider apple ile aldatırım bunu da burda yazayım mantıklı, apple üzerine bok varmış gibi marka marjı koymasa ben de alırdım. aynı herzeyi android cephesınde sony yiyor, güzel alet yapıyorlar ama üstüne marka değerini iteliyorlar LG, HTC gibi ürünlerin amiral gemilerinde bu marj diğer markalara göre çok daha düşük samsung note serisini ayrı bir yerde değerlendiriorum, zaten note serisi samsung değil bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Abi Xperia Z3 ya da Z3 compact al pil sorunu kafandan çıksın. Bence en önemli mevzu. Özellik dolu telefonlarımız var ama gönül rahatlığıyla kullanamadıktan sonra ne anlamı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 DoruK said: hic bir android telefonu 3.5 sene kullanamayacagini bil, git iphone al birak 2 sene bile gitmiyor hic bir sekilde hic biri. ilk aldiginda vaov lan iphonedan daha iyi ehuhehe oluyorsun 1.5 sene sonra teelfonun yavasligindan kabiz oluyorsun, o da hemoroide yol aciyor iste pure android için şu hiç geçerli değil nexus 4 son lollipop güncellemesini de aldı gayet canavar gibi ve ömrü kafadan 1,5 sene daha uzadı. jellybean kitkat lollipop 3 işletim sistemi güncellemesi dile kolay ve majör hatalar olmadan, ekran boyutları nexus4 ten büyük olmayacaksa bir sonraki android telefonumun da yine pure android olmasını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 DoruK said: hic bir android telefonu 3.5 sene kullanamayacagini bil, git iphone al birak 2 sene bile gitmiyor hic bir sekilde hic biri. ilk aldiginda vaov lan iphonedan daha iyi ehuhehe oluyorsun 1.5 sene sonra teelfonun yavasligindan kabiz oluyorsun, o da hemoroide yol aciyor iste bence iphone için 3 sene, android için 2 sene bu süre. şu an iphone 4 ve 4s kullanıcıları kafayı yemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 hersey alana kadar abi..aldiktan sonra yalan oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 lumia _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 İş telefonu olarak iphone 6, kendi telefonum olarak da Htc one m8 kullanıyorum. Htc'nin yanında iphone başarısız kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 samsung note 2 al fiyatı ve aldığın verim gayet mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ShadowFax said: Kötü fw, hw = g3,n4,z3 İlk major update ile yavaşlama = i6 Güzel fw, hızlı update, güzel hw= m7, m8 Şu post direkt fanboyluktan başka bisi değil abi kusura bakma. Sana HTC diye title verilse yeri gerçi zaten. Böyle sallayacaksak g.tume benzeyen ui: m7, m8 der geçerim ben de sakin almayın lol. 30 saat de azmış ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 BabacumMostors said: DoruK said: hic bir android telefonu 3.5 sene kullanamayacagini bil, git iphone al birak 2 sene bile gitmiyor hic bir sekilde hic biri. ilk aldiginda vaov lan iphonedan daha iyi ehuhehe oluyorsun 1.5 sene sonra teelfonun yavasligindan kabiz oluyorsun, o da hemoroide yol aciyor iste pure android için şu hiç geçerli değil nexus 4 son lollipop güncellemesini de aldı gayet canavar gibi ve ömrü kafadan 1,5 sene daha uzadı. jellybean kitkat lollipop 3 işletim sistemi güncellemesi dile kolay ve majör hatalar olmadan, ekran boyutları nexus4 ten büyük olmayacaksa bir sonraki android telefonumun da yine pure android olmasını istiyorumvalla o zaman nexus harici android gitmemek lazim. xperia kullanicisi olarak konusuyorum, 2012 yazinda cikan telefonun su an kullanilabilitesi yok yani, lollipop guncellemesine uygun yapida degil ve sony destegi kestigini acikladi daha 2 senesi dolmadan. yani tabii bunlari yazarken telefona fix yukledigim seyler facebook, messenger, viber, gmail, sleepbot, xperia'nin weather widgeti (olmazsa olmaz), google calendar widgeti goz onune alarak yaziyorum. bunlar yukluyken ve arkada calisirken telefon kullanilamaz halde yavas oluyor. telefonu 1.5 sene rootlamadan kullandim en son stock romla calismaz hale geldiginde bloatwareden arindirilmis performansi optimize edilmis bir rom bulmak zorunda kaldim. onunla bile performans alinmiyor. ha dersen ki ben o arka planda calisan programlari kullanmiyorum, o vakit 400 liralik telefon da alsan arama / mesaj gonderme islerini yaparsin kasilma olmadan o ayri konu. ama 2 senelik telefona gunumuzun 2 applicationunu yukleyince kasim kasim kasilacaksa ben almayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 PrudenT said: ShadowFax said: Kötü fw, hw = g3,n4,z3 İlk major update ile yavaşlama = i6 Güzel fw, hızlı update, güzel hw= m7, m8 Şu post direkt fanboyluktan başka bisi değil abi kusura bakma. Sana HTC diye title verilse yeri gerçi zaten. Böyle sallayacaksak g.tume benzeyen ui: m7, m8 der geçerim ben de sakin almayın lol. 30 saat de azmış ayrica Evet, HTC'yi marka olarak seviyorum da bunlar benim düşüncem abi. Forum ortamında bir soru sorulmuş ben de cevap veriyorum. Bir de sallamıyorum, kendi gözlemlerim bu yönde. Kusur falan da yok ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 incelemelisin: 930 ya da beklersen 935. ayrıca windows 10 ile coşacak direk windows platformu. buraya yazıyorum aha ön yargılarından kurtulabilirsin mutlu olman çok olası! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Arkadaşlar,anket sonucuna göre IPhone 6 açık ara önde görünüyor. Dediğiniz gibi "Apple app'leri çok daha stabil, sorun çıkarmıyor. Öte yandan Android App'leri çok fazla sayıda olmasına rağmen çok güvenilir olmuyor, telefonda kalıntılar bırakıp 1-2 yıl sonra falan telefonu yavaşlatıyor" gibi bir değerlendirmeye sahip oluyorum yorumlarınızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 anket sonucu android gösteriyor yalnız, o değerlendirmeye kendi fikirlerinle ulaşmışsın sdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 PrudenT said: anket sonucu android gösteriyor yalnız, o değerlendirmeye kendi fikirlerinle ulaşmışsın sdkfj Anket sonucunun androidi işaret ettiğini nasıl fark ettin? HTC M8 ile LG G3'ün yüzdelerini toplayarak sonucun Android telefon çıktığını mı demek istiyorsun gerçekten? Android ile IOS'u kıyaslayacaksak yazılımsal (IOS/ANDROID/WINDOWS) anket açılması gereklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 noddle hayırdır iphonemu kullanıyosun kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 kermit said: noddle hayırdır iphonemu kullanıyosun kardeş ? Selam kermit, Şuan Iphone 3GS kullanıyorum da Iphone da devam edeyim mi yoksa Android tabanlı iyi bir telefona mı geçeyim kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Bi de eğer android alırsam; artık bu contact'ları note'ları app'leri tek tek android e yüklemem gerekecek. Senkronize edemem heralde. Öte yandan Iphone aldığımda 5 dk'da senkronize edecek. Iphone dan Android'e senkronize etme sistemi var mıdır bi araştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar