noddle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Arkadaşlar 3.5 senedir IPhone 3GS kullanıyorum aslında IPhone dan çok memnunum ancak bu android tabanlı telefonlar da son zamanlarda iyi atak yaptı. Anketteki 3 telefon arasında kaldım. Oylayarak karar vermeme yardımcı olabilir misiniz? Not: -Nexus 6 çok büyük olduğu için dahil etmedim, Nexus 5 te eskidi artık, keşke Nexus 6'nın daha küçük olanı da olsaydı. -Telefonun ücretini kıstas olarak saymayın, gönlünüzden hangisi geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 g3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 şu ek vergi çıkmadan ben de alsam mı yılbaşında acaba diyorum ya bi g3 ya da note4.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 en az % 10 bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 arabalarda filan 8 10 artacak diyorlar milyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Ben Şubat ayında almayı düşünüyorum. Bu ek vergi kesin çıkacak mı ya? Zaten azalmış telefon satışları falan bu taksit mevzusundan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 basbakan kemer sikacagiz plaket vermeyecegiz dedi ya.. olm saray var isinacak 1000 odali..neyle isinacak koca saray..daha onun yan binalari var camisi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 telefon alacağıma araba alıyım o zaman ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ayfon dedim çünkü androidi gereksiz görmeye başladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 g2 var hiç şikayetim yok. androidin yapabildiğim her şeyini kurcaladım oynadım, ledlerine verdiği voltajlarına kadar sıçtım sıvadım telefonlarla heves biyere kadar. bi yerden sonra basıyım gelsin istiyosun başka da bişey istemiyosun. göndüm androidde de olsa, az kenara para atayım gidip bi iphone6 çakmayı düşünüyorum. bir android fanboyunun itirafları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 G3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 telefnu elimden düşürmem applerle falan uğraşırım = iphone 6 ekran büyük olsun en iyisi olsun = lg g3 5 inch olsun iyi ses cıkartsın = htc m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 evet g3 applerle uğraşınca çöküyor maalesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 bence g3 i6 dan iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 g3 yerıne note4 daha mantıklı olmazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 plusla arada kalırım da onda da fiyat uçuyor tabii. düz ip6'ya ekranıyla koyar ama bence sadece. pil ömrü vs. katmıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 z3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 gönlümün fatihi her zaman LG zaten de fiyat söz konusu olmadığında gider apple ile aldatırım bunu da burda yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 aldat abi yargılamıyoruz seni endişelenme <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Note 4 fena. Bende almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 5s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 İp6 yerine plus al kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Yaklaşık 3 ay G3 kullandım , yaklaşık 20 gündür de Z3 kullanıyorum , Son kullanıcı yorumları ; Z3'ün artıları , Sarjı yoğun kullanım ile 2 gün evet net iki gün gidiyor. Ekranı bana kalırsa çok daha güzel sanırım 600 nit olmasının artısı. Göreceli olabilir ama çok daha şık. Tüm versiyonları default olarak 3gb ram ile geliyor. G3'ün artıları , İnanılmaz ergonomik ekran boyutuna göre küçük ele rahat oturuyor. Kamera olarak özellikle ön kemarası daha başarılı (selfie hede hödö için) Double tap lock olayı güzel , double tap open sony'de de var bu arada. Bunlar dışında üç aşşağı beş yukarı aynı kapasitede ve performanstalar. O hızlı şu daha iyi dedirtecek bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Bu arada Sony su ve toza dayanıklı ip bilmem kaç sertifikası almışlar biraz daha iyileştirmişler z3'de belirtmeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Z3>IP6+>G3>NOTE4 Olurdu benim tercih sıralamam sanırım. Iphone alıcaksan ufak bir tiyo plusın sarjı çok daha iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar